Vi vet Ağda Bandı Vücut 41li Pudra

59 TL
(1,44 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
83,98 TL
5 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
400 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
84,40 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vi vet Ağda Bandı Vücut 41li Pudra

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: QUEEN VİP Satıcı Ünvanı: KEZBAN SARICA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0700386363
    Bu ürün QUEEN VİP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vi-Vet Ağda Bandı Vücut 41Li Pudra
Geri Bildirim Ver

Vi Vet Ağda Bant Seti ile Acısız Ağdaya Merhaba

Yaşam içine kendinizi yansıtan stili aktarmanıza aracılık etmek amacıyla tasarlanmış kullanışlı bir bakım ürünü modelidir. Vi vet ağda bandı vücut 41’li pudra cildinizde çok yönlü olarak yer alarak pürüzsüzlüğün ve bakımlı görünümün anahtarı olarak hizmet etmeyi amaçlar. Stilinizi yaratırken en az temel kıyafetler ve aksesuar kadar işlevli olarak hizmet edebilir. Bu ek eşyalar stilinize hizmet edebilir fakat bakım yönünden onları tamamlamak çoğu zaman için Vi vet ağda bandı sayesinde gerçekleşir. Vücudunuzun çeşitli bölgelerinde yer alan istenmeyen tüylerinizde kurtulmanız amacıyla pratik olarak bakım serüveninizin içine dahil olur. Bu tüyler çoğu zaman vücutta kötü kokuya, sıcaklık hissine veya kaşıntıya sebep olabilir. Özellikle sıcak günlerde bu etkiler daha da artar. Bu bant sayesinde cildiniz tüylerden tamamen arınarak bütünüyle olumsuz etkenlere meydana okuyabilir.

  • Doğal Reçine Özünden Üretilen Bantlar
  • Vücudun Farklı Bölümlerinde Kullanışlı Olan 41 Adet İçeren Set
  • Uzun Süren Pürüzsüzlük Deneyimi

Vi Vet Ağda Bandı Vücut 41’li Pudra Özellikleri

Set olarak sizinle buluşan 8697422251695 cildinizin çeşitli bölümlerinde işlevli olarak çalışabilen bakım ürünlerini size bir arada sunar. Farklı işlevlerde kullanılmak üzere toplam 41 ürün avantajlı olarak sizlerle buluşur. Bu ürünler arasında kol ve bacak gibi bölgeler için kullanılmak üzere 20 adet vücut bandı yer alır. Bu bantlar nispeten diğer bölgelere göre daha yoğun ve kalın yapıda olan tüyleri güçlü etkileri sayesinde vücuttan arındırabilirler. Set içinde 8 adet olmak üzere koltuk altında yer almak üzere bant bulunur. Bantlar minimal yapıları sayesinde koltuk altı için ideal kullanışlılığı sağlar. Vi vet ağda bandı vücut 41’li pudra içeriği arasında yüz bakımı için 8 adet bant öne çıkar. Bu bantlar yüz için ideal hassaslığa aracılık eder. Ek olarak 5 adet temizleme mendili bakım deneyimini iyileştirir.

Vi Vet Ağda Bandı Vücut 41’li Pudra Kullanımı

Vi vet ağda bandı vücut 41’li pudra özellikleri her zaman için güçlü formülü sayesinde bölgelere uygun olarak hijyen sağlama öne çıkar. Bantlar güçlü özleri sayesinde vücuda yapıştıktan dakikalar sonra reaksiyon vererek süreci hızlandırabilirler. Bu niteliklerinde özelliğinde birebir doğal reçinenin yer alması belirleyici olur. Tüy çıkarmada etkili olan bu öz sayesinde süreç çok daha kolaylaşır. Ayrıca şeker içermeyen, yapay katkı maddelerinde ırak Vi vet roll-on sir ağda kullanımı her zaman için ciltte sağlıklı işlem gerçekleştirmeye aracılık eder. Diğer alternatif yöntemlere göre çok daha hasarsız bir şekilde cildin pürüzsüzlüğü yakalamasını mümkün kılar. Herhangi bir acıya, kızarıklığa veya tahrişe neden olmaz. Dermatolojik olarak kanıtlanan formülü sayesinde hassas ciltler de dahil olmak üzere tüm cilt tiplerinde işlevli olarak bakımın anahtarı olabilir.

Vi vet Ağda Bandı Vücut 41’li Pudra Fiyatları

Vi vet ağda bandı vücut 41’li pudra kullanımı vücutta yer alan en kısa tüylerin bile kolaylıkla arınmasını mümkün kılar. Normal şartlarda oldukça zaman alabilecek tüylerde kurtulma deneyimi bantların güçlü formülleri sayesinde çok daha pratik olarak gerçekleşir. Pürüzsüzlüğe ulaşan cilt güçlü tüy çıkarmanın etkisiyle haftalar boyunca orijinal halini koruyabilir. Tüyler haftalar sonra yeniden çıktığındaysa geniş çaplı set sayesinde yeniden bakım işlemi pratik olarak sağlanabilir. Her bölgede tüy çıkma sıklığına göre ayarlanan set kapsamı sayesinde rahatlıkla uzun soluklu kullanım serüvenine yelken açmanız mümkündür. Kullanıcıların yaptıkları Vi vet ağda bandı vücut 41’li pudra yorumları ürünlerin kullanım kolaylığı açısından da çoğu zaman rahat olduğu yönündedir. Minimal boyutları sayesinde çantada yoğun olarak vakit geçirilen alanlara taşınabilirler. Bu sayede her daim kullanışlı olarak öne çıkarlar. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.