Vicco Erkek Çocuk Işıklı Spor Ayakkabı

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 30
Beden Tablosu
26
27
28
29
30
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
Kargo Bedava
849 TL719 TL
Kargo Bedava
899,90 TL
Kargo Bedava
Kargo Bedava
899,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Vicco Erkek Çocuk Işıklı Spor Ayakkabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JoJo Satıcı Ünvanı: EMEL ÖZKAN ŞAHİN SPOR GİYİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0333240008800001 Vergi Kimlik Numarası: 3332400088
    Bu ürün JoJo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ORTOPEDİK TABAN IŞIKLI 3 CIRTLI , ÇOK RAHAT VE ŞIK BİR AYAKKABI

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıksız
  • Dış Materyal Mikrofiber
  • Renk Beyaz
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Ek Özellik Işıklı
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Ortam Casual/Günlük
  • Desen Düz

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Mikrofiber

Yıkama Talimatları

  • Type 4
Geri Bildirim Ver

Vicco Erkek Çocuk Işıklı Spor Ayakkabı

Günlük hayatta ayakkabının vazgeçilemez bir yeri vardır. Küçüklerin kullandığı ayakkabıların rahat olması büyük önem taşır. Özel olarak üretilen Vicco erkek çocuk ışıklı spor ayakkabı, hareket kabiliyetini kısıtlamayan bir tasarımdır. Ayakla tam uyum sağlayarak herhangi bir sıkma problemi yaratmaz. Böylelikle çocuklar, oyun oynarken veya spor aktivitelerini yerine getirirken rahat hareket ederler. Farklı ölçüleri sayesinde çocuğunuzun ayağı ile uyumlu modeli kolaylıkla bulabilirsiniz. Cırt cırtlı olması ile rahat bir şekilde giyilip çıkarılır. Böylelikle çocuklarınız ayakkabı giyerken zorlanmaz ve işini hızlı bir şekilde halleder. Yaz kış çocukların ayaklarından çıkmayan bu ayakkabı, şık görünümü ile dikkatleri üzerine çeker. Üzerinde beyaz rengin yanı sıra mavinin tonlarını da görmek mümkündür. Her kıyafetle uyumlu model, hoş bir görünüm oluşturur.

  • Cırt cırtlı kapama
  • Işıklı tasarım
  • Geniş numara seçeneği

Kullanışlı Yapısı ile Vicco Erkek Çocuk Işıklı Spor Ayakkabı

Kullanışlı Yapısı ile Vicco Erkek Çocuk Işıklı Spor Ayakkabı

Günlük hayatta seçtiğiniz ayakkabıların rahat ve şık olması oldukça önemlidir. Bu noktada markanın modeli, pek çok ihtiyacı karşılar. Birçok ölçüye uygun üretilen ayakkabı, çocukların beğenisine hitap eder. Vicco erkek çocuk ayakkabı, ışıklı tasarımı ile çevreyi aydınlatır. Özellikle de gece kullanıldığında ışıl ışıl bir ortam yaratarak çocuklarınızın rahat hareket etmesini sağlar. Bununla beraber karanlıkta düşme veya çarpma gibi olayların önüne geçebilir. Ergonomik tasarıma sahip olması nedeniyle rahat bir kullanım imkanı sağlar. Böylelikle çocuklar, gün boyu rahat hareket edip aktivitelerini yerine getirebilirler. Rahat olması nedeniyle spor sırasında veya oyun oynarken tercih edilebilir. Daha çok beyaz renklerin hakim olduğu ürün, her kıyafete uyum sağlar. Cırt cırtlı kapama şekli sayesinde kolay bir kullanım imkanı yaratan bu modeli güvenle satın alabilirsiniz.

Kaliteli Vicco Erkek Çocuk Işıklı Spor Ayakkabı Yorumları

Kaliteli Vicco Erkek Çocuk Işıklı Spor Ayakkabı Yorumları

Markanın kaliteli ayakkabısı, çocukların ilgisini çekebilir. Kalitesini gözler önüne seren bu ürün, özellikleriyle dikkat çekmeyi başarır. Işıklı şekilde tasarlanması ile çocukların gece karanlığında rahat hareket etmesine yardımcı olur. Termo tabandan üretilmesi, kayma ve aşınmaya karşı oldukça dayanıklıdır. Bu sebeple uzun yıllar kullanım imkanı sağlar. Aynı zamanda ayakkabının esnek olması, hareket kabiliyetini kısıtlamaz. Böylece çocuklar gün boyu rahat bir şekilde koşup oynayabilirler. Anatomik yapısı sebebiyle ayakla kolaylıkla bütünleşir. Böylelikle ayağı sıkmadan rahat bir şekilde giyilebilir. Pek çok ebeveynin ortak tercihidir. Aynı zamanda farklı beden ölçüleri sayesinde çocuğunuzun ayağı ile uyumlu modeli kolaylıkla bulabilirsiniz. Müşteri yorumları, modelin şık görünümü ve kalitesi hakkında fikir verici olabilir. Ürün hakkında detaylı bilgiye Vicco erkek çocuk ışıklı spor ayakkabı yorumları bölümünden kolaylıkla erişebilirsiniz.

Bütçe Dostu Vicco Erkek Çocuk Işıklı Spor Ayakkabı Fiyatı

Bütçe Dostu Vicco Erkek Çocuk Işıklı Spor Ayakkabı Fiyatı

Ayağınızı cam, çakıl ve taş gibi oluşumlara karşı koruyan ayakkabılar, sokaklarda rahat gezebilmenize yardımcı olur. Bu noktada çocuklarınızın ihtiyacını karşılayan bir ayakkabı edinmek için Vicco markasının modelini tercih edebilirsiniz. Gece karanlığında ışıl ışıl bir görünüm yaratan bu ayakkabı, tehlikeli durumlara karşı çocuğunuz koruyabilir. Hava alabilen yapısı sebebiyle ter oluşumlarının önüne geçer. Böylelikle ayakkabıda koku oluşum sorunu yaşanmaz. Yaz kış kullanılabilen bu ayakkabı, şık görünümüyle çocukların ilgisini çeker. Siz de Vicco erkek çocuk ışıklı spor ayakkabı kullananlar arasında yerinizi almak için bu ürünü satın alabilirsiniz. Müşteri yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak mümkündür. Trendyol aracılığıyla Vicco erkek çocuk ışıklı spor ayakkabı fiyatına avantajlı bir şekilde erişebilirsiniz. Böylelikle bütçenizden de tasarruf yapma imkanı elde edersiniz.