VESTEL TRV-65 E Elektronik Termosifon Beyaz

10.499 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

VESTEL TRV-65 E Elektronik Termosifon Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kuloğulları-Vestel Yetkili Online Bayi Satıcı Ünvanı: KULOĞULLARI MOBİLYA TEKSTİL GIDA İNŞAAT TARIM TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0591007449900019 Vergi Kimlik Numarası: 5910074499
    Bu ürün Kuloğulları-Vestel Yetkili Online Bayi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genel Özellikler Ürün Tipi Kare Kontrol Paneli Fonksiyonel LCD Panel Su Sıcaklık Ayarları 35-85 ºC Net Ağırlık (kg) 22 Donma Kontrolü Var Düşük Voltaj Koruması Var Aşırı Isınmaya Karşı Emniyet Sistemi Var Düşük Bekleme Kayıpları Var Titanyum Özelliği Var Paslanmaz Çelik Rezistans Var Kapasite (lt) 65 lt Kontrol Sistemi Otomatik Termostat Isıtma Gücü (W) 1980 Ürün Ölçüleri (YxGxD) (mm) 777 x 442,5 x 461 mm V Otomat Şalter Var Susuz Çalışma Emniyeti Var Verimli Isı İzolasyonu Var Akıllı Temizleme Sistemi Var Korozyon Önleyici Sistem Var Yüksek Su Basıncına Karşı Dayanım Var

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 65 L
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Isıtma Gücü 1800 W
  • Sıcaklık Ayar Aralığı 35-75
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

VESTEL TRV-65 E Elektronik Termosifon

VESTEL TRV-65 E Elektronik Termosifon

Suyu ısıtmak ve her zaman kullanılacak bir sıcak su bulundurmak için termosifonlar kullanılmaktadır. Vestel TRV-65 E elektronik termosifon iç hacmi 65 litredir. Kaliteli yalıtımı sayesinde üstün güvenlik tedbirleri sağlar. Aşırı ısınma durumlarına karşı emniyet sistemi bulunmaktadır. Aynı zamanda donma kontrolü de bulunmaktadır.

  • Geniş Hacimli Yapısı
  • Yüksek Emniyet Koruması
  • Verimli Yalıtım Sistemi

Vestel TRV-65 E Elektronik Termosifon Hacmi ve Kullanımı

Ürün 65 litrelik bir iç hacme sahip kare gövde tipine sahiptir. Kontrol paneli fonksiyonel LCD paneldir. Kontrol sistemi otomatik termostattır. Ürün hacim itibariyle içeriğinde kullanıma hazır sıcak su bulundurma kapasitesi bakımından kullanıcıların tercih ettikleri bir ürün olmuştur. Son teknolojiye uyarlanmış bir yapısı vardır. Su sıcaklık ayarları 25-75 derece arasındadır. Isıtma gücü 1980 W’dir. Cihaz 25 kg ağırlığındadır. Verimli ısı izolasyonuna sahip bulunduğu için ürünün enerji tasarrufu üst düzeydedir. Düşük bekleme kayıpları vardır. Antibakteriyel korumaya sahiptir. Kullanılan suyun hijyeni, temiz olması çok önemlidir. Sadece ısınma değil bakterilerden, paslanmadan da uzak tutulması ve cihazın uzun ömürlü olması gerekmektedir. Burada Vestel Trv-65 teknolojik özellikleriyle en üst düzey koruma sağlamıştır. Kullanıcıların ürüne olan en beğendikleri özellikler iç hacmi ve paslanmaya karşı olan üst düzey yalıtımıdır. Düşük voltaj korumasına sahiptir. Su bulunmadan çalıştırılan cihazlarda arızalanma durumlarına rastlanabilmektedir. Bu duruma tedbir olarak cihazda susuz çalışma emniyeti vardır. Otomatik donma kontrolü sağlar. Bu kontrol sayesinde ihmalsizlikten kaynaklı arızalanmalardan korunmuş olunur.

Vestel TRV-65 E Elektronik Termosifon ve Emniyet Koruma Sistemi

Ürün suyu elektrikle ısıttığı için bundan kaynaklı doğal bir sonuç olarak ortaya çıkabilecek her türlü tehlikeye karşı bireyleri tehlikelerden korur. Cihazın içerisi paslanmaya karşı çelik rezistansla kaplanmıştır. Yüksek basıncına karşı dayanımı bulunmaktadır. Korozyon önleyici sistemi vardır. İçerisinde paslanma, oksitlenme gibi oluşabilecek kimyasal tepkimelere karşı otomatik koruma sistemi bulunmaktadır. Donma veya aşırı ısınma durumlarına karşı otomatik modu vardır. Cihaz susuz da çalışma moduna sahiptir, emniyeti destekleyici modlardan bir tanesi de budur. Titanyum özelliği bulunur. Donma kontrolü vardır. Kışın soğuk karlı havalarında cihaz, kendisini korumaya alarak dengeli bir hale getirebilecektir. Isıtma gücü 2000 W’dir. Otomatik termostat kontrol sistemiyle çalışır. Akıllı temizleme özelliği sağlayan bir cihazdır. Bu sayede uzun ömürlü olmuştur. Ayrıca kullanıcıya sağladığı verime oranla daha az enerji harcayarak suyu ısıtır ve bütçeye katkı sağlar. Tam bir fiyat performans ürünüdür. Sağladığı özelliklere oranla fiyatı oldukça uygundur. Ürün beyaz renkte ve şık bir görünümdedir. Dijital gösterge tipine sahiptir. Teknolojinin sağladığı çoğu imkândan yararlanma imkanı sağlar. Ürünü alırken emniyet konusunda bir tereddüte sahip olmazsınız.

Yalıtımda Kalite Unsuru

Ürünün yalıtım özelliklerinde özellikle göze çarpan paslanmaz çelik rezistans ve korozyon önleyici sistem bulunmaktadır. Cihazın uzun ömürlü olmasını sağlamak, cihazdaki temizliği, paslanmayı ve cihazın bu nedenlerle arızalanması önlemekle mümkün olacaktır. Bundan dolayı ürünün yalıtımı buna duyarlı olarak geliştirilmiştir. Bu özellikler aynı zamanda yeni tip kolay ve çabuk ısınan cihazlarda bulunur. Ürün elektronik kontrol paneliyle güvenliği sağlarken size de kontrol yöntemi sunmaktadır. Oldukça verimli olarak kapasitesini kullanır. Elektrik tüketimini sınırlar ve temizlik fonksiyonunu kendisi gerçekleştirir. V otomat şaltere sahiptir. Bu sayede elektrik akımının kısa devre yapmasını, aşırı akımı ve elektrik devresini otomatik olarak devreye sokmaktadır. Cihazın yüksek voltaj nedeniyle zarar görmesi, tamir onarım gibi herhangi bir soruna ihtiyaç kalmaması için önemlidir. Cihaz fonksiyonel birçok özelliğe sahiptir. Titanyum özelliği de yeni sisteme uyumu halde çalışmasını sağlamaktadır. Online mağazalardan ürünü satın almak istediğiniz zaman ürünün satıldığı birçok mağaza karşınıza çıkacaktır. Bunlar arasında kararsız kalınabilir. Ayrıca satıcı baskısına maruz kalınabilir. Fiyat karşılaştırma ve ayrıca fırsatlardan yararlanmanın yollarından birisi olan online alışveriş evlerin içerisine çoktan girmiş ve herkesin kullandığı bir kanal haline gelmiştir.