8
Çamaşır Makinesi kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

VESTEL CMI 76201 7 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi

12.999 TL
C
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
15.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
17.999 TL

Ürün Bilgileri

VESTEL CMI 76201 7 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Berfone - Vestel Yetkili Online Bayi Satıcı Ünvanı: BERFONE KURUMSAL HİZMETLER ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0165030778000018 Vergi Kimlik Numarası: 1650307780
    Bu ürün Berfone - Vestel Yetkili Online Bayi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vestel çamaşır makinesi 7 kg kapasiteli haznesi sayesinde istekleri karşılayan bir model haline gelir. Günlük yaşamda yeterli bir kullanım sağlar ve kıyafetlerin kısa süre içerisinde temiz hale gelmesine olanak sunar.
  • Vestel CMI 76201 cihazı Anti Vibration teknolojisine sahip olması yönüyle beğeni kazanır. Bu özelliği sayesinde model, sessiz bir şekilde çalışır ve rahatsız edici durumların oluşma riskinin önüne geçer.
  • Vestel çamaşır makinesi 7 kg kapasiteli haznesi paslanmayan yapıda üretilir. Bu sayede su ve deterjana karşı dayanıklılık göstererek uzun süre boyunca kullanılır.
  • Vestel CMI 76201 7 kg 1000 devir çamaşır makinesi sıkma performansı yüksek olduğu için yıkama işlemi bittiğinde çamaşırların fazla ıslak olmasını engeller. Kuruma sürecinin hızlanmasına olanak sunar.
  • Dijital çamaşır makinesi üzerinde yer alan ve dokunmatik unsurlara sahip olan LED ekran sayesinde komutlar verilir. Cihazın üzerinden ısı, sıkma, program, zamanlama ayarları yapılır ve buna göre sistem devreye girer.
  • Beyaz çamaşır makinesi çelik malzemeden üretildiği için oldukça kalitelidir.
  • Vestel CMI 76201 çamaşır makinesi mıknatıslı kapağı sayesinde kapandığından emin olabilirsiniz.
  • C enerji sınıfı çamaşır makinesi çocuk kilidine sahiptir.
  • Vestel CMI 76201 7 kg tezgah üstü kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Sıkma Devri 1000 d/dk
  • Kurutma Özelliği Yok
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Genişlik 59 cm
  • Derinlik 52 cm
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kapasite 7 kg
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Yükseklik 84 cm
Geri Bildirim Ver

Vestel CMI 76201 7 kg Inverter Çamaşır Makinesi 1000 Devir C Sınıfı Beyaz Yorumları

Tarih boyunca binlerce çeşidi üretilen çamaşır makineleri, ev işlerini son derece kolaylaştıran beyaz eşyalardan biridir. Vestel CMI 76201 7 kg 1000 devir beyaz çamaşır makinesi, her kumaşa özel programıyla temizlik ve düzeni konforla buluşturur. Bu ürün, dayanıklı ve kaliteli tasarımının yanı sıra işlevselliğiyle her kesimden beğeni kazanır. Vestel tarafından üretilen çamaşır makinesi, 7 kg kapasitesiyle çekirdek aileler için oldukça yeterlidir. Beyaz rengi ile her beğeniye hitap edebilen bu ürün, mekanik ve dokunmatik kontrol paneli ile kolay kullanım imkânı verir. Vestel CMI 76201 çamaşır makinesi, LED ekranı sayesinde programları kolayca görerek seçmeye yardımcı olur.

  • Devir: 1000 rpm Vestel CMI 76201
  • Boyut: 59.7 x 84.5 x 52.7 cm Vestel CMI 76201
  • Enerji Sınıfı: C Sınıfı Vestel CMI 76201

Vestel CMI 76201 7 Kg Beyaz Çamaşır Makinesi Kullanışlı mı?

Vestel CMI 76201 7 Kg Beyaz Çamaşır Makinesi Kullanışlı mı?

Vestel CMI 76201 7 kg 1000 devir beyaz çamaşır makinesi, önden yüklemeli tasarımıyla son derece kullanışlıdır. Bu ürün, güvenli kazan tasarımı sayesinde giysilerin ömrünü uzatır. Çentiksiz hassas kazan dizaynı, çamaşırların rengini ve bütünlüğünü uzun yıllar boyunca korur. 15 programlı çamaşır makinesi, şık ve ergonomik tasarıma sahiptir. Basit ekran dizaynı, program ve fonksiyonlar arasında kolay seçim yapmaya yardımcı olur. Vestel CMI 76201 7 kg inverter çamaşır makinesi, kolay programlama özelliği bulunur. Bu ürün, başlangıç zamanını öteleme özelliğine sahiptir. Bu özellik sayesinde makine, 23 saate kadar ileri bir vakitte çalışmak üzere programlanabilir. Yarım yük fonksiyonuna sahip makine, tamamen dolu değilken suyu ve enerjiyi çamaşır miktarına göre ayarlar. Vestel çamaşır makinesi, her leke ve kumaş için uzman programa sahiptir.

Vestel CMI 76201 7 Kg Çamaşır Makinesinin Performansı Nasıl?

Vestel CMI 76201 7 Kg Çamaşır Makinesinin Performansı Nasıl?

Vestel CMI 76201 7 kg 1000 devir beyaz çamaşır makinesi, kaliteli motoru ile son derece yüksek performansa sahiptir. Bu ürün, on yıl performans garantili inverter motoru ile kısa programlarda bile yüksek hijyen ve hassasiyet sunar. Bumerang gövdeli makine, giysilerin ömrünü uzatan yıkama teknolojisine sahiptir. Dakikada 1000 devir yapan makine, maksimum 73 dB gürültü yayar. Sıkma sırasında bile yüksek performans ve düşük sesle çalışır. Bu ürün, kumaş teknolojisine özel programlarının yanı sıra buhar fonksiyonuyla da performansını ortaya koyar. Buhar fonksiyonu, su ve deterjana gerek kalmadan giysileri koku ve kirlerden arındırır. Giysileri dolap ve nem kokusundan arındıran buhar fonksiyonu, kumaşı tazeleyerek ütüleme için yumuşatır. Vestel CMI 76201 7 kg 1000 devir çamaşır makinesi, yüksek performansına rağmen düşük enerji tüketimi yapar.

Vestel CMI 76201 7 Kg 1000 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi Kaliteli mi?

Vestel CMI 76201 7 Kg 1000 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi Kaliteli mi?

Vestel CMI 76201 makine, kaliteyi ve konforu her bütçeye uygun hâle getirir. Bu ürün, inverter motoruyla uzun yıllar boyunca maksimum hijyen ve performans sunar. Dijital kontrollü motor teknolojisi, geleneksel modellere göre düşük ses ve yüksek kaliteye sahiptir. Inverter motor, program ne kadar uzun olursa olsun enerji tasarrufu sağlar. Vestel CMI 76201 7 kg 1000 devir beyaz çamaşır makinesi, dengesiz yük kontrol sistemine sahiptir. Kontrol sistemi, makinenin sıkma aşamasında sarsılmasına ve hareket etmesine engel olur. Bu ürün, çok programlı tasarımıyla her kumaşa özel yıkama olanağı sunar. Karışık lekeler için uzman program, gömlekler için kırışık karşıtı program, perdeler için hassas fonksiyon bulunur. Ekonomik, pamuklu, yünlü, sentetik ve hassas programların yanı sıra alerji uzmanı, ailenizin konforunu düşünür. Vestel CMI 76201 7 kg 1000 devir beyaz çamaşır makinesi yorumları ürünün kullanım kolaylığını ve kalitesini ortaya koyar. Siz de giysilerinizin hep aynı renk ve kalitede kalması için bu cihazı Trendyol’dan satın alabilirsiniz.