VICTORINOX Çakı Bileme Aleti 4.3323 Çift Fonksiyonlu Biley Masat

579 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
588,05 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

VICTORINOX Çakı Bileme Aleti 4.3323 Çift Fonksiyonlu Biley Masat

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hobix Satıcı Ünvanı: HOBİ MAĞAZACILIK VE İNTERNET HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0463053997900016 Vergi Kimlik Numarası: 4630539979
    Bu ürün Hobix tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Victorinox çakı bileme aleti 4.3323 çift fonksiyonlu biley masat victorinox bileme aleti'nin öne çıkan özellikleri tüm düz ağızlı bıçaklarınız için mükemmel ve hızlı bir bile çözümü sunar isviçre üretimi çift fonksiyonlu bir bileme aleti olması ön bileme için biley taşı ve bıçak ağzını hassas düzetlme ve açı vermek için seramik diskler içerir taşınabilir pratik ve çift fonksiyonlu victorinox çakı-Bıçak bileme aleti! Atık körelmiş bıçaklarınıza katlanmak etmek zorunda değilsiniz. Orijinal victorinox ve diğer düz ağızlı bıçaklarınızı ilk satın aldığınız gün kadar keskin hale getirebilirsiniz. Sadece bir kalem ebatlarında olan bu bileyici bıçak bilemeye dair tüm endişelerinizi ortadan kaldırmak için tasarlandı. Düz ağızlı körelmiş bıçaklarınız önce bileme çubuğu kısmı ile biler sonra da uç kısımdaki özel açı ile yerleştirilmiş iki disk ile bıçağın ağzına kusursuz bir açı verirsiniz. Victorinox 4.3323 taşınabilir çift fonksiyonlu bileme aletini nasıl kullanacağınıza dair ürün açıklamasındaki videoları izlemeyi unutmayın. Ürün kodu : 4.3323 kalınlığı : 18 mm uzunluğu : 230 mm ağırlığı : 40 gram victorinox 4.3323 bileme aleti kullanım videosu tekno doğa olarak satışını yaptığımız tüm victorinox ürünlerinin resmi ve yetkili bayisiyiz. Ürünlerin hepsi markanın resmi türkiye distribütörü tarafından garantilidir.
Geri Bildirim Ver