1
Klima kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

VESTEL Flora Doğa Inverter 122 A Wifi 12000 Btu Duvar Tipi Klima

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
22.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
22.555 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
22.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
23.499 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

VESTEL Flora Doğa Inverter 122 A Wifi 12000 Btu Duvar Tipi Klima

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Has-Vestel Yetkili Online Bayi Satıcı Ünvanı: AHMET ŞAZİ AKDAĞ HAS ELEKTRONİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010064124100001 Vergi Kimlik Numarası: 0100641241
    Bu ürün Has-Vestel Yetkili Online Bayi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genel Özellikler Göstergeli LED Display: Var Ürün Tipi: Ev Tipi Inverter BTU Değeri: 12000 Seri: Flora Doğa WIFI Soğutucu Gaz: R32 Fiziksel Bilgiler: İç Ünite İç Ünite Ürün Boyutları (mm) (YxGxD): 281x822x190 İç Ünite Renk / Materyel: Mat Beyaz İç Ünite Ağırlık (kg) (Net/Brüt): 9,8/10,7 İç Ünite Ses Gücü (dbA): 52 dB Fiziksel Bilgiler: Dış Ünite Dış Ünite Ağırlık (kg) (Net/Brüt): 28,7 / 31,8 Dış Ünite Ses Gücü (dbA): 63 dB Dış Ünite Renk / Materyel: Mat Beyaz Dış Ünite Ürün Boyutları (mm) (YxGxD): 532x815x300 Performans Bilgileri: Isıtma Sezonsal Enerji Verimliliği SCOP(Isıtma): 4 Max. Isıtma Kapasitesi (BTU): 13000 Enerji Sınıfı (Isıtma): A+ Yıllık Isıtma Güç Tüketimi (kWh): 805 Performans Bilgileri: Soğutma Yıllık Soğutma Güç Tüketimi (kWh): 180 Sezonsal Enerji Verimliliği (SEER): 6,6 Enerji Sınıfı (Soğutma): A++ Max.Soğutma Kapasitesi (BTU): 11600 Fonksiyon ve Teknolojiler Restart Özelliği: Var Turbo Çalışma: Var Nem Alma Fonksiyonu: Var Uyku Modu: Var 24 Saat Ayarlanabilen Zamanlayıcı: Var Favori Modu: Var +46 °C 'de Soğutma: Var Otomatik Fan Hız Ayarı: Var Ultra Sessiz Çalışma: Var Hata Teşhis ve Otomatik Koruma Fonksiyonu: Var Buz Çözme Özelliği: Var -10 °C 'de Isıtma: Var Kompresörü Koruyan 3 Dakikalık Gecikmeli Çalışma: Var Otomatik İç Ünite Temizleme Özelliği: Var Yüksek-Düşük Voltaj Koruması: Var Wi-Fi: Var Dijital DC Inverter Teknolojisi: Var Otomatik Sıcaklık Kontrolü: Var Arıza Durumunda Çalışma: Var Tasarruf Modu: Var Akıllı Fatura Özelliği: Var Hisset: Var Filtreler Çıkarılıp Yıkanabilen Ön Filtre: Var İyonizer: Var Catechin Filtre: Var Ek Özellikler Üfleme Yönü Hafızası: Var Renkli Ekran LCD Uzaktan Kumanda: Var İç Ünite Bip Sesi İptali: Var Otomatik Dikey-Yatay Hava Salınımı: Var 6 Kademeli İç Ünite Fan Hızı: Var Sıcaklık Göstergesi: Kasa İçi Gizli LED Diğer Bilgiler Ücretsiz Kargo: Var Ücretsiz Montaj: Var

Ürün Özellikleri

  • Soğutma Kapasitesi 12000 Btu/h
  • Enerji Sınıfı - Soğutma A++
  • Tip Ev Tipi Klima
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Wi-Fi Özelliği Var
  • Isıtma Kapasitesi 13000 Btu/h
  • Enerji Sınıfı - Isıtma A+
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özel Filtreler İonizer
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Vestel Flora Doğa Inverter 122 A++ Wi-Fi Klima 12000 BTU Duvar Tipi Yorumları - Trendyol

Klimalar, daha çok yazın kullanılan ürünler olsa da aslında bulunulan ortamın dört mevsim istenilen sıcaklığa getirilmesi konusunda son derece işlevseldir. Dolayısıyla doğru klima tercihi, yılın her dönemi için büyük önem taşır. Vestel R32 Flora Doğa Inverter Wi-Fi 122 A++ 12000 BTU beyaz klima, bu tarz ürünlere yönelik beklentileri en iyi şekilde karşılar. Ürün, son teknolojiyle geliştirilmiş özellikleri sayesinde aynı zamanda oldukça fonksiyoneldir. Kullanacağınız alanın büyüklüğünü göz önünde bulundurarak bu klimayı tercih edebilir, hem sıcak yaz hem de soğuk kış günlerinden yaşam alanlarınızın konforunu artırabilirsiniz.

  • Renk: Vestel R32 Flora Doğa Wifi 122 A++ 12000 Btu Beyaz Inventer Klima
  • Ücretsiz Kurulum: Var Vestel Flora Doğa Inverter 122 A++ Wifi Klima
  • Garanti Süresi: 3 Yıl Vestel Flora Doğa Inverter 122 A++ Wifi 12000 Btu Duvar Tipi Klima

Vestel Flora Doğa Inverter 122 A++ Wifi Klima Performansı Nasıl?

Vestel Flora Doğa Inverter 122 A++ Wifi Klima Performansı Nasıl?

Vestel Flora Doğa Inverter 122 A++ Wi-Fi klima, 12000 BTU değeriyle 19,8 ila 26,4 m² arasından büyüklüğe sahip alanlarda üst düzey performans sergiler. 46°C’ye kadar olan havalarda soğutma, -10°C’ye kadar olan ortamlarda ise ısıtma işlevini başarıyla yerine getirir. Turbo çalışma hızı, ani ısınma ya da serinleme ihtiyacı hissedilen durumlar için oldukça kullanışlıdır. Cihaz, A++ enerji sınıfına dâhildir. Yani yüksek soğutma performansını düşük enerji tüketimi ile sağlar. Bu da elektrik masraflarınızın büyük ölçüde azalması anlamına gelir. Benzer şekilde R32 tipinde soğutucu gaz kullanmasıyla da Vestel R32 Flora Doğa Inverter Wi-Fi 122 A++ 12000 BTU beyaz klima, enerji verimliliğini artırır. Cihaz, dijital DC Inverter teknolojisini kullanarak ortamdaki sıcaklık farklılıklarını takip eder ve çalışma hızını bu değişimler doğrultusunda otomatik olarak ayarlar.

Vestel Flora Doğa Inverter 122 A++ Wifi Klimanın Fonksiyonları Neler?

Vestel Flora Doğa Inverter 122 A++ Wifi Klimanın Fonksiyonları Neler?

Vestel Flora Doğa Inverter 122 A++ Wi-Fi 12000 BTU duvar tipi klima, internete bağlanabilme özelliğine sahiptir. Bu sayede akıllı telefon ve tabletler üzerinden kolayca kontrol edilir ve siz evde yokken dahi çalıştırılabilir. Bu sayede evinize geldiğinizde istediğiniz sıcaklıkta bir ortam sizi karşılar. Cihaz, iyonizer filtresiyle pozitif yüklü kirletici iyonları ortamdan uzaklaştırarak dinlendirici ve tazelenmiş bir hava yaratır. Söz konusu klimanın üzerinde yer alan sensörler, çalışma esnasında herhangi bir sorunla karşılaşılması durumunda koruma moduna geçiş sağlayarak sizi uyarır. Klima üzerindeki LED göstergeler ise cihazın kaç derecede çalıştığını görmenize olanak sunar. Vestel R32 Flora Doğa Inverter Wi-Fi 122 A++ 12000 BTU beyaz klima, son derece kaliteli ve kullanışlı bir üründür.

Vestel Flora Doğa Inverter 122 A++ Wifi Klimayı Kimler Alabilir?

Vestel Flora Doğa Inverter 122 A++ Wifi Klimayı Kimler Alabilir?

Vestel R32 Flora Doğa Inverter Wi-Fi 122 A++ 12000 BTU beyaz klima, hem yazın serinlemek hem de kışın ısınmak isteyenler tarafından gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Bunun yanı sıra yaşam alanlarında temiz ve ferah bir atmosfere sahip olmak isteyenler için de son derece ideal bir üründür. Zira bu klimanın filtresinde yeşil çay yapraklarından elde edilen catechin kullanılmıştır. Klima çalışırken ortamın havası, bu bitkinin yaydığı ferahlık ile dolar. Klimaların temizliği, zaman zaman problem yaratabilir. Vestel R32 Flora Doğa Inverter Wi-Fi 122 A++ 12000 BTU beyaz klima, kolay temizlenebilme özelliği sayesinde dikkatleri üzerine çeker. Bu cihazın filtresi, kolaylıkla yerinden çıkarılıp temizlenebilir. Ücretsiz montaj ve 3 yıllık garanti süresi de bu klimanın sıklıkla tercih edilme sebepleri arasında sayılabilir. Dilerseniz Trendyol’da yer alan Vestel Flora Doğa Wifi 122 A++ 12000 Btu beyaz Inventer klima yorumlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.