VESTEL Ankastre Beyaz Rustik Set 202102091

10.949 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

VESTEL Ankastre Beyaz Rustik Set 202102091

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sesdtm-Vestel Yetkili Online Bayi Satıcı Ünvanı: SES DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI GIDA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0764005402000019 Vergi Kimlik Numarası: 7640054020
    Bu ürün Sesdtm-Vestel Yetkili Online Bayi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özel bir şekilde dizayn edilen rustik beyaz ankastre set içerisinde yer alan fırın
  • 1 adet derin tepsi, 1 adet sığ tepsi 1 adet iç ızgara aksesuarlarına sahiptir. Duvar tipi olarak kullanılmaya uygundur.
  • Vestel beyaz rustik ankastre set D sınıf enerji performansına sahiptir.
  • Vestel ankastre beyaz rustik set 69 litre hacme sahiptir.
  • Vestel rustik beyaz set içerisinde yer alan dolap boyutları 60, yükseklik 60, genişlik 58 derinliğe sahiptir.
  • Vestel rustik beyaz set içerisinde bulunanan fırının kirleri hapsetme özelliğine sahip olan katalitik paneller bulunur. Fırın kapağı iki camdan oluşur ve çıkarılabilir iç cam özelliği mevcuttur.
  • Vestel ankastre beyaz set içerisinde yer alan fırının, tavuk çevirme aksesuarları mevcuttur. 8 adet fonksiyonu ve mekanik kontrol sistemiyle hizmet eder.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Ocak Tipi Gazlı
  • Renk Beyaz
  • Davlumbaz Şekli Piramit
  • Ocak Yüzeyi Cam
Geri Bildirim Ver

Vestel Rustik Ankastre Set Ocak&Fırın&Davlumbaz Beyaz Yorumları, Fiyatı - Trendyol

Ankastre setler hem görsel bir uyum yakalamak hem de kaliteli ürünleri tek seferde satın almak için tercih edilebilir. Dayanıklı materyaller kullanılarak imal edilen Vestel ankastre beyaz rustik set, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi karşılar. Setin içinde yer alan ürünler, fonksiyonel yapılarının yanı sıra tasarım detayları ile de dikkat çeker. Özellikle sade bir tarz benimsenerek dekore edilmiş olan yaşam alanlarına kolaylıkla uyum sağlayan bu ürünler, pek çok özellik barındırır. Siz de hem mutfaktaki ihtiyaçlarınızı tek seferde karşılamak hem de yaşam alanınızı çok daha şık bir hâle getirmek istiyorsanız Vestel ankastre beyaz rustik seti gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Set İçeriği: Fırın, Ocak ve Davlumbaz Vestel AF-7688 RB Ankastre Fırın
  • Garanti Süresi: 3 Yıl Vestel AF-7688 RB Ankastre Fırın
  • Renk: Beyaz Vestel AF-7688 RB Ankastre Fırın

Vestel Ankastre Beyaz Rustik Setin Özellikleri Nelerdir?

Vestel Ankastre Beyaz Rustik Setin Özellikleri Nelerdir?

Vestel ankastre beyaz rustik set, üç parçadan oluşur. Setin içinde yer alan Vestel AF-7688 RB ankastre fırın, 69 litrelik bir hacme sahiptir. 8 farklı pişirme fonksiyonu bulunan bu eşya, birbirinden farklı sayısız tarifi uygulamanıza imkân tanır. Rustik görünümlü düğmelere sahip olan fırın, kullanım kolaylığı sunar. Setin bir diğer parçası olan Vestel AO-6104 YRB ankastre ocak, LPG ile çalışır. Bu ürünün yüzeyi, cam materyal kullanılarak imal edilmiştir ve 60 cm genişliğe sahiptir. Vestel AD-6002 RB ankastre davlumbaz, bu setin içinde yer alan bir diğer eşyadır. 3 farklı çalışma kademesine sahip olacak şekilde geliştirilmiştir. Bu duvar tipi davlumbazın emiş gücü 469 m³/saat olarak belirlenmiştir. Vestel 3'lü ankastre beyaz rustik set, ücretsiz montaj fırsatı ile satışa sunulmuştur.

Vestel Ankastre Beyaz Rustik Set Kullanışlı mı?

Vestel Ankastre Beyaz Rustik Set Kullanışlı mı?

Vestel ankastre beyaz rustik set, birden fazla ihtiyacınızı tek seferde gidermenizi sağlar. Bu seti satın almanız durumunda birbiri ile uyumlu olan ürünlerin hangileri olduğunu araştırmanıza gerek kalmaz. Set içinde yer alan eşyalar ise oldukça kullanışlı bir yapıya sahiptir. Farklı pişirme fonksiyonları ile dikkat çeken fırın sayesinde lezzetli yiyecekleri oldukça kısa bir süre içinde servise hazır hâle getirebilirsiniz. Buna ek olarak, söz konusu fırın sayesinde sebze meyve kurutabilir, kendi ekmeğinizi ve yoğurdunuzu yapmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Tavuk çevirme fonksiyonu da bu fırının bir diğer öne çıkan özelliğidir. Setteki davlumbaz ve ocak da oldukça işlevseldir. Dört gözü bulunan ocak, aynı anda farklı yiyecekleri pişirmenizi sağlar. Davlumbaz ise yüksek emiş gücü sayesinde istenmeyen kokuları mutfağınızdan ve evinizden en etkili şekilde uzaklaştırır.

Vestel Ankastre Beyaz Rustik Set Kaliteli ve Şık mı?

Vestel Ankastre Beyaz Rustik Set Kaliteli ve Şık mı?

Vestel ankastre beyaz rustik set, yüksek kalite standartları gözetilerek imal edilmiştir. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan ürünler, klasik çizgileri sayesinde öne çıkar. Setin içinde yer alan fırın, ocak ve davlumbaz tavsiye edilen biçimde kullanıldığı ve temizlendiği takdirde ilk günkü formunu ve kalitesini korur. Ürünlerin işlevlerini normal bir şekilde yerine getirebilmesi için kişilerin kullanım kılavuzunu okuması tavsiye edilir. Dayanıklı malzemelerden üretilen ürünler, dışarıdan gelebilecek olan darbeler sonucunda kolay kolay deforme olmaz. Uzun ömürlü olması hedeflenerek tasarlanmış olan set, beklentilerinizi fazlası ile karşılar. Dilerseniz siz de Vestel ankastre rustik beyaz set yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu sayede diğer kişilerin ürünler hakkındaki fikirlerini öğrenmiş olursunuz. Mutfağınızı çok daha şık bir hâle getirecek olan bu kullanışlı seti, Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.