VESTEL Kasırga A9000 700 W Toz Torbalı Elektrikli Süpürge Bronz

1.759,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

VESTEL Kasırga A9000 700 W Toz Torbalı Elektrikli Süpürge Bronz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doğan Group-Vestel Yetkili Online Bayi Satıcı Ünvanı: DOĞAN GROUP DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şırnak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306006035800001 Vergi Kimlik Numarası: 3060060358
    Bu ürün Doğan Group-Vestel Yetkili Online Bayi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Öne Çıkan Özellikler .
  • 700 W Max. Motor Gücü
  • Kuru Emiş Türü
  • Toz Torbası
  • 5.5 L Toz Kapasitesi
  • H12 HEPA Cinsi

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Güç (Watt) 700-1000 Watt
  • Özellik Toz Torbalı
  • Ses Seviyesi 61 Dba - 70 Dba
  • Güç Kontrolü Mekanik
  • Hazne Kapasitesi 1500+ L
Geri Bildirim Ver

VESTEL Kasırga A9000 Elektrikli Süpürge

Bulunduğumuz ortamı ferah gösteren ve rahat hissettiren faaliyetlerin başında temizlik gelmektedir. Kolay temizlik işlemi ise elbette bir elektrikli süpürgeye sahip olmaktan geçer. Vestel Kasırga A9000 elektrikli süpürge sayesinde yaşadığınız alanın çok daha temiz olacağından ve tüm tozların tek seferde yok olacağından emin olabilirsiniz. Yüksek çekim gücü ile oldukça başarılı bir performans gösteren Vestel Kasırga A9000, evinizde bir temizlik devrimi yaratacak! Bu pırıl pırıl hissi, evinizin daha önceden hiç olmadığı kadar temiz bir duruşa bürünüşünü mutlaka denemelisiniz. Vestel Kasırga A9000 yorumlar neticesinde oldukça başarılı olmasının yanı sıra özellikleriyle de kalplerde büyük bir yer kazanmış durumdadır. Ayrıca Vestel Kasırga A9000 Fiyat çok üzerinde bir performans sergilemektedir. Her açıdan müşterinin yanında yer alan duruşuyla, Kasırga A9000 süpürgeden temizlik yaparken vazgeçemeyeceksiniz.

  • Sessiz Çalışma Performansı
  • Tozlar Üzerinde Yüksek Etkili Emiş Gücü
  • Süregelen Bir Temizlik Garantisi

Işıl Işıl Zeminler İçin: Vestel Kasırga A9000

Işıl Işıl Zeminler İçin: Vestel Kasırga A9000

Tüm zeminlerde göz alıcı bir görünüme ulaşmak için doğru tercih, Kasırga A9000! Vestel Kasırga A9000, sahip olduğu birçok işe yarar özelliğinin yardımıyla ev işlerinin daha kolay hale gelmesi için tasarlanmıştır. Kolay taşınabilmesi adına hafif bir ağırlığa sahiptir. 700 Watt motor gücüyle yüksek çekim gücü sağlar. Bu sayede çabasız bir biçimde tozları, yemek kırıntılarını, saçları, kısaca bir zemine bağlı kalabilecek istenmeyen tüm maddelerden kurtulmanızı sağlamaktadır. Ek olarak 63 dB ses seviyesiyle oldukça sessiz çalışan bir makinedir. Diğer elektrik süpürgelerinde olduğu gibi rahatsızlık verici düzeyde bir gürültü asla oluşturmaz. Sakin ev yaşamınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir süpürgedir. Vestel Kasırga A9000 özellikleri açısından birçok faydayı bünyesinde barındırmaktadır. Temizliği kolaylaştırmaya yardım olmasıyla ev hayatınız artık çok daha basit, derli toplu ve düzenli olacaktır.

Vestel Kasırga A9000 Elektrikli Süpürge Özellikleri

Vestel Kasırga A9000 Elektrikli Süpürge Özellikleri

Vestel Kasırga A9000 Elektrikli Süpürge sayesinde temizliğin etkileyici ferahlığı ile tanışın! Vestel Kasırga A9000 Toz Torbası avantajıyla daha hijyenik bir ortam elde etmenizi sağlamaktadır. Mekandaki tüm tozları, sahip olduğu toz torbasının içinde bulundurarak tekrardan ortama dağılmasını engeller. Ayrıca Vestel Kasırga A9000 Süpürge Hortumu etkinlik sahasının genişliği sayesinde daha büyük bir alanı temizlemeye olanak sağlamaktadır. Priz değişimine ihtiyaç duymadan kolay, pratik, etkili bir temizlik sunar. Tüm bu özelliklerine ek olarak Vestel Kasırga A9000 Elektrikli Süpürge, Hepa Filtre 12’yi içerisinde barındırmaktadır. Kıvrımlı bir yüzeye sahip olan bu filtre diğer filtrelere göre daha geniştir. Böylece tozların hemen hepsini içerisinde tutar, ortamdaki havaya karışmasını başarılı bir şekilde engeller. Vestel Kasırga A9000, etkili temizlik yöntemi için doğru adrestir.

Vestel Kasırga A9000 Fiyatları ve Kullanıcı Yorumları

Vestel Kasırga A9000 Fiyatları ve Kullanıcı Yorumları

Vestel Kasırga A9000, kolay taşınabilirliği, başarılı toz çekim gücü, sessiz bir çalışma kapasitesi ve ek olarak geniş ortamlarda çalışabilme yarıçapıyla dikkat çeken oldukça başarılı ve yüksek performansa sahip bir üründür. Vestel Kasırga A9000 Elektrikli Süpürge yorumları kapsamında bakıldığında tüm kullanıcıları tarafından sevilerek kullanılması bu başarısının bir parçasıdır. Tüm zeminlerde her türlü kir, pas ve tozdan kurtulmanızı sağlayan Vestel Kasırga A9000, pratikliğiyle vazgeçilmeziniz olacak. Ayrıca Vestel Kasırga A9000 Yedek Parça ihtiyaç durumunda oldukça kolay bir biçimde ulaşılabilir durumda bulunmaktadır. Çalıştığı süre boyunca sessiz bir temizlik deneyimi vaat eden Vestel Kasırga A9000, uzun yıllar boyunca kullanılabilecek kapasiteye sahip, üst düzey kalitede bir üründür. Ürüne indirimli fiyat avantajları ile Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.