4
Beyaz Eşya Yedek Parça kategorisinde
en çok ziyaret edilen 4. ürün

VESTEL Arçelik Beko Tüm Ocaklara Uyum Cam Ankastre Set Üstü Ocak Izgarası-aygaz Demiri Emaye Parlak.

999 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

VESTEL Arçelik Beko Tüm Ocaklara Uyum Cam Ankastre Set Üstü Ocak Izgarası-aygaz Demiri Emaye Parlak.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: mutfakpark Satıcı Ünvanı: UNİVERCAL MOBİL EKİPMANLAR ÜRETİM PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Niğde Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0892074048800001 Vergi Kimlik Numarası: 8920740488
    Bu ürün mutfakpark tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sipariş öncesi lütfen uyum kontrolü yapınız. 4 gözlü camlı ankastre set üstü ocak ızgara takımı toplam 16 parça olarak tarafınıza gönderilecektir. Paket içeriği: 4 adet ızgara 4 adet ızgara bek aynası 4 adet alüminyum bek 4 adet bek kapağı Sipariş öncesi lütfen uyum kontrolü yapınız. Söz konusu ürün "Vestel Ticaret a.Ş" orijinal ürünü değildir. Arçelik beko vestel modellerle tam uyumlu muadil üründür. Söz konusu ürün "Vestel Ticaret a.Ş" orijinal ürünü değildir. Arçelik beko vestel modellerle tam uyumlu muadil üründür.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver