Victoria's Secret Bare Vanilla Noir Fragrance Mist 250 Ml Kadın Vücut Spreyi

1.499,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Victoria's Secret Bare Vanilla Noir Fragrance Mist 250 Ml Kadın Vücut Spreyi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Jas Kozmetik Satıcı Ünvanı: YASEMİN GÖLLÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1613525027200001 Vergi Kimlik Numarası: 4070194128
    Bu ürün Jas Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Parfümlü kadın vücut spreyi 250 ml
  • Koku tipi: Meyveli Çiçek
  • Koku notaları: Kremalı vanilya ve Sıcak armut ile kendinizi şımartmalısınız
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir
  • Ürün %100 orijinaldir
  • Vücut spreylerinin teninizde daha uzun süre kalıcı olmasını sağlamak için mümkünse duş sonrası aynı kokunun vücut losyonu ile beraber kullanılması veya herhangi bir nemlendirici ile cildin nemlendirilmesi tavsiye edilir

Ürün Özellikleri

  • Hacim 250 ml
  • Boy 250 ML
Geri Bildirim Ver

Victoria's Secret Bare Vanilla Noir Fragrance Mist 250 Ml Kadın Vücut Spreyi

Gün boyu kendinizi hem güzel hem de temiz hissetmek ve özgürce hareket edebilmek için çeşitli kozmetik ürünlere ihtiyaç duyabilirsiniz. İlk kullanımdan itibaren favoriniz olacak Victorias Secret vücut spreyi ile gün boyu konforlu bir biçimde hareket edebilirsiniz. Yoğun koku molekülleri ve bakım yapan birçok içerikten meydana gelen vücut spreyi, aynı zamanda cildinizin hoş bir şekilde parlamasına yardımcı olur. Günlük hayattan özel davetlere, arkadaş buluşmalarından yaz tatillerine kadar rahatlıkla kullanılabilen Victoria’s Secret Bare vanilla, tatlı kokusuyla güzelliğinizi baş döndürücü bir şekilde tamamlar. Kokusunu doğal vanilya çiçeklerinden alan vücut spreyi, meyveli ve çiçeksi koku ailesinden gelir. Özel içeriğe sahip vücut spreyi, güzelliğinizden ve kokunuzdan emin olarak özgüvenli bir şekilde hareket etmenizi sağlar.

  • Marka: Victoria’s Secret
  • Miktar: 250 ml
  • İçerik: Kremalı vanilya ve sıcak armut

Victorias Secret Fragrance Mist Vücut Spreyinin Özellikleri

Victoria's Secret Bare Vanilla Noir Fragrance Mist 250 Ml Kadın Vücut Spreyi Fiyat

Bare Vanilla Victoria Secret vücut spreyi, meyvemsi ve çiçeksi koku ailesinden gelen içeriği ile özellikle her an neşeli ve aşk dolu kadınlara hitap eder. Doğadan aldığı ilhamı özgür tasarım anlayışıyla birleştiren marka, cildinizi güzelleştirirken baş döndürücü bir kokuya da sahip olmanızı sağlar. Victorias Secret vücut spreyi, iştah kabartan vanilyalı puding kokusunu cilt güzelleştirici içeriğiyle bir araya getirir. Victoria's Secret Bare Vanilla Noir Fragrance Mist 250 ml kadın vücut spreyi, yoğun ve kalıcı formülü ile her an ilgi çekici olmak isteyen kadınların favori kokuları arasında yer alır. 250 mililitrelik ideal miktarıyla uzun süreli kullanım olanağı sunar. Victorias Secret vücut spreyi, uzun süreli kullanım için ideal miktarı ve benzersiz içeriğinin yanında gold ve yeşil tonlarından oluşan tropikal şişe tasarımıyla da tanınır.

Victoria's Secret Bare Vanilla Kadın Vücut Spreyi Kalıcı mı?

Gün boyu temiz ve hoş kokmak için vücut spreyinin keyifli bir duşun ardından uygulanması önerilir. Tüm vücuda uygulanan sprey; nem, ısı ve terleme gibi etkenlere rağmen gün boyu baş döndürücü bir kokuya sahip olmanızı sağlar. Victorias Secret vücut spreyi, deodorant ve parfüm gibi sınırlı noktalara uygulanmadığı için el ve yüzünüzü sürekli yıkasanız bile sonraki duşa kadar bedeninizi sarar. Sıcak armut ve kremalı vanilyadan meydana gelen notaları, her aşamada çarpıcı ve akılda kalıcı bir etki yaratır. Yoğun formüle sahip Victorias Secret vücut spreyi, bulunduğunuz her ortamda kokunuzla akıllara kazınmanızı sağlar. Gözeneklere dolmayan formülü sayesinde cilt üzerinde olumsuz etkiler oluşmasının önüne geçer. Bare vücut spreyi, cilt bakımı yaparken hoş ve ilgi çekici kokmanıza da yardımcı olur.

Victoria's Secret Kadın Vücut Spreyi Kullanım Önerisi Nasıl?

Victorias Secret vücut spreyi, ilk kullanımdan itibaren hemen her kadının favori kokuları arasında yer alır. Bare sprey, hafif formülü sayesinde cildiniz tarafından kolay emilir. Bu sayede gün boyu ıslaklık ve yapışkanlık hissi yaratmadan cildinizin ipeksi bir yapıya sahip olmasını sağlar. Ancak uzun süre kalıcı olması için her koku ürünü gibi Victorias Secret vücut spreyin de temiz tene uygulanması gerekir. Duşun ardından temizlenen tüm vücudunuza Bare spreyi uygulayabilirsiniz. Victoria Secret Bare vanilla fiyatı sayesinde de her kesimden oldukça beğeni kazanır. Vanilla sprey, yoğun ve kalıcı bir kokuya bütçeyi zorlamadan sahip olabilme imkânı verir. Bare Vanilla Victoria Secret yorumlarını inceleyerek ürünün kalıcılığı ve kalitesi hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Ürünü, baş döndürücü bir kokuya sahip olmak için bütçenizi zorlamadan Trendyol’dan satın alabilirsiniz.