Vichy Normaderm Phytosolution Günlük Bakım Kremi 50 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (37)
750 TL Üzeri 150 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.049,90 TL
1.000 TL'ye 55 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.095 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Vichy Normaderm Phytosolution Günlük Bakım Kremi 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vichy Satıcı Ünvanı: COSMOLOG KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0212047322600010 Vergi Kimlik Numarası: 2120473226
    Bu ürün Vichy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vichy Normaderm Phytosolution Günlük Bakım Kremi 50 ml Ürün Özellikleri Cildin gözenekli görüntüsünü azaltmaya yardımcı olan ürün, aynı zamanda leke, gözenek ve siyah nokta gibi cilt kusurlarını görünümünü hafifletir. Cildi gün boyu kadar nemlendirmeye ve sebumu düzenleyerek gözenek görünümünü azaltmaya yardım eder. Ciltte hızla emilen akışkan dokusu sayesinde ferahlık hissi veren ürün, yağlı his bırakmaz. Mükemmel bir makyaj bazıdır. Ürün Uygulaması Sabah ve akşam temiz yüze uygulanır. Ürün Sunumu 50 ml orijinal ambalajında satışa sunulmaktadır. Vichy markasına ait fabrikalarda hijyenik ortamlarda üretilmiş olup markanın güvencesi altındadır. Son kullanım tarihi geçmiş ürünler sitemizde asla satılmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Yağlı
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • SPF Korumasız
  • Hacim 51 - 75 ml
  • Tip Şişe
  • Form Krem
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • İçerik Salisilik Asit
Geri Bildirim Ver

Vichy 3337875660617 Normaderm Phytosolution 50 ml Cilt Kusuru Kaşıtı Bakım Kremi

Vichy Normaderm Phytosolution 50 ml günlük bakım kremi, akneye eğilim gösteren ve yağlı yapıya sahip olan ciltler için üretilmiştir. Bu bakım kremi aynı zamanda cilt kusurlarının oluşumuna da engel olan özellikleriyle kullanıcıları memnun eder. Söz konusu ürünle günlük bakım sırasında yüzünüzü temizleyebilirsiniz. Krem, yağlı ciltlerin istenmeyen görünümlerinin azaltılması ve daha sağlıklı olabilmesi amacıyla tercih edilir. Vichy Normaderm Phytosolution 50 ml günlük bakım kremi, özel testlerden geçirilerek onay almıştır. Böylece sağlığa zararlı bir yapısı bulunmaz. Söz konusu ürün, nem dengesini sağlayarak cildin kurumasını önler. Bu özellik sayesinde yüzünüzün ihtiyaç duyduğu içeriğiyle bakımlı bir görünüme kavuşmanıza destek olur. Yağlı veya karma bir cilde sahipseniz günlük bakım için bu ürünü satın alabilirsiniz.

  • Ürün Miktarı: 50 ml
  • Cilt Tipi: Yağlı/Karma
  • Kullanım Amacı: Bakım kremi

Vichy Normaderm Phytosolution Bakım Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Vichy Normaderm Phytosolution Bakım Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Vichy Normaderm Phytosolution günlük bakım kremi, özel formülü ile kullanıcıların beklentilerini karşılar. Ürün; wintergreen bitki yapraklarından elde edilen ve cildi arındıran salisilik asit, cilde yoğun nem veren hyalüronik asit ve cilt bariyeri fonksiyonlarını güçlendiren probiyotik türevi bifidus içerir. Bu özellikleriyle eşsiz bir karışımdan oluşur. Vichy Normaderm Phytosolution 50 ml günlük bakım kremi aynı zamanda nemli ve rahatlamış bir cilt elde etmenizi sağlar. Böylece uygulama sonrası kendinizi daha iyi hissedersiniz. Ayrıca ürün komedojenik değildir bu özellik cilt üzerindeki gözeneklerin tıkanmaması açısından faydalıdır. Kozmetik malzemelerin sağlıklı olması için bu konu önemlidir. Bu krem 24 saat etkili nemlendirme süresiyle öne çıkar. Vichy Normaderm Phytosolution günlük bakım kremi, dermatolojik kontrol altında test edildiği için kanıtlanmış etkiye sahiptir.

Vichy Normaderm Yağlı ve Karma Ciltler Bakım Kremi Kimlere Göredir?

Vichy Normaderm Yağlı ve Karma Ciltler Bakım Kremi Kimlere Göredir?

Kozmetik ürünlerinin seçimi yapılırken cilt yapısına uygun olmaları önemlidir. Bu sayede cildin ihtiyaç duyduğu şekilde bakım yapılabilir. Bu amaçla Vichy Normaderm Phytosolution yağlı ve karma ciltler günlük bakım kremini deneyebilirsiniz. Kremin özelliklerini değerlendirerek kendi ihtiyaçlarınızı belirleyebilirsiniz. Bu ürün hipoalerjenik yapısıyla hassas ciltli kişilerin güvenle kullanabilecekleri bir üründür. Aynı zamanda akne oluşumundan şikayetçi olan kişiler için de uygundur. Cildinin kusurlu görünümünden rahatsızlık duyan kadınlara da hitap eder. Vichy Normaderm Phytosolution 50 ml günlük bakım kremi, yağlı bir his bırakmayan formülüyle avantaj sağlar. Ürün, sağlığına dikkat ederek onaylanmış kozmetik malzemelerini kullanmayı tercih edenler için de uygundur. Bu etkili krem cilt bakımı konusunda yeni bir ürün arayışında olanların deneyebileceği özelliklere sahiptir.

Vichy Normaderm Cilt Kusuru Karşıtı Bakım Kremi Nasıl Kullanılır?

Vichy Normaderm Cilt Kusuru Karşıtı Bakım Kremi Nasıl Kullanılır?

Vichy Normaderm Phytosolution 50 ml günlük bakım kremi kullanımı sırasında bazı konulara özen göstermeniz gerekir. Bu sayede cildinizi koruyabilirsiniz. Ürünü kullanmadan önce makyajınızı temizlemeniz önemlidir. Sonrasında göz çevresinden kaçınarak yüzünüze uygulama yapabilirsiniz. Bu kremi, günlük bakım amacıyla sabah veya akşam tatbik edebilirsiniz. Bunun için ürünü direkt olarak kuru cildinize veya serum uyguladıktan sonra sürebilirsiniz. Aynı zamanda mükemmel bir makyaj bazıdır. Özel şişesinde sprey başlığıyla kolay bir şekilde kullanılır. Bir miktar kremi parmaklarınıza alıp hafifçe cildinize yedirmeniz yeterlidir. Bu sayede gün boyu ışıltılı ve nemli bir cilde sahip olabilirsiniz. Günde iki defa kullanarak yağlı cildin kötü sonuçlarından kurtulabilirsiniz. Vichy Normaderm Phytosolution günlük 50 ml bakım kremi yorumlarını inceleyebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünü Trendyol’un avantajlı ödeme seçenekleri ve cazip fiyatlarıyla birkaç işlemle kolaylıkla satın alabilirsiniz.