VESTEL Lodos H8000 750 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

5.599 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

VESTEL Lodos H8000 750 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Erdemir DTM - Vestel Yetkili Online Bayi Satıcı Ünvanı: FERHAT ERDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1496594325800017 Vergi Kimlik Numarası: 3460002891
    Bu ürün Erdemir DTM - Vestel Yetkili Online Bayi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün TipiToz Torbasız Elektirikli SüpürgeMotor Gücü750 WFiltreleme SistemiToz torbasızFiltreHepa H13Yıkanabilir Motor Koruma FiltresiVarEtkinlik Yarı Çapı8 mPark Etme PozisyonuYatay ve dikeyToz Torbası Dolum GöstergesiVarPotansiyometreVarİnce Uçlu Süpürme AparatıVarSert Zemin FırçasıVarHalı FırçasıVarKoltuk Temizleme FırçasıVarSes Seviyesi75 dBGenel Garanti2 Yıl Garanti"]]>

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Toz Torbasız
  • Hazne Kapasitesi 1500+ L
  • Hepa Filtre H13
  • Güç Kontrolü Mekanik
Geri Bildirim Ver

Vestel Lodos H8000 Modelleri ile Tozlara Kaçış Yok

Evlerde, iş yerlerinde ve diğer yaşam alanlarında temizlik oldukça önemlidir. Bu konu hem konfor hem de sağlık açısından gereklidir. Etkili bir şekilde temizlik yapmak ve hijyenik alanlar yaratmak için kullanabileceğiniz birçok ürün vardır. Bu ürünler hayatınızı kolaylaştırmak ve temizliği pratik hale getirmek amacıyla tasarlanır. Bu tasarımları yapan markalardan biri de yıllardır başarılı bir şekilde faaliyet gösteren Vestel’dir. Vestel Lodos H8000 elektrikli süpürge pek çok alanı temizlemenize olanak tanır. Şık tasarımı sayesinde keyifli bir kullanım imkanı sunar. Ayrıca sağladığı özelliklerle de işlerinizde yardımcı olur. Etkili sonuçlar almanıza yardımcı olan bu eşya sayesinde birçok ortamı temizleyebilirsiniz. Kaliteli markanın fark yaratan bu ürünü ile avantaj sahibi olabilirsiniz.

  • Etkili Temizlik
  • Yüksek Verim
  • Fonksiyonel Tasarım

Fark Yaratan Vestel Lodos Elektrikli Süpürge Özellikleri

Fark Yaratan Vestel Lodos Elektrikli Süpürge Özellikleri

Pek çok alanda kullanıma uygun olan bu ürün sayesinde işlerinize pratiklik katabilirsiniz. Vestel Lodos H8000 özellikleri sizlere birçok avantaj sağlar. Marka hayatınızı kolaylaştırmak ve işlerinizi kısa sürede bitirmenize olanak sağlamak amacıyla üretim yapar. Uzman ellerde tasarlanan toz torbasız bu ürün pratik kullanım imkanı sunar. Toz torbaları ile uğraşmanıza ve gereksiz masraf yapmanıza gerek kalmadan hijyenik alanlar yaratabilirsiniz. Vestel Lodos H8000 aynı zamanda 2700 ml toz kapasitesine sahiptir. Bu durum da geniş yüzeylerde zahmetsiz ve etkili bir temizlik yapmanızı mümkün kılar. 750 W motor gücü ile yüksek performans sergileyen bu cihaz, yatay süpürge başlığı sayesinde geniş yüzeyleri temizlemenizi sağlar. Aynı zamanda kablo sarma özelliği ile saklarken avantaj sağlayabileceğiniz Lodos H8000 kuru zeminlerde temizlik sağlamak amacıyla gerektiğinde hemen kullanıma hazır hale gelebilir.

Vestel Lodos H8000 Avantajları

Vestel Lodos H8000 Avantajları

Yaşam alanlarını temiz tutmak oldukça önemlidir. Bu durum insan sağlığı açısından gereklidir. Aynı zamanda konfor sağlayan ve rahat ettiren bir özelliğe de sahiptir. Bu sebeple yaşam alanlarınızı ekili bir şekilde temizlemek amacıyla Lodos H8000 750 W toz torbasız elektrikli süpürge kullanabilirsiniz. Etkili temizlik sağlayan yüksek performans gücü ile hızlı ve kolay bir şekilde temiz yüzeylere sahip olmanıza yardımcı olur. Toz, kir ve çeşitli maddeleri ortamdan usta bir şekilde uzaklaştırarak sağlığınızı korumayı hedefler. Güzel ve hijyenik alanlar yaratmanız size birçok avantaj sağlar. Düzenli ve sık aralıkla gerçekleştirilmesi gereken bu işlemi kolay hale getiren cihazı gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Oldukça pratik olan Vestel Lodos H8000 kullanımı ile etkili temizliğin tadını çıkarabilir ve cihazın fark yaratan özelliklerine hemen sahip olabilirsiniz.

Bütçe Dostu Vestel Lodos H8000 Fiyatları

Bütçe Dostu Vestel Lodos H8000 Fiyatları

Temizlik alanında ihtiyacınızı başarılı bir şekilde karşılamak amacıyla ortaya konulan bu ürünü oldukça uygun fiyat avantajlarıyla alıp, evlerinizde kullanmaya başlayabilirsiniz. Yüksek emiş gücü ile kuru zeminlerde oldukça etkili sonuçlar meydana getiren bu ürün özellikleri ile sıklıkla tercih edilir. Ürünün kullanımı hakkında kararsızlık yaşamanız halinde Vestel Lodos H8000 kullanıcı yorumları kısmını inceleyebilirsiniz. Ürünün kalitesini, performansını ve diğer birçok özelliğini henüz almadan öğrenmenizi sağlar. Müşteriler tarafından yapılan Vestel Lodos H8000 elektrikli süpürge yorumları sayesinde doğru ürünü alabilir ve ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Doğru, hızlı, güvenli ve pratik alışveriş yapma imkanı yakalayabilirsiniz. Üstelik cazip fiyat avantajlarından faydalanarak bütçenize uygun ürüne sahip olabilirsiniz. Oldukça uygun Vestel Lodos H8000 fiyat ve diğer tüm cazip özellikler için Trendyol’a göz atabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayarak avantaj sahibi olabilirsiniz.