Viaxi Göğüs Sıkılaştırıcı Krem 50ml

699 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Viaxi Göğüs Sıkılaştırıcı Krem 50ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Armoni Shop Satıcı Ünvanı: ARMONİTA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0080033551000016 Vergi Kimlik Numarası: 0800335510
    Bu ürün Armoni Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Viaxi Göğüs Sıkılaştırıcı Bakım Kremi 50 ml :
  • Ürün Özellikleri :
  • Viaxi breast firming krem formülündeki en doğal maddelerle göğüs dokusunu kalınlaştırır.
  • Göğüslerin daha dik ve daha dolgun görünüm kazanmasını sağlar.
  • Göğüs bölgesi için besleyici bakım özelliğine sahiptir
  • Göğüs bölgesine günde 2 kez 5-6 dakikalık dairesel masaj uygulayınız.
  • Etkili sonuç almak için düzenli olarak 4-5 hafta boyunca kullanılması tavsiye edilmektedir.
  • Ürünlerimiz %100 Orjinaldir.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Sıkılaştırıcı
Geri Bildirim Ver

Viaxi 8699313000290 50 ml Göğüs Sıkılaştırıcı Krem

Viaxi Breast Firming 50 ml göğüs sıkılaştırıcı krem, sağlıklı bir görünüme ulaşmak isteyen kadınlar için formüle edilir. Daha dik, sıkı ve büyük görünen göğüslere sahip olmak amacıyla tüm kadınların bu ürünü tercih etmeleri mümkündür. Günlük kullanıma uygun olan üründen fayda sağlayabilmek için istikrarlı şekilde kullanmak gerekir. 50 ml’lik ambalajlarla satışa sunulan kremi; seyahatlerinizde bile yanınıza alabilirsiniz. Böylece ürünün kullanımını aksatmazsınız. Ürün, göğüsleri dikleştirme özelliğinin yanı sıra cildi yenileme, besleme, nemlendirme, parlatma ve renk eşitsizliklerini giderme gibi etkilere de sahiptir. Bu sayede krem, kullanıcıya her anlamda fayda sağlamayı başarır.

  • Dermatolojik testten geçmiş özellik
  • Göğüs altındaki yağ tabakasını besleyen yapı
  • Düzenli kullanımda gözle görülür fark

Viaxi Breast Firming Göğüs Sıkılaştırıcı Krem 50 ml İçeriği

Viaxi Breast Firming Göğüs Sıkılaştırıcı Krem 50 ml İçeriği

Viaxi Breast Firming 50 ml göğüs sıkılaştırıcı krem, doğal içerikli bir üründür. Dermatolojik olarak test edilmiş ve onaylanmıştır. Kremin üretimi sırasında sağlığa zararlı hiçbir madde kullanılmaz. Bu krem tahriş, kızarıklık, kaşıntı, yanma gibi herhangi bir alerjik reaksiyona sebep olmaz. Cilt yüzeyinde deformasyona yol açmaz. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olduğu belirtilen ürünü; kuru, hassas ve alerjik bir deri yapısına sahip bireyler bile gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Kremin içeriğinde gliserin, E vitamini ve aloe vera bulunur. Gliserin, cildin nemlenmesini ve parlamasını sağlar. Kuruluk ve gerginlik hissini giderir. E vitamini, antioksidan özelliğiyle hücreleri yeniler. Cilt yüzeyindeki ton farklarını yok eder ve doğal bariyer işlevi görür. Aloe vera ise cildin sıkılaşmasına ve pürüzsüzleşmesine yardımcı olur. Tahriş karşıtı özelliğiyle de rahatlatıcı bir etki sağlar.

Viaxi Breast Firming Göğüs Sıkılaştırıcı Kremin Etkisi Kalıcı mı?

Göğüs, kas ve yağ dokusundan oluşur. Kadınlarda göğüslerin dik, büyük ve şekilli görünmesini sağlayan ana unsur, cildin altındaki yağ tabakasıdır. Viaxi Breast Firming göğüs sıkılaştırıcı kremin içindeki etken maddeler, göğüs altındaki yağ dokusunu kalınlaştırır. Ürün cilt hücrelerini yenileyip sıkılaştırır. Bu sayede dikleşme ve dolgunluk sağlar. Aynı zamanda ürün, göğüslerin ve cilt yüzeyinin tekrardan deforme olmaması için doğal bir bariyer oluşturur. Böylece ürünün etkisi kısa sürede kaybolmaz. Ancak kilo verince yağ dokusunun azalması dolayısıyla göğüslerin küçülmesi gibi bu kremi kullanmayı bıraktığınızda da dikleşme etkisinin zamanla kaybolduğunu görebilirsiniz. Bu nedenle etkili ve kalıcı sonuç için ürünü düzenli ve devamlı olarak kullanmanız tavsiye edilir.

Viaxi Breast Firming Göğüs Sıkılaştırıcı Kremi Kimler Kullanabilir?

Viaxi Breast Firming 50 ml göğüs sıkılaştırıcı krem, yetişkinlerin kullanımına uygundur. Ürünün çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklanması önerilir. Bu krem, kadınlar için özel olarak formüle edilir. Daha güzel göğüslere sahip olmak isteyen tüm kadınların bu kremi kullanmaları mümkündür. Ürün özellikle yaş aldıkça göğüsleri sarkmaya başlayan kadınlar tarafından tercih edilebilir. Sürekli kilo alıp verme, sağlıksız beslenme düzeni veya farklı sebeplerden dolayı göğüsleri deforme olmuş genç kadınlar da bu ürünü kullanabilirler. Göğüs sıkılaştırıcı krem, günlük kullanıma uygundur. Günde iki defa dairesel hareketlerle masaj yaparak göğüs bölgesine uygulanır. Bu masajı, 5-6 dakika boyunca yapmanız tavsiye edilir. 4-5 haftalık düzenli kullanım sonucunda gözle görülür bir etkiye ulaşmanız mümkündür. Eğer bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden yararlanmak isterseniz Viaxi Breast Firming göğüs sıkılaştırıcı krem 50 ml yorumlarını ziyaret edebilirsiniz. Bu kremi Trendyol’dan güvenle satın alarak hayalinizdeki sıkı ve dik göğüslere sahip olmanız mümkündür.