VESTEL Ziyafet 8000 Stand Mikser 20242790

4.193 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

VESTEL Ziyafet 8000 Stand Mikser 20242790

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HerşeyVar Satıcı Ünvanı: GÜLCAN İNCE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7480190018
    Bu ürün HerşeyVar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1000 Watt Güç
  • Solo Blender Aparatı
  • Keklerden zorlu hamur işlerine, pizza hamurundan mezeye birbirinden farklı yemeklerinizi kolayca hazırlayın!
  • 10 Kademeli Hız Ayarı
  • 5 L Paslanmaz Çelik Karıştırma Haznesi

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Gri
  • Hamur Kancası Var
  • Hız Ayarı Turbo
  • Priz Tipi C
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

VESTEL HBV00001AJY9B Ziyafet 8000 Stand Mikser

Hamur, kek ve sos gibi ürünleri karıştırmak için mikserlere ihtiyaç duyulur. Genellikle mikser kullanırken cihazın başında beklemeden sağlıklı karışımlar hazırlamak, vakti doğru kullanabilmek için önemlidir. Vestel Ziyafet 8000 stand mikser ile kolay ve pratik şekilde karıştırma işlemi yapmak mümkündür. Hamur işlerinin sürekli aynı pozisyonda karıştırılması, kek, turta gibi malzemelerin en uygun hamur kıvamında kalması gibi önemli noktalarda mikserlerin fonksiyonel rolleri önemlidir. Karıştırma işlemi sadece hamur gibi yoğun malzemelerde değil, süt gibi daha akışkan ürünlerde de doğru şekilde gerçekleşmelidir. Bu nedenle, özellikle ayaklı mutfak tipi mikserlerde karıştırma hızı ayarı gereklidir. Vestel Ziyafet stand mikserlerin teknik özellikleri şöyledir:

  • Kapasite: 2 L
  • Boyutlar (YxGxD): 54x40x23,3 cm.
  • Ağırlık: 9840 gr.

Vestel Ziyafet 8000 Stand Mikserin Fonksiyonları Nelerdir?

Vestel Ziyafet 8000 Stand Mikserin Fonksiyonları Nelerdir?

Vestel Ziyafet 8000 çok fonksiyonlu karıştırma aksesuarlarına sahiptir. 10 kademeli hız ayarlama özelliği bulunur. Tek girişli makinenin sahip olduğu farklı aksesuarlar sayesinde çeşitli işlemler yapılabilir. Mikserin karıştırma aparatları, karıştırılacak malzemenin yoğunluğuna göre seçilebilir. Balon karıştırma teli ile daha akışkan ürünleri çırpmak mümkündür. Bu aksesuar aynı zamanda sıvıları köpürtme işlemi için de kullanılabilir. Ara yoğunluktaki malzemenin karıştırılması için daha az parçanın birleştirilmesiyle oluşturulmuş aksesuarlar kullanılabilir. Hamur gibi yoğun kıvamlı ürünler hazırlanırken hamur karıştırıcılar kullanılmalıdır. Tüm bu aksesuarlarının yanı sıra üst tarafına takılarak kullanılabilen blender ile kesme ve parçalama işlemlerini yapmanın yanı sıra smoothie gibi ürünleri hazırlamak da mümkündür. Şeffaf koruma kapağı sayesinde hamurun durumunu izleme avantajı vardır. Koruma kapağı, oluşabilecek sıçramaları da engelleyerek hazırlık aşamasında etrafın temiz kalmasını sağlar.

Vestel Ziyafet 8000 Stand Mikserin Yoğurma Gücü Nasıldır?

Vestel Ziyafet 8000 Stand Mikserin Yoğurma Gücü Nasıldır?

Güçlü motora sahip mikserler hem vakit kazandırır hem de fazla miktarda ürünün hazırlanmasına yardımcı olur. Mikserin yoğurma gücü fiziksel olarak, hazırlanacak hamur işinin sürekli karıştırılması, çabuk ısınmaması ve istenen kıvamın pratik şekilde elde edilmesi ile ölçülebilir. Elde tutularak kullanılan iyi bir mikserin gücü 500 – 700 watt arasındadır. Buna göre Vestel Ziyafet’in yoğurma gücü kolaylıkla anlaşılabilir. Platform üzerinde sabit şekilde yapılan karıştırma sayesinde eliptik hareketin sürekliliği sağlanır ve kabın iç yüzeylerine yapışmış hamur parçaları da yoğurma işlemine dâhil olur. Mikserin elektrik gücü kademeli olarak ayarlanabilir ve ​500-1500 watt arasındadır. Ayarlanabilir olması nedeniyle gücü, karıştırılacak ürüne göre seçilebilir. Özellikle hamur işlerinde kullanılan 1000 watt altı mikserler hızlı ısınır ve motoru daha çabuk yorulur. Bu nedenle gücünün yüksek olması önem taşır.

Vestel Ziyafet Stand Mikser Profesyoneller İçin Uygun mudur?

Vestel Ziyafet Stand Mikser Profesyoneller İçin Uygun mudur?

Vestel Ziyafet 8000 stand mikser yorumları, ürünün kalitesini ve kullanışlılığını gösterir niteliktedir. Karıştırma fonksiyonlarının çokluğu ve aksesuarların fazlalığı sayesinde her türlü hamur karışımını kolaylıkla yoğurabilir. Makine karıştırma işlemini gerçekleştirirken başında bekleme zorunluluğu olmaması sayesinde bu sırada kullanıcı diğer işlerini kolaylıkla yapabilir. Bu, özellikle hız gerektiren işlerde fayda sağlar. Parçaların kolaylıkla birleştiriliyor olması, kullanım esnasında hızlı şekilde parça değişimi yapabilmeyi sağlar. Kolay yıkanan aksesuarlar ile günün her saatinde kolayca ve tekrar tekrar yiyecekler hazırlanabilir. Çırpıcı ve karıştırıcılar hem kendi ekseni etrafında döner hem de kap içerisinde bir yuvarlak çizerek hareket eder. Hamurun tüm bileşenlerinin hızlı ve homojen şekilde karışmasını sağlayan mekanik çalışma sistemi ile kendinizi mutfakta profesyonel bir aşçı gibi hissedebilirsiniz. Sadece hamur işlerini değil, çiğköfte gibi meze ve yemeklerin hazırlanmasında da en büyük yardımcınız olacak bu ürün ile damak tadına uygun lezzetli ürünleri keyifle hazırlayabilirsiniz.