Vi vet Vivet Sir Ağda Pudralı 800ml

290 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
300 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
359,99 TL315,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
328,03 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vi vet Vivet Sir Ağda Pudralı 800ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eleven Kozmetik Satıcı Ünvanı: ELEVEN DIŞ TİCARET SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331168123500001 Vergi Kimlik Numarası: 3311681235
    Bu ürün Eleven Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • %100 doğal reçineden üretilmiştir.• Şeker içermez.• Ağda bezi ile kullanılır.• Çok kısa tüyleri dahi alır.• Yüz dahil vücudun her bölgesinde kullanılabilir.• Düzenli kullanıldığında tüyler daha seyrek ve geç çıkar.DERMATOLOJİK OLARAK TEST EDİLMİŞTİR.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Ek Özellik Organik
  • Form Kavanoz
  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Ürün Tipi Normal Ağda
Geri Bildirim Ver

Vi Vet Pudralı Sir Ağda Konserve 800 ml

Pek çok kadın; tüysüz, pürüzsüz, nemlendirilmiş ve bakımlı bir cilde sahip olmak ister. Konu tüylerden kurtulmak olunca da akla ilk olarak Vi Vet pudralı sir ağda konserve 800 ml gelir. Bu seçenek ile siz de cilt bakımınızı destekleyerek, pürüzsüz bir görünüme sahip olabilirsiniz. Beğeni kazanan bu alternatif, cilt için avantajlı bir bakım ürünüdür. Bu ürün, herhangi bir ağır kimyasal katkı maddeleri içermez. İçeriği oldukça temizdir. Tamamen doğal bileşenlere sahiptir. Cilt dostu bir üründür. İstenmeyen tüy problemlerinizi tam anlamıyla yok ederek cildinizin; daha bakımlı, ışıltılı ve pürüzsüz görünmesine katkı sağlayabilirsiniz. Ürün, cildi tüylerden arındırarak nemlenmesine ve ışıltılı görünmesine yardımcı olur. Bu seçeneğin kullanımı da son derece kolaydır. Bu sayede zamandan da tasarruf edebilirsiniz.

  • %100 pürüzsüz ve bakımlı cilt
  • Tamamiyle cilt dostu
  • Kolay ve pratik uygulama

Kaliteli Vi Vet Pudralı Sir Ağda Konserve 800 ml

Kaliteli Vi Vet Pudralı Sir Ağda Konserve 800 ml

Vi Vet pudralı sir ağda konserve seçeneğini bakımlı bir cilde kolay yoldan kavuşmak için kullanabilirsiniz. Ürün, istenmeyen tüylerin köklerinden alınmasıyla birlikte açığa çıkan rahatsızlığı ortadan kaldırır. Cildinizi korumaya ve yatıştırmaya yardımcı olur. Ayrıca yumuşak ve ipeksi bir pürüzsüzlük hissi bırakır. Bu seçeneği, yüz ve tüm vücut tüy temizliğinde kullanabilirsiniz. Pudralı bir yapıya sahip olması ile fiziksel acıyı ortadan kaldırır. Birkaç hafta sonra dahi kusursuz, tüysüz bir cilde sahip olursunuz. Ağda işlemi sırasında ve epilasyon işleminden sonra cildinizi nemlendirme sağlamak için de oldukça idealdir. Batıksız bir cilt için bu ürünü kullanarak, dakikalar içinde pürüzsüz ve tüysüz bir cilt elde edebilirsiniz. Formülü, istenmeyen tüyleri yok etme sürecinde cildi sakinleştirmek için tasarlanır. Ayrıca yüz ya da tüm vücut ağdası sırasında ve sonrasında rahatlık elde edebilirsiniz.

Vi Vet Pudralı Sir Ağda Konserve 800 ml Faydaları

Vi Vet Pudralı Sir Ağda Konserve 800 ml Faydaları

Beğeni kazanan bu seçenek; akne ya da lekeye meyilli ciltler, açık tenler ve genç ciltler için özel olarak formüle edilir. Pudralı konserve sir ağda, ince tüyleri alırken cildinizi korumaya ve yatıştırmaya yardımcı olur. Normal ve yağlı cilt tipleri için son derece idealdir. Cildi yatıştırır. Aynı zamanda tahrişe karşı meyilli ciltlere de yardımcı olur. Ağda kullanımı sırasında ve sonrasında herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. Sir ağda kullanımı ile dakikalar içinde tüysüz, ipeksi pürüzsüzlükte ve kaliteli sonuçlara ulaşabilirsiniz. Ayrıca bu ürün size ağrısız bir epilasyon deneyimi sağlar. Bu seçenek ile evinizin rahatında konforlu bir deneyim yaşayabilirsiniz. Vi Vet markalı ağda konserveyi her yere taşıyabilirsiniz. Seyahat dostu bir üründür. Böylece nerede olursanız olun anında kusursuz ve pürüzsüz bir cilde ulaşabilirsiniz.

Vi Vet Pudralı Sir Ağda Konserve 800 ml Fiyatları

Vi Vet Pudralı Sir Ağda Konserve 800 ml Fiyatları

Dikkat çeken bu seçeneğin pudralı yapısıyla sir ağda deneyiminizi acısız bir şekilde yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda dakikalar içinde tüysüz ve nemlendirilmiş bir cilde sahip olabilirsiniz. Tüysüz ve uzun süreli kalıcı bir sonuç istiyorsanız bu ürün, mükemmel bir çözümdür. %100 pürüzsüz ve bakımlı cilt garantisi sunar. Kullanımı oldukça kolaydır. Pratik uygulama sağlar. Baştan ayağa bu ürünü kullanarak, vücudunuzda gözünüze hoş gelmeyen tüyleri, ev konforunuzda anında yok edebilirsiniz. Tüysüz, bakımlı ve batıksız bir cilde kavuşup ışıltılı bir cildin mutluluğunu uzun süre yaşayabilirsiniz. Bu ürünle birlikte, cildinizi fazladan nemlendirmenize de gerek kalmaz. Vi Vet pudralı sir ağda konserve 800 ml yorumları ve önerileri için Trendyol’dan incelemeler yapabilirsiniz. Bu sayede detaylı bilgi edinebilirsiniz. Vi Vet pudralı sir ağda konserve 800 ml fiyatı ile de avantaj elde edebilirsiniz..