VESTEL Kea Isıtıcı Yağlı Radyatör R9000

3.089 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.080 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.904 TL

Ürün Bilgileri

VESTEL Kea Isıtıcı Yağlı Radyatör R9000

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tuğra Elektronik Satıcı Ünvanı: UFUK KARAKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Nevşehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5140479502
    Bu ürün Tuğra Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eşit miktarda ısı yayımı ve havayı kurutmama özelliği 3 kademe güç ayarı LED ışıklı gösterge Termostat özelliği Teknik Özellikler Isıtma Gücü: 2000 W Yakıt Tipi: Elektrik Dilim Sayısı: 9 Devrilme Emniyeti: Var Aşırı Isınma Emniyeti: Var Kutu İçeriği Vestel R 9000 2000 W yağlı radyatör kutusu içerisinde, 1 adet yağlı radyatör, tekerlekler, bağlantı parçaları, kullanım kılavuzu ve garantisi belgesi yer alıyor.

Ürün Özellikleri

  • Güç 2000 W
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

VESTEL R9000 Yağlı Radyatör 20262472

Ev veya ofis ortamı ısıtmak için yardımcı bir gerece ihtiyaç duyuyorsanız Vestel R9000 Yağlı Radyatör ürününe göz atabilirsiniz. Özellikle de kış aylarında havanın soğuması ile bu tarz cihazlara büyük ihtiyaç duyulur. Bu ürün sayesinde evinizi daha fazla ısıtabilirsiniz. Çocuklu aileler için de oldukça uygun olan bu ürün ortam ısısını artırır. Böylece pek çok alanda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kalorifer peteği görünümündeki bu ürün ile ev ve ofis ortamını rahatlıkla ısıtabilirsiniz. Tüm kapalı ortamlarda işe yarayan Vestel R9000 yağlı radyatör kullanışlı yapısı ile öne çıkar. Siz de bu ürünü satın alarak ortamı sıcak bir atmosfere büründürebilir, kış aylarını rahat bir şekilde geçirebilirsiniz.

  • Beyaz Renk
  • 9 Dilimli Yapı
  • Yüksek Isıtma Özelliği

Soğuğa Karşı Yardımcı Eleman Vestel R9000 Yağlı Radyatör

Yaşadığınız alanın yeterince ısınmadığını düşünüyorsanız yağlı radyatör modellerine göz atabilirsiniz. Bunların her biri kalitesine göre birbirinden farklı markalar altında satışa sunulur. Kalorifer peteği ile benzer görünüme sahip olan Vestel R 9000 radyatör, 9 dilimlidir. Bir odayı ısıtmak için oldukça yeterli olan bu ürün konforlu ve güvenli bir ortam yaratır. Yazlık veya öğrenci evi gibi birçok alanda rahatlıkla kullanılabilen bu ürün kaliteli yapısı ile göz doldurur. Ürünün alt kısmında yer alan hareketli tekerlek onun rahat bir şekilde taşınabilmesini sağlar. Böylece bir odadan başka bir odaya götürebilirsiniz. 3 kademeli güç ayarına sahip olan Vestel yağlı radyatör ısıtıcı, ortam ısısının istenilen seviyeye gelmesini sağlar. Aynı zamanda termostatlı sıcaklık kontrol özelliğine sahip olduğu için sıcaklık seviyesini rahatlıkla belirleyebilirsiniz. Böylece yaşadığınız ortamın istediğiniz gibi olmasını sağlayabilirsiniz.

Birbirinden Farklı Özellikleri ile Vestel R9000 Yağlı Radyatör

Eşit miktarda ısı yayılma sağlayan ve havayı kurutmayan özelliği ile Vestel R9000 yağlı radyatör kullanımı tercih edilebilir. Ev ve ofis gibi ortamların ısınması konusunda sorun yaşıyorsanız bu radyatörleri tercih edebilirsiniz. Ürünün ısınma kapasitesi 2000 W olarak belirlenmiştir. Bununla beraber radyatör dilim sayısı 9 adettir ve her dilime eşit oranda ısı yayar. Aşırı ısınmaya karşı da emniyeti olan bu ürün, güvenliği sağlama konusunda oldukça profesyoneldir. Böylece gereken ısıyı ortama yayar ve ideal sıcaklığı sağlar. Vestel R9000 yağlı radyatör içeriği tekerlekli olması nedeniyle kolaylıkla bir ortamdan başka bir alana taşınabilir. Böylece size de büyük bir kolaylık sağlar. LED Işıklı göstergeye sahip olduğundan dolayı sıcaklık kontrolünü rahatlıkla yapabilirsiniz. Böylece istenilen sıcaklık seviyesini LED ekrandan takip ederek ulaşabilirsiniz.

Cazip Fiyatıyla ile Öne Çıkan Vestel R9000 Yağlı Radyatör

Türkiye'nin en büyük beyaz eşya şirketlerinden birisi olan Vestel, ısıtıcı ürünleri ile kış sezonuna damga vurmaktadır. Markanın geliştirmiş olduğu Vestel R9000 yağlı radyatör özellikleri ile soğuk geçen zamanlara sıcacık bir etki yapar. Beyaz renkteki bu ürün 9 dilimlidir. Kalorifer peteğine benzeyen bu ürün, 2000 W’lık bir güce sahiptir. Bulunduğu ortamı rahatlıkla ısıtan bu ürün, kış ve sonbahar aylarının rahat geçmesine yardımcı olur. Aynı zamanda bu ürün sayesinde doğalgazdan da tasarruf yapabilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgiyi Vestel R9000 yağlı radyatör yorumları bölümünden edinebilirsiniz. Vestel R9000 yağlı radyatör kullananlar size ürünün kalitesi hakkında daha net bilgi verecektir. Bu bilgiler ışığında ürünü kampanya dönemlerinde Trendyol'dan cazip bir fiyata satın alabilirsiniz.