VESTEL SB9001 Mini Buzdolabı

7.099 TL
F
Ürün Bilgi Formu >
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.309 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.480 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.478 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

VESTEL SB9001 Mini Buzdolabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi Satıcı Ünvanı: OR-HAN MOBİLYA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT TURİZM TEMİZLİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0644036326100016 Vergi Kimlik Numarası: 6440363261
    Bu ürün Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dondurucu Dondurma Kapasitesi0 Dondurucu Bölme Net Hacmi lt12 Soğutucu Bölme Raf Sayısı2 Genel Özellikler Hacim (Lt)89 RenkBeyaz Ses Seviyesi (dBA)41 Ürün Boyutları (cm) (YxGxD)82,1*48*50 Ürün TipiBüro Tipi / Tezgah Altı Buzdolabı Yıllık Enerji Tüketimi (kWh/Yıl)136 Enerji SınıfıF Derinlik (cm)50 Genişlik (cm)48 Soğutma TipiStatik Yükseklik (cm)82.1 Soğutucu Led AydınlatmaVar Soğutucu Aydınlatma TipiLED Aydınlatma Soğutucu Bölme Net Hacim (Lt)77 Soğutucu Raf TipiDayanıklı Cam Raf Teknoloji Değiştirilebilir Kapı Açılış YönüVar Kokuları Birbirine Karıştırmayan SistemVar Temperli Cam Raflar (Kırılmaya Dayanıklı)Var Diğer Bilgiler Ürün Kodu20263718 Ücretsiz Garanti Süresi3 Yıl Garanti

Ürün Özellikleri

  • Dondurucu Özelliği Statik
  • Tip Tezgah Altı
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Buzluk Tipi Standart
  • Derinlik 48 cm
  • Dondurucu Yeri Üstte
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kullanım Şekli Solo
  • Genişlik 50 cm
  • Toplam Hacim 200 L ve altı
  • Yükseklik 82 cm
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Hayır
  • Tema / Stil Klasik
Geri Bildirim Ver

VESTEL 20263718 SB9001 Mini Buzdolabı

Vestel SB9001 mini buzdolabı, küçük alanlar için özel olarak tasarlanan bir soğutucudur. Tek başına yaşayan bireyler bu ürünü mutfaklarında kullanmak amacıyla satın alabilirler. Ofisinde, yurt odasında veya kilerinde bir buzdolabına ihtiyacı olan bireylerin de bu ürünü tercih etmeleri mümkündür. Soğutucu küçük boyutuna rağmen kapasite olarak oldukça yeterlidir. Bu ürünün içinde dilediğiniz tüm gıdaları güvenle saklayabilirsiniz. Aynı zamanda buzdolabının iç tasarımını da kendinize göre değiştirerek konforlu bir kullanım elde edebilirsiniz. Buzdolabının içindeki gıdalar hem ideal soğuklukta korunurlar hem de kokuları birbirine karışmadan uzun süre saklanırlar. 3 sene garantisi bulunan Vestel mini buzdolabını, uzun yıllar boyunca kullanmanız mümkündür.

  • Büro tipi/tezgâh altı buzdolabı
  • Kapı yönü değiştirilebilir özellik
  • Otomatik ısı kontrollü

VESTEL SB9001 Mini Buzdolabının Özellikleri

VESTEL SB9001 Mini Buzdolabının Özellikleri

Vestel SB9001 mini buzdolabı, küçük alanlar için ideal bir üründür. Tek kapılı bu cihazın genişliği 48, derinliği 50, yüksekliği 82,1 cm'dir. Toplam 2 raf ve 1 sebzelikten oluşan buzdolabında dondurucu bölümü de mevcuttur. Ancak dondurucu bölmesi, buzdolabının içinde yer alır. Cihazın kapısında ise toplam üç adet raf bulunur. Bunlar, büyüklü küçüklü tüm şişe ve kavanozlara uygun olarak hazırlanır. Ürünün kapağında yumurtalık haznesi de mevcuttur. Vestel SB9001 mini buzdolabı beyaz ürününün soğutucu hacmi 77, dondurucu kapasitesi 12 litredir. Geniş hacme sahip bu buzdolabında gıdalarınızı güvenle saklamanız mümkündür. Yıllık enerji tüketimi 136 kWh olan buzdolabı fazla elektrik harcamaz. Satın aldığınız tarihten itibaren 3 yıl garanti kapsamında kalan ürün, uzun ömürlü kullanım sağlar.

VESTEL SB9001 Mini Buzdolabı Kurulum Gerektirir mi?

VESTEL SB9001 Mini Buzdolabı Kurulum Gerektirir mi?

Vestel SB9001 mini buzdolabı, kurulum gerektirmez. Ürün, monte edilmiş şekilde elinize ulaşır. Tezgâh altı buzdolabı olan bu ürün için mutfağınızda özel bir alan ayırmanıza gerek kalmaz. Tek yapmanız gereken, buzdolabını uygun bir köşeye yerleştirmek ve prize takmaktır. Buzdolabını dilerseniz mutfak tezgâhınızın altına, başka bir makinenin veya masanın üstüne konumlandırabilirsiniz. İsterseniz mutfağınızın dışında, kiler veya balkonda da bulundurabilirsiniz. Özellikle aparatlarda veya yurtta kalan bireyler, bu ürünü odalarına yerleştirebilirler. Buzdolabının özelliklerinden biri de kapak yönünün değiştirilebilir olmasıdır. Ürün monte şekilde kullanıcıya ulaşsa da dileyenler buzdolabının kapısını söküp farklı yönde takabilir. Özellikle küçük alanlar için çok kullanışlı olan bu özellik sayesinde buzdolabınızı kişiselleştirmeniz mümkün olur. Böylece buzdolabınız, yaşam alanınıza dilediğiniz biçimde uyum sağlar.

VESTEL SB9001 Mini Buzdolabı Kullanışlı mıdır?

VESTEL SB9001 Mini Buzdolabı Kullanışlı mıdır?

Vestel SB9001 mini buzdolabı, son derece kullanışlı bir üründür. Vestel SB9001 beyaz mini buzdolabının rafları temperli olduğu için yüksek miktarda yüke dayanır. Bu raflar, kırılmaz özelliklerinin yanı sıra çıkarılabilir ve ayarlanabilir olmalarıyla kullanıcıya hem kullanım hem de temizleme kolaylığı sunar. Cihazın bir diğer özelliği, otomatik sıcaklık kontrolüdür. Buzdolabı, sıcaklığı daima ideal düzeyde tutarak içindeki yiyecekleri korur ve enerji tüketimini dengeler. Böylece hem sebze ve meyveleriniz daima taze kalır hem de daha az elektrik harcamış olursunuz. Buzdolabının özel sistemi sayesinde soğutucu ve dondurucu bölümündeki gıdaların kokuları, birbirine karışmaz. Cihazın içerisinde LED aydınlatma sistemi bulunur. Bu sayede karanlık ortamlarda bile dolabın içini rahatlıkla görebilirsiniz. Bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden yararlanmak için Vestel SB9001 mini buzdolabı yorumları ziyaret edilebilir. Dilerseniz siz de bu buzdolabını Trendyol'dan satın alarak küçük alanları etkili şekilde değerlendirebilirsiniz.