Vichy Normaderm Phytosolution Arındırıcı Jel 400 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (41)
750 TL Üzeri 150 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
749,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
779,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Vichy Normaderm Phytosolution Arındırıcı Jel 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Farmakozmetika Sağlık Ürünleri Satıcı Ünvanı: FARMAKOZMETİKA SAĞLIK ÜRÜNLERİ VE KOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385151335000001 Vergi Kimlik Numarası: 3851513350
    Bu ürün Farmakozmetika Sağlık Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Amacı Ürün Faydası Çinko, bakır ve probiyotik ile zenginleştirilmiş yağlı ve akneye eğilim gösteren ciltler için yeni temizleyici. Cildin sebum dengesinin sağlanmasında yardımcı olur. Cildin matlaştırılmasında yardımcıdır. Gözenek görünümü azalır. Hassas ciltler için uygundur. Hipoalerjeniktir. Kullanım Şekli Sabah ve akşam nemli yüzünüze suyla köpürterek sürün ve bol su ile durulayın. ?Göz çevresiyle temasından kaçının. Teması halinde bol su ile durulayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Yağlı
  • Form Jel
  • Kullanma Amacı Matlaştırıcı
  • Hacim 250 - 499 ml
  • İçerik Salisilik Asit
  • Tip Şişe
Geri Bildirim Ver

Vichy Normaderm Phytosolution Yağlı/Akneye Meyilli Ciltler İçin Temizleyici Jel 400 ml

Yağlı ve akneye eğilimli ciltler için doğru yüz yıkama jelini kullanmak çok önemlidir. Yanlış ürün kullanımı daha da yağlı bir cilde sahip olunmasına ve akne probleminin artmasına neden olabilir. Bu nedenle tercih edilecek olan ürünün cilt üzerindeki yağ ve kiri temizlemesi gerekir. Dermatologlar tarafından geliştirilen Vichy Normaderm Phytosolution 400 ml arındırıcı jel, cildi kurutmadan nem ve yağ dengesinin korumayı amaçlar. Hem ciltteki yağ problemini ortadan kaldırır hem de daha mat bir tona sahip olmanıza imkân tanır. Bu sayede hayalini kurduğunuz sağlıklı, temiz ve canlı cilt görünümüne ulaşmanıza yardımcı olur.

  • Hassas ciltler için uygundur.
  • Hipoalerjeniktir.
  • Salisilik asit, çinko, bakır ve probiyotik özü içerir.

Vichy Normaderm 400 ml Temizleyici Jelin Özellikleri Neler?

Vichy Normaderm 400 ml Temizleyici Jelin Özellikleri Neler?

Yağlı ciltler, akne ve siyah nokta problemine yatkın olur. Vichy Normaderm Phytosolution 400 ml arındırıcı jel, hassas ciltlere uygundur. Cilt ile uyumlu pH değeri sayesinde kızarıklık, kaşıntı ve sertlik gibi cilt sorunlarına neden olmaz. Özel bir içeriğe sahip olan ürün, ciltteki fazla yağ üretimini kontrol altına alır ve özellikle T bölgesinde görülen parlamayı azaltır. Çinko, bakır ve probiyotik ile zenginleştirilmiş cilt temizleyici, yağlı bir cilde sahip kişiler tarafından kullanılabilir. Teni kusursuz bir şekilde temizleyen Vichy Normaderm Phytosolution 400 ml arındırıcı jel, cilt üzerinde kalan son makyaj kalıntılarını ortadan kaldırır. Ürünün etkinliği, akneye eğilim gösteren ciltler üzerinde yapılan klinik testler ile kanıtlanmıştır. Vichy Normaderm temizleme jeli, cildinizin sağlıklı görünmesini sağlar.

Vichy Normaderm Temizleyici Jel Her Cilt Tipine Uygun mu?

Vichy Normaderm Temizleyici Jel Her Cilt Tipine Uygun mu?

Hassas cilde sahip kişiler için cilt bakım ürünleri arasından doğru tercihi yapmak önem arz eder. Bilinçsiz bir biçimde kullanılan ürün, alerjik reaksiyonlara neden olabilir. Yağlı ve akneye meyilli ciltler için geliştirilmiş olan Vichy Normaderm Phytosolution 400 ml arındırıcı jel hassas cilt tipine sahip bireyler tarafından kullanıldığında kuruluk hissine neden olmayacağı için rahatsız hissettirmez. Cildinizi yıpratmadan nazik bir şekilde arındıran ürün, teninizde bir rahatlık hissi oluşmasını sağlar ve cildi yumuşatarak gerginliğini alır. Arındırıcı jeli nemli yüzünüze yavaş ve dairesel hareketlerle uygulayabilirsiniz. Ardından ılık suyla durulayarak cildinizi kurulama işlemine geçebilirsiniz. Göz çevresi ile temasından kaçınmanız ve temas etmesi durumunda derhal su ile yıkamanız gerekir. Ürünün herhangi bir rahatsızlık yaratması durumunda kullanım sıklığına günde tek sefere düşürebilirsiniz.

Vichy Normaderm Temizleyici Jel Kaliteli ve Güvenilir mi?

Vichy Normaderm Temizleyici Jel Kaliteli ve Güvenilir mi?

Kaliteden ödün vermeyenlerin tercihi Vichy Normaderm Phytosolution 400 ml arındırıcı jel, içeriğindeki salisilik asit sayesinde cilt yüzeyindeki ölü hücrelerin giderilmesini ve yenilenmesini sağlar. Böylece uygulama sonrasında kuruluk ve aşırı yağlanma gibi problemler ortadan kalkar. Ürün, cildin sağlıklı görünmesine imkân tanır. İlk kullanımdan 7 saat sonra ciltte dengeli bir görünüm oluşur. Vichy Normaderm Phytosolution jeli cildinize düzenli bir şekilde uyguladığınızda siyah nokta, parlama ve geniş gözenekler gibi yağlı cildin getirdiği sorunları ortadan kaldırmış olursunuz. Gözeneklerin düzenli temizlenmesi, cilt sorunlarının kaynağının ortadan kalkmasına da yardımcı olur. Arındırıcı jel, kaliteli içeriği ve cildi besleyen bileşenleri sayesinde birçok kullanıcı tarafından tercih edilir. Yüksek kalite standartları gözetilerek geliştirilen formülü, cildinizin ideal formuna ulaşmasına yardımcı olur. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Vichy Normaderm Phytosolution 400 ml temizleyici jel yorumlarını inceleyerek daha sağlıklı ve canlı görünen bir cilde sahip olmanızı sağlayacak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.