Victoria's Secret Bombshell Edp 100 Ml Kadın Parfümü 667524664424

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Victoria's Secret Bombshell Edp 100 Ml Kadın Parfümü 667524664424

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Esans:Oryantal, Odunsu
  • Şimdi Ve Sonsuzun Parfümü!
  • Zamansız Bir Klasik, Bir İkon
  • Tepe Notası:Aldehitler, Bergamot, Limon, Portakal Çiçeği, Ylang Ylang
  • Kalp Notası:Yasemin, Gül, Süsen, Zambak
  • Dip Notası:Vetiveri, Sandal Ağacı, Vanilya, Amber, PaçuliAmbalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Victoria's Secret Bombshell EDP 100 ml Kadın Parfümü

Kadınların vazgeçilmez ürünlerinden biri de parfümdür. Bu ürünler, yaz kış demeden kullanılır Kişiye özel zevklere göre çeşitlilik gösterir. Baharatlı kokulardan çiçek aromasına kadar çoklu seçenekleri sayesinde herkese hitap eder. Victoria’s Secret Bombshell EDP 100 ml kadın parfümü her yaştan kadının severek kullandığı bir üründür. İçerisinde barındırdığı muhteşem meyve aroması ile çilek kokusunun en yoğun halini yansıtır. Genç kızların da sıklıkla tercih ettiği bu ürün, rahatlatıcı özelliği sayesinde mevsimsel bir ayrıma gerek duyulmadan kullanılır. Ruhsal bir dinginleşmeye yol açan hoş kokular günlük hayatın vazgeçilmez parçalarıdır. Neredeyse herkesin modunu belirlemede yardımcı olur. Bu ürün yaz ayının sıcaklığını her an yanınızda hissetmenizi sağlar. İnsanın kendisine vereceği en güzel hediyelerden biridir. Kişisel enerjinizi en üst noktaya taşımak için bu parfümü tercih edebilirsiniz.

  • 100 ml
  • Kadın parfümü
  • Meyveli koku tipi

Hoş Victoria’s Secret Bombshell EDP 100 ml Kadın Parfümü

Hoş Victoria’s Secret Bombshell EDP 100 Ml Kadın Parfümü

Parfüm kullanmak, kişinin kendine olan saygısını yükseltmesinde önemlidir. Taze ve fresh bir koku olan 100 ml kadın parfümü genç veya yaşlı tüm kadınların severek kullandığı bir üründür. Çilekli ve meyveli kokusu ile her zaman zinde ve enerjik olmanızı sağlar. Gün boyu kalıcılığı ile kendinizi iyi hissettirir. İçerisinde çeşitli bitki özleri vardır. Bu da ürünün vazgeçilemez bir etki yaratmasını sağlar. Vanilya orkidesi, siyah erik, mor renkli meyveler ve şakayık bitkilerinin birleşimi ile ortaya çıkan bu eşsiz koku sadece sizin için değil tüm sevdikleriniz için idealdir. 100 Ml olması da ürünün uzun süre dayanmasını ve dilediğiniz zamanda dilediğiinz yere götürebilmenizi sağlar. İçerisinde bulunan mor meyve özlerine istinaden şişe tasarımı da oldukça canlı ve dikkat çekicidir. Meyveli kokuları seviyorsanız bu ürünü temin edebilirsiniz.

Victoria’s Secret Bombshell 100 ml Kadın Parfümü Fiyatları

Victoria’s Secret Bombshell 100 Ml Kadın Parfümü Fiyatları

Victoria’s Secret Bombshell EDP 100 ml kadın parfümü yorumları, ürünün muhteşem kokusu ve gün boyu kalıcılığı üzerinedir. Kadınların severek kullandığı bir üründür. Kokuların kişiler üzerinde hissettirdiği duygular ve anılar oldukça önemlidir. Bu ürünü yaz akşamlarının esintisinde, güne başlarken, akşam yemeklerinde veya gün içerisinde kendinizi şımartmak istediğinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Victoria’s Secret Bombshell EDP 100 ml kadın parfümü fiyatları ürünün içerisinde bulundurduğu çok çeşitli koku aromalarına göre belirlenir. Fiyat ve kalite performans açısından değerlendirildiğinde oldukça başarılı bir üründür. Dilediğiniz yerde dilediğiniz zaman kullanım avantajı sayesinde güvenle temin edebilirsiniz. Ürün içerdiği vanilya orkidesi sayesinde meyvesmi kokuyu daha da romantik bir hale getirerek çiçeklerle dolu yaz bahçesi edası katar. Ürünün kullanımı oldukça kolaydır. Ambalajlı paketinden çıkarıp, kapağını açmanız yeterlidir. Bu parfümü hem kendiniz hem de sevdikleriniz için tercih edebilirsiniz.

Victoria’s Secret Bombshell 100 ml Kadın Parfümü Yorumları

Victoria’s Secret Bombshell 100 Ml Kadın Parfümü Yorumları

Beğeni kazanan bu ürün, kullanım rahatlığına sahiptir. Ancak dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. İmitasyon takıların üzerine doğrudan sıkılmaması ve bir nemlendirici kullanımının ardından boyun ya da bilekler gibi nabız bölgelerine sürülmesi tavsiye edilir. Parfüm sıkmadan önce bir nemlendirici ile cildi nemlendirmek sağlığınızı korumanıza ve olası tahrişleri engellemenize yardım eder. Bombshell EDP 100 ml kadın parfümü annenize, sevgilinize ya da kendinize hediye etmek için idealdir. İsterseniz arkadaşlarınıza isterseniz de ailenize satın alabileceğiniz bu ürün, keyif veren kokusu sayesinde herkese hitap eder. Kadınların bir parfümde en çok aradıkları koku kalıcılığı ise bu üründe oldukça yoğundur. Gün boyu hissedebileceğiniz ve azalmayan bir etki yaratır. Meyveli kokulardan hoşlanıyorsanız bu ürün tam size göredir. Trendyol ile bu seçeneğe kolayca ulaşabilirsiniz.