VESTEL Tarçın Siyah Stand Mikser Çırpma Karıştırma Yoğurma 1000w 20242790

4.589 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

VESTEL Tarçın Siyah Stand Mikser Çırpma Karıştırma Yoğurma 1000w 20242790

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sandıktan Al Satıcı Ünvanı: NEHİR KORKMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5780690164
    Bu ürün Sandıktan Al tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mikser makinesi 5000 ml doğrayıcı hazne kapasitesi ile pratik bir kullanım olanağı sunar.
  • Stand mikser bulaşık makinesi yıkanabilme özelliği ile kolaylıkla temizlenir. Ayrıca sıçrama önleyici kapağı sayesinde de içerisindeki ürünlerin dışarı sıçramasını önleyerek konforlu kullanım vadeder.
  • Hamur yoğurma mikser makinesi
  • balon çırpıcı aparatı, çırpma aparatı ve yumuşak hamur yoğurma aparatı ile beraber gönderilir.
  • Kaydırmaz tabanlı Vestel tarçın stand mikser paslanmaz çelik hazneye , metal hazneye ve paslanmaz çelik mikser uçlarına sahiptir. Ayrıca gövde malzemesi plastikten yapılmıştır.
  • Vestel tarçın siyah stand mikser çırpma karıştırma yoğurma 1000W modelinin, 10 adet hız kademesi bulunur. Böylelikle istenilen hızda çalıştırılır.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Siyah
  • Hacim 5 L
  • Hamur Kancası Var
  • Hız Ayarı Turbo
  • Priz Tipi C
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

VESTEL Tarçın Siyah Stand Mikser 1000w

Vestel tarçın S stand mikser, mutfak alanında pratik çözümler sunar. Sıkça tercih edilen küçük ev aleti, mutfakta yaptığınız tüm işlerin süresini yarıya indirir. Özel olarak geliştirilen fonksiyonları, üründen en yüksek performansı almanızı sağlar. Yemeklerin lezzetini kat kat artıran Vestel tarçın S stand mikser, gönül rahatlığı ile tercih edilir.

Modern şık siyah rengi sayesinde bulunduğu her ortama hava katar. Ergonomik yapısı sayesinde fazla yer kaplamaz. Mutfağın şık bir tamamlayıcısı olan ürün, bir mikserden beklediğiniz özelliklerin fazlasını karşılar.

Vestel Tarçın S Stand Mikserin göze çarpan en önemli özellikleri ise şunlardır;

  • 1000 watt motor gücü ve 10 kademeli hız ayarına sahiptir.
  • Paslanmaz çelikten üretilen mikserin karıştırma kabı 5 litre hacme sahiptir.
  • Çırpma, karıştırma ve yoğurma fonksiyonlarını barındıran çok kullanışlı bir üründür.

Vestel Tarçın S Stand Mikserin Genel Özellikleri Nasıl?

Vestel Tarçın S Stand Mikserin Genel Özellikleri Nasıl?

Vestel tarçın S stand mikser, son derece kaliteli materyallerden üretilir. Karıştırma haznesinde kullanılan paslanmaz çelik, uzun süreli kullanımı mümkün kılar. Dış etkenlere karşı direnç gösteren hazne, içerisinde yer alan malzemeleri en iyi şekilde muhafaza eder.

Ürün, karıştırma işlemini başarıyla tamamlayarak kullanıcıların beklentilerini karşılar.Vestel tarçın S stand mikser, metal dişli sisteme sahiptir. Bu sistem, ürünün kullanım ömrünü ve kalitesini artırır.

Vestel tarçın S stand mikser, 5 litrelik karıştırma kabına sahiptir. Tüm malzemeleri tek seferde karıştıran cihaz sayesinde zamandan tasarruf edebilirsiniz. En zor karışımlarda bile hızlı sonuçlar vererek performansını en üst seviyede tutar.

Cihaz ile birlikte gelen sıçratma önleyici başlık, mutfağın temiz kalmasını sağlar. Hazne içerisindeki malzemelerin etrafa yayılmasını engeller. Kaymayı önleyici taban, cihazı en yüksek hız ayarında bile sabit tutar.

Vestel Tarçın S Stand Mikser Kullanımı Kolay mıdır?

Vestel Tarçın S Stand Mikser Kullanımı Kolay mıdır?

Vestel tarçın S stand mikser, lezzetli yemeklere en pratik yollarla ulaşmanızı sağlar. Kullanımı son derece kolay olan bu ürün farklı fonksiyonel özelliklere sahiptir. 1000 W motor gücü sayesinde en kıvamlı ve yoğun içeriklerin bile üstesinden gelir. Kısa süre içerisinde homojen bir kıvam elde edebilir, üründen en yüksek performansı alabilirsiniz.

Tarçın siyah stand mikser çırpma karıştırma yoğurma 1000w, 10 kademeli hız ayarı sayesinde kontrolü size verir. Tariflerinize göre şekillenebilen hız ayarı, lezzetli yemekler yapmanızı destekler. Karıştırma hızını, ürünün türüne ve kıvamına göre rahatça ayarlayabilirsiniz. Hamur işleri, köfte harcı ve farklı tariflerdeki karışımlarınız için farklı hız ayarı seçebilir, dilediğiniz kıvamdaki ürünü elde edebilirsiniz.

Mikseri karıştırma kabına kolay bir şekilde yerleştirebilir, işiniz bittiğinde ise temizliğini dilerseniz elde dilerseniz bulaşık makinesinde yapabilirsiniz.

Vestel Tarçın S Stand Mikserin Fiyatı ve Garantisi Ne Kadar?

VESTEL Tarçın Siyah Stand Mikser 1000w

Vestel tarçın S stand mikser fiyatları değişken olmakla birlikte sunduğu kalite ve performansın karşılığını vermektedir. Sınıfının en iyi cihazlarından bir tanesi olan ürün, kullanıcıların beklentilerini karşılar. Vestel tarçın S stand mikser yorum ve fiyat bilgisi için en güncel bilgileri Trendyolda bulabilirsiniz.

Vestel tarçın S stand mikser, kullanıcılarına 24 aylık garanti imkânı sunar. Resmi distribütör garantisine sahip ürün, güvenilir yapısını destekler. Bu süre zarfında ürün ile ilgili teknik destek alabilir, cihazı ilk günkü gibi kullanabilirsiniz.

Online alışveriş binlerce ürün seçeneği ile hayatınızı kolaylaştırır. Tüm kampanya ve indirim fırsatlarıyla bütçenize destek olur. Tek tıkla Trendyol üyeliğinizi başlatabilir, ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz.