VESTEL Smart Led Tv Kumanda Netflix'li

89,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kurumsal Fatura
89,99 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

VESTEL Smart Led Tv Kumanda Netflix'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bayır E-Ticaret Satıcı Ünvanı: BURCU BAYIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2420668351
    Bu ürün Bayır E-Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vestel smart led tv kumanda netflix tuşlu
Geri Bildirim Ver

VESTEL BGSUV247 Netflix'li Smart LED TV Kumanda

Vestel Smart LED TV kumanda, televizyonunuzu verimli bir şekilde kullanmanız için tasarlanmıştır. Kendine özgü özellikleri ile kolay kullanım imkânı sunar. Ürün ile Vestel marka Smart televizyonları kontrol etmek mümkündür. Uzun bir dikdörtgen şeklinde dizayn edilen kumanda, pillerle çalışır. Vestel Smart LED TV kumandası enerjiyi tasarruflu biçimde kullanır. Televizyona uzak noktalardan bile sinyal gönderebilme özelliğine sahiptir. Cihazın her bir detayı el anatomisi ve kullanım kolaylığı göz önünde bulundurularak dizayn edilmiştir. Cihazın ideal boyutlarda olduğunu da söylemek mümkündür. Bu ürün sahip olduğu detaylarla yüksek performans sağlar.

  • Renk: Siyah
  • Uygunluk: Vestel Smart LED TV
  • Çalışma Prensibi: Pilli

Vestel Netflix'li Smart LED TV Kumandanın Özellikleri

Vestel Netflix'li Smart LED TV Kumandanın Özellikleri

Vestel Smart LED TV kumanda Netflix tuşlu cihazınızı uzak noktalardan bile kolayca kontrol etmenizi sağlar. Böylece yerinizden kalkmanıza gerek kalmadan televizyonunuzu çalıştırabilmeniz mümkün olur. Ürün, televizyona kumanda sinyallerini olabildiğince hızlı gönderir. Böylece hızlı ve pratik bir şekilde kanal değiştirmek, internette gezinmek, ses seviyesini ayarlamak gibi işlemleri yapabilirsiniz. Vestel Smart LED TV kumandası son derece şık bir tasarıma sahiptir. Siyah renk kullanılarak dizayn edilen ürün, kaliteyi parmaklarınızın ucuna kadar getirir. Cihaz, benzer kumanda tasarımına sahip tüm Vestel televizyonlar ile uyumlu bir biçimde kullanılır. Ürün, Netflix gibi uygulamalara da kısa yoldan erişebilmenizi sağlar. Akıllı kumanda özelliğine sahip bu cihaz pratik bir kullanım sağlar. Artık işlevini yerine getiremeyen kumandanızı bu işlevsel ürün ile değiştirebilirsiniz.

Vestel Netflix'li Smart LED TV Kumandanın Kullanımı Nasıldır?

Vestel Netflix'li Smart LED TV Kumandanın Kullanımı Nasıldır?

Vestel Netflix'li Smart LED TV kumandasının tuş takımı, el anatomisi ve kullanım sıklığı göz önünde bulundurularak dizayn edilmiştir. Ürün ideal boyutlarda ve ağırlıktadır. Böylece tek elle kullanımı son derece rahat olur. Kumandayı kullanmaya başlamak için kutusundan çıkarmak ve pillerini takmak yeterlidir. Sonrasında cihaz eski kumandanın yerini kolayca alır ve hızlı bir algılama kalitesi sunar. Tüketicilerin bu ürünü tercih etmeden önce eski kumanda tasarımlarına göz atmaları tavsiye edilir. Tuş takımı ve kumanda dizaynı eski ürününüz ile aynı özellikleri taşıyorsa Vestel Smart LED TV kumandayı tercih edebilirsiniz. Cihaz üzerinde 45'ten fazla tuş bulunur. Her bir tuş televizyonunuzu daha verimli çalıştırmanız için farklı fonksiyonlar sunar. Vestel Smart LED TV kumanda yorumlarında da kullanıcılardan tam not almıştır.

Vestel Netflix'li Smart LED TV Kumanda Kaliteli midir?

Vestel Smart LED TV kumanda hem tasarımı hem de ham maddeleri bakımından oldukça kalitelidir. Cihaz kırılma, çarpma, düşme ve sıkışma gibi durumlara dirençli olacak şekilde üretilmiştir. Pil ile çalışan ürün, bu enerji kaynaklarının da uzun süre güvenli muhafaza edilmesini sağlarken akma durumlarını da önler. Vestel Netflix tuşlu Smart LED TV kumandası uzun yıllar ilk günkü performansını korur. Ürün çalıştırılması sırasında aşırı ısınma problemi yaşatmaz. Kullanıma bağlı olarak gövdesinin ve tuş takımının rengi kolay kolay değişmez. Ürün sıcaklık farklarına karşı da dirençlidir. Cihaz üzerinde Netflix tuşunun yanı sıra ses, parlaklık, kanal, internet, açma-kapama gibi birçok düğme bulunur. Her basışta hassas bir algılama kalitesi sağlayan Vestel Netflix tuşlu Smart LED TV kumandası sizi yormaz. Cihaz, kanal ekleyip çıkarmak veya kaydetmek için de uygundur. Siz de televizyon izleme keyfinizi arttırmak için Vestel Smart LED TV kumandasını tercih edebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol'un avantajlarından ve fırsatların yararlanarak satın almanız mümkündür.