Vi vet Vivet Sir Ağda Pudralı 240 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
Kurumsal Fatura
119,90 TL109,90 TL
Kurumsal Fatura
109,75 TL
Kurumsal Fatura
112,85 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vi vet Vivet Sir Ağda Pudralı 240 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: birincisepetim Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN SELÇUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7590518937
    Bu ürün birincisepetim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vi-vet Sir Ağda Pudralı 240ml Ürün Adı: Vi-vet Sir Ağda Pudralı 240ml Ürün Markası: Vi-vet Ürün Boyutu: 240ml Özet Bilgi: Sir Ağda Pudralı 240ml Ürün Özellikleri: Doğal reçineden üretilmiştir.Şeker kullanılmamıştır.En kısa tüyleri dahi acıtmadan kökünden alır.Cilde ipeksi bir doku kazandırır.Yüz dahil bütün vücutta bilinçli kullanıma uygundur. Düzenli kullanıldığında tüyler daha seyrek ve geç çıkacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Cilt Tipi Hassas
  • Ürün Tipi Sir Ağda
  • Form Boncuk
  • Paket İçeriği 6 - 9
Geri Bildirim Ver

Vi-Vet Vivet Sir Ağda Pudralı 240 ml

İstenmeyen tüyler günlük veya mevsimsel bazı zamanlarda hayatınızı zorlaştırabilir. Vi Vet sir ağda pudralı 240 ml ile tüylerinizden kolayca ve acı çekmeden kurtulabilirsiniz. Tüm cilt tipleri için uygun olacak şekilde özenle üretilen formülü organik bir yapıya sahiptir. Ağda, 240 ml değerine sahip kavanoz formda bir kutu içerisinde müşterinin eline ulaşır. Özenle ve kalite ile geliştirilen bu ağda pudralı bir içeriğe sahip olması ciltte tahriş ya da soyulma meydana gelmesini önler. Özellikle yaz aylarında hayatınızı son derece kolaylaştıracak bir üründür. Vücudunuzun her bölgesi için kullanıma uygundur. Pudralı sir ağda müşteriye güvenli bir kullanım seçeneği sunar. Hassas bir cilde sahipseniz cildinize zarar vermeden tüylerinizden kurtulmanıza yardımcı olur.

  • Tüm cilt tipleri için uygun
  • Cildi tahriş ederek zarar vermez
  • Uzun süreli kullanım sağlayan ambalaj

Vi Vet Pudralı Sir Ağda Özellikleri ve Avantajları

Vi Vet Pudralı Sir Ağda Özellikleri ve Avantajları

Vi Vet sir ağda pudralı vücutta alerjik reaksiyonlara sebep olmayan kullanışlı bir üründür. Cildinizi yumuşatarak ölü deriden arınmasını sağlar. Tüylerinizin normalden geç çıkmasına yardımcı olur. Düzenli ve uygun kullanım sonucunda etkisi gözle görülür bir düzeydedir. Hassas bir cilde sahip olan müşteriler de gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Ürün kullanımı oldukça basittir. Sir ağdayı eriyene kadar ısıtmanız ve tüyleriniz ile aynı yönde olacak şekilde sürmeniz gerekir. Sonrasında ise ağda bandını çekerken tüylerinizin çıkış yönünün tersine doğru çekmeniz önerilir. İçerisinde parfüm olmadığı için alerjisi olan müşteriler çekinmeden kullanım sağlayabilir. Kısa tüylerde bile etkili yapısıyla müşterine hayatını kolaylaştırır ve konforlu bir hale getirir. Organik bir ağdadır ve içerisinde pudra bulunan özel bir formülü vardır. Kullanım sonrası tahriş, soyulma, yara gibi sorunlar söz konusu değildir.

Vi Vet Pudralı Sir Ağda 240 ml ile Uzun Süreli Çözüm

Vi Vet Pudralı Sir Ağda 240 ml ile Uzun Süreli Çözüm

Vi Vet pudralı ağda vücudunuzun her bölgesi için gönül rahatlığı ile kullanarak istenmeyen tüylerinizden kurtulabileceğiniz bir üründür. Müşteriye kolay, zahmetsiz ve pratik bir kullanım seçeneği sunar. Uygulama sonrası sivilce problemi meydana gelmez. Pudralı yapısı sayesinde vücutta terleyen bölgeler için de tercih edebilirsiniz. İçerisinde şeker bulunmaz. Herhangi bir alerjik reaksiyona sebep olmayan hijyenik bir üründür. Temiz ve hijyenik bir şekilde tüylerinizden kurtulmanıza yardımcı olur. Vivet sir ağda 240 ml değerinde kavanoz bir kutu içerisinde müşterinin eline ulaşır. Doğru kullanım sonucunda tüylerde azalma ve seyreklik meydana gelmesine yardımcı olur. Güvenle ve gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz kaliteli bir üründür. Dermatolojik testlerden geçerek müşteri beğenisine sunulur. Gerekli bütün testlerden geçerek kalite ile üretilir. Kullanma talimatlarına uyulduğu sürece acısız bir temizlik deneyimi vadeder.

Vi Vet Pudralı Sir Ağda 240 ml Fiyatları ve Yorumları

Vi Vet Pudralı Sir Ağda 240 ml Fiyatları ve Yorumları

Müşteriler sir ağda seçimi yaparken cilt tipine uygun olmasına dikkat etmelidir. Aksi taktirde kızarıklık, tahriş ya da sivilce gibi sorunlar ile karşılaşılabilir. Vi Vet sir ağda pudralı 240 ml fiyatı belirlenirken ürünün kalitesi ve müşteri için uygun olup olmadığı göz önünde bulundurularak belirlenir. Bu ürün hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için kullanıma uygun şekilde üretilir. Kaliteli bir vücut temizliği olanağı sağlar. İsteğe göre kullanım sonrası ağda yaptığınız bölgeye yağ sürerek iyi bir sonuç elde edebilirsiniz. Vücudunuzda dilediğiniz her bölge için gönül rahatlığı ile kullanım sağlayabilirsiniz. İçerisinde şeker bulunmadığı için tüylerinizin azaldığını kolayca görebilirsiniz. Ürün hakkında değerlendirmeler mevcuttur. Bu değerlendirmeleri merak ederseniz Vi Vet sir ağda pudralı 240 ml yorumları bölümünden göz atabilir ve Trendyol güvencesi ile ürüne kolayca ulaşabilirsiniz.