Vi vet Ağda Bandı Vücut 41li Portakal

64 TL
(1,56 TL / adet)
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (27)
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
78,28 TL
Kurumsal Fatura
100 TL'ye %6 İndirim
Kurumsal Fatura
79,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vi vet Ağda Bandı Vücut 41li Portakal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZ OLUŞUM Satıcı Ünvanı: SELÇUK DELİCE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2730821143
    Bu ürün ÖZ OLUŞUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vi-Vet Ağda Bandı Vücut 41Li Portakal
Geri Bildirim Ver

Vi vet Ağda Bandı Vücut 41'li Portakal

Kişisel bakımın düzenli olarak yapılması sağlık açısından iyi hissettirir. Herkes vücut için yapılan bakımın kaliteli olmasını ister. Kaliteli malzemelerle üretilen Vi Vet marka ağda bantlarına bakabilirsiniz. Bu marka, her zaman kişilere iyi hizmet vermesi amaç edinir. İnsanlar, vücutlarındaki tüyleri alırken acısız bir işlem olmasını ister. Bu ürün, tüy alma işlemini daha konforlu bir hale getirir. Normal cilt tipine sahip olan kişilerin kullanabileceği Vi Vet ağda bandı vücut 41'li portakal çeşidi yoğun ilgi görür. Cildinize uyum sağlayarak tahriş olmasına engel olur. Portakal aromasına sahip şekilde üretilir. Bu işlemi yaparken güzel kokusu keyif almanızı sağlar. Kısa tüylerde dahi etkili olan Vi Vet marka ağda bandını satın alarak bu deneyimi yaşayabilirsiniz.

  • En kısa tüylerde etkili
  • Temizleme yağı ve mendil
  • Tüm ciltlere yönelik

Kullanışlı Vi Vet Ağda Bandı

Kullanışlı Vi Vet Ağda Bandı

Cilt güzelliği herkes tarafından önem verilen bir konudur. Pek çok kişi temizliğin her aşamasının önemli olduğunu düşünür. Vücut için yapılan birçok işlem vardır. Bazı insanlar en kısa tüylerinden dahi rahatsız olabilirler. Ağda işlemi sırasında bazı ek aparatlara ihtiyaç duyulur. Bantlar bu aparatların başında gelir. Vi Vet ağda bandı farklı cilt tiplerine göre üretilir. Bu ürün size evde sağlıklı bir şekilde temizleme yöntemi sunar. Tüylerinizin uzun sürede çıkmasını sağlayan bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz. Vi Vet ağda bandı 41'li set ürünlerinin içeriğinde koltuk altı ve yüz bandı seçenekleri vardır. Kullanım kolaylığı sağlayan bu ürün işleminiz bittiğinde temizleme yağı ve mendiliyle eşsiz bir hijyen sunar. Tüyü kökünden almasından dolayı uzun süre çıkmasını engeller. Vi Vet marka ağda bandıyla ipeksi bir görüntü yakalayabilirsiniz.

Beğeni Toplayan Vi Vet Ağda Bandı Vücut İçin

Beğeni Toplayan Vi Vet Ağda Bandı Vücut İçin

İnsanlar daima bakımlı olmak isterler. Kişisel bakım bunların ilk sırada yer alır. Güzel görünmek, insana önemli bir değer katar. Düzenli olarak bakım yapılması sonucunda sağlığa olumlu yönde etkiler meydana gelir. Ağda, vücut için yapılan temizliğin başında yer alır. Bu işlem, cildi pürüzsüz hale getirir. Siz de Vi Vet ağda bandı vücut için üretilen seçeneği deneyebilirsiniz. Bu seçenek, cildin parlak ve canlı görünmesini sağlar. Ürün içeriğinde yer alan koltuk altı bandı sayesinde kolay temizlik sağlayarak rahatça kısa kollu kıyafetler giyebilirsiniz. Koltuk altına uygulanan işlem, tüylerin uzun süre çıkmamasına etki eder. Vücut bandıyla ise bikini bölgenizi temizleyebilirsiniz. Kol, bacak, koltuk altı ve bikini bölgesi dahil olmak üzere tüm hassas noktalarda kullanabilirsiniz. Bu ürünün kullanımı sırasında hafifçe ovarak tüylere iyice yapışmasını sağlamalısınız.

Avantajlı Vi Vet Ağda Bandı Vücut 41’li Portakal Fiyatı

Avantajlı Vi Vet Ağda Bandı Vücut 41’li Portakal Fiyatı

Vi Vet ağda bandı vücut 41'li portakal fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu ürün işleminiz sırasında cildinizi nemlendirerek mikroplardan arındırır. Bu seçenekle baştan aşağı temizlik yapabilirsiniz. Vi Vet marka ağda bandı setinde 20 tane vücut bandı, 8 tane yüz bandı, 8 tane koltuk altı bandı ve 5 adet yüz temizleme mendili yer alır. Bu set vücudunuzun tüm bölgelerini temizleyerek ince tüylerden arınmanızı sağlar. Her bant, ortalama dört kez kullanım imkanı verir. Güvenilir ürün sayesinde kişisel bakımınızı tamamlayabilirsiniz. Tüyleri kökünden alması uzun bir süre çıkmasını engeller. Bu açıdan hem pratik, hem de hijyeniktir. Bu seçeneği kısa sürede etkili sonuç almak için deneyebilirsiniz. Eğer hassas bir cilde sahipseniz Vi Vet marka ağda bantlarını Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Vi Vet ağda bandı vücut 41'li portakal kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.