VICTORINOX 6.7701 Swissclassic 10cm Soyma Bıçağı

285 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 53 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
302,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

VICTORINOX 6.7701 Swissclassic 10cm Soyma Bıçağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elvin Home Concept Satıcı Ünvanı: YASİN ÇAMBEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2280284443
    Bu ürün Elvin Home Concept tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • dMutfakta hassas işler için her şefin elinin altında olması gereken bir soyma bıçağıdır.İsviçre Klasik soyma bıçağımız 10 cm, yalnızca taze renk paleti için değil keskin kenarları ve sivri uçları için de tercih edilir. Biber tohumlarını ustaca çıkartın, çabucak bir elma çekirdeğini ya da bir yığın sebzeyi dilimleyin. Ne yaparsanız yapın, bu Paring Knife'ın düzgün kesimleri ile çok kolay.Sebze, meyve ve diğer yiyecekleri kesmek ve hazırlamak için mükemmeldirİsviçre düz kenarlı soyma bıçağıÇok keskin dalgalı kenar ve ergonomik sapBıçak Uzunluğu : 10 cmAğırlık : 32 grBıçak Tipi : Sivri UçSap Malzemesi : Polipropilen ( PP )Kenar Türü : Düz kenarBulaşık makinesinde yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver