VESTEL Sefa 5000 R Tost Makinesi

3.149 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

VESTEL Sefa 5000 R Tost Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Erdemir DTM - Vestel Yetkili Online Bayi Satıcı Ünvanı: FERHAT ERDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1496594325800017 Vergi Kimlik Numarası: 3460002891
    Bu ürün Erdemir DTM - Vestel Yetkili Online Bayi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Isıyı uzun süre muhafaza edebilen Vestel tost makinesi 1800W enerji gücüne sahiptir. Kısa sürede lezzetli yiyecekler pişirmeyi mümkün kılar.
  • Paslanmaz çelik gövde yapısına sahip granit tost makinesi yanmaz yapışmaz yapısıyla uzun ömürlü kullanım avantajı sağlar. Hem ızgara hem de tost yapma amacıyla kullanılır.
  • Şık tasarımlı pembe tost makinesi modelinde 3 adet ısı kademesi bulunur. Isı ayarını makinede pişireceğiniz yiyeceğe göre belirleyebilirsiniz.
  • Et, tavuk, balık ve pankek gibi gıdaları pişirebilme imkanı sunan 6 dilim tost makinesi geniş aileler için idealdir. 38.5 cm genişliğe, 31.5 cm derinliğe ve 13 cm yüksekliğe sahip tost makinesi kompakt tasarımı sayesinde konumlandırıldığı alanda fazla yer kaplamaz.
  • Ayarlanabilir termostat özellikli çıkarılabilir plakalı tost makinesi aynı anda 6 adet tost yapabilme imkanı sunar. Böylelikle zamandan da tasarruf etmiş olursunuz.
  • Vestel Sefa 5000 R tost makinesi modelinin sahip olduğu 180 derece açılabilir gövde yapısı ızgara ve tost keyfini doruklara çıkarır.
  • Çok amaçlı tost makinesi 1800 Watt enerji gücüyle yiyeceklerin eşit sıcaklıkta pişmesini sağlar. Bu sayede pişirilen gıdaların belirli bölgeleri çiğ kalmaz.
  • Vestel Sefa 5000 R tost makinesinin plakaları çıkarılarak bulaşık makinesinde güvenle yıkanabilir. Teflon yapısı plaka yüzeylerinde pas oluşmasını engeller.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1501 - 2000 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Granit
  • Renk Pembe
  • Izgara Özelliği Var
  • Ekmek Dilim Kapasitesi 6+
  • Isı Ayarı 3 Kademeli
  • Plaka Kullanımı Tek Yönlü
  • Çıkarılabilir Plaka Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Vestel Sefa 5000 R Tost Makinesi

Mutfağınızda lezzetli tostlar yapmak için tost makinesine ihtiyaç duyabilirsiniz. Vestel Sefa 5000 R tost makinesi evinizde de lezzetli yiyecekler ve ızgaralar yapmanıza olanak sağlar. Aynı anda 6 adet tost pişirme kapasitesine sahip bu makine sıklıkla tercih edilir. 180° açılarak ızgara olarak kullanım avantajı sağlar. Dik konumda da durabilmesi çok yer kaplamadan saklanmasına yardımcı olur. Yanmaz yapışmaz çift tabanı uzun süre kullanım fırsatı sunar. Bu tabanlar çizilmelere karşı dayanıklıdır. Pişirdiğiniz yiyecekler yapışmadan yemeye hazır hale gelir. Yanmaz yapışmaz tabanlar kolayca temizlenir. Üç kademeli ısı ayarı sayesinde pişirilecek yiyeceğe göre makinenin ısısını ayarlayabilirsiniz. Enfes tost çeşitleri hazırlayabileceğiniz Sefa 5000 R tost makinesi ısıyı eşit dağıtarak pişirme işlemini kolaylaştırır.

  • 3 kademeli ısı ayarı
  • Yanmaz yapışmaz çift taban
  • 180 derece açılarak ızgara olarak kullanabilme

Pratik Öğünler İçin Vestel Sefa Tost Makinesi

Pratik Öğünler İçin Vestel Sefa Tost Makinesi

Hızlıca yiyecek hazırlanabilen tost makineleri sıklıkla tercih edilir. Vestel Sefa tost makinesi hızlıca lezzetli tostlar yapmanıza olanak sağlar. Geniş pişirme tabanları aynı anda birçok yiyecek pişirebilmenize yardımcı olur. Vestel Sefa 5000 R yapışmaz çift taraflı tabanlara sahiptir. Özel teknolojisi sayesinde ısıyı tabanların her yerine eşit olarak dağıtması büyük beğeni toplar. Tabanların yanlarındaki yağ akışını sağlayan bölümler ızgara yaparken kolaylık sağlar. Kapaklarındaki tutma kısımlarının ısıya dayanıklı plastikten üretilmesi, kullanım sırasında yanık kazalarının olmasını engeller. Kaliteli dış yüzeyi solmaya karşı dayanıklıdır. Rengi yıllar boyu canlılığını korur. Leke tutmayan dış yüzeyi ovalamaya gerek kalmadan kolayca temizlenir. Ergonomik tasarımıyla ön plana çıkan bu ürünü çok fazla yer kaplamadan kolayca saklayabilirsiniz. Lezzetli tostlar ve ızgaralar yapmak için bu gelişmiş özelliklere sahip tost makinesini satın alabilirsiniz.

Üstün Teknolojili Vestel Sefa 5000 R Tost Makinesi

Üstün Teknolojili Vestel Sefa 5000 R Tost Makinesi

Vestel Sefa 5000 R tost makinesi kullananlar gerçek tost lezzetini deneyimleme avantajına sahip olurlar. Çeşitli tostlar yapabileceğiniz bu ürün, aynı zamanda ızgara olarak da kullanılır. Açılan kapakları ızgara yapmak için uygun hale gelir. Evde de sağlıklı öğünler hazırlayabilirsiniz. Isıyı eşit dağıtarak üstün pişirme performansı sergileyen cihaz, büyük parçaları dahi kolayca pişirir. Evinizde ya da iş yerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz Vestel Sefa 5000 R tost makinesi 20242934 geniş pişirme tabanlarıyla ön plana çıkar. Kolay temizlenebilen pişirme tabanları çizilmeye karşı dayanıklıdır. Çeşitli malzemeleri rahatlıkla pişirebileceğiniz bu ürün, evde de lezzetli tabaklar hazırlamanıza olanak sağlar. 3 kademeli ısı ayarı sayesinde hızlı ısınan tabanlar, zaman kaybetmeden pratik öğünler hazırlama avantajı sunar. Evinizde ızgara lezzetini tatmak ve pratik yiyecekler pişirmek için bu kaliteli makineyi satın alabilirsiniz.

Bütçelere Uygun Vestel Sefa 5000 R Tost Makinesi Fiyatları

Bütçelere Uygun Vestel Sefa 5000 R Tost Makinesi Fiyatları

Pek çok tost çeşidi yapmanıza olanak sağlayan bu ürün, ızgara olarak kullanılabilmesi ile ön plana çıkar. Vestel Sefa 5000 R tost makinesi fiyat aralığı, cihazın tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. 6 adet tostu aynı anda pişirebilecek genişliğe sahip tabanlar büyük beğeni toplar. Çıkarılabilen yanmaz yapışmaz tabanlar pişirme işleminden sonra kolayca temizlenir. Geniş ayakları sayesinde dik konumda da durabilen bu makine çok fazla yer kaplamaz. 180° açılan kanatlar, makineyi ızgara olarak da kullanabilme fırsatı sunar. Isıyı eşit dağıtan özel teknolojisi yiyeceklerin eşit şekilde pişmesini sağlar. Üç kademeli ısı ayarı pişirmek istediğiniz malzemeye göre sıcaklık ayarlama avantajı sunar. Şık tasarımı ile dikkat çeken Vestel Sefa 5000 R tost makinesi yorumları ve müşteri önerileri için Trendyol’da incelemeler yapabilir, uygun fiyat avantajıyla bu ürüne sahip olabilirsiniz.