VESTEL 50u9500

1.170,15 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

VESTEL 50u9500

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CCPHARMA SAĞLIK MEDİKAL YATIRIM Satıcı Ünvanı: CCPHARMA SAĞLIK MEDİKAL YATIRIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Mersis Numarası: 0203064220100001 Vergi Kimlik Numarası: 2030642201
    Bu ürün CCPHARMA SAĞLIK MEDİKAL YATIRIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3,mm özel üretim hammadde cama göre 20 kat daha dayanıklı 7 yıl sararmaz solmaz garantili tseen iso7823-1belgeli türkiyede tekham madde tseen263 sağlık maddeli hammadde..
Geri Bildirim Ver

VESTEL 50u9500 TYC00202225763

Televizyonun icat edilmesiyle pek çok evde bulunan ve teknolojik gelişmelerden etkilenen bu cihazlar, değişip gelişerek bugüne ulaşır. Televizyonlar, yüksek çözünürlük ve kaliteli görüntü tercihleri arasında şekillenerek hem ince hem de hassas ekran yapılarıyla üretilir. Televizyonların bu özelliği sebebiyle ekranlarının zarar görmesini engelleyecek ekran koruyucular oluşturulur. Vestel 50U9500 ekran koruyucu seçeneği kaliteli görüntü ve maksimum koruma sağlayabilmek adına geliştirilir. Ürün, hassas TV ekranları için tasarlanmış olup görüntü kalitesini bozmayacak niteliklere sahiptir. Doğal ham madde ürünlerinin bir araya getirilmesiyle şekillendirir. Aynı zamanda izleyicilerin göz sağlığı dikkate alarak üretilir. Sağlamlık faktörü ekseninde meydana getirilir. Vestel 50 inç ekran koruyucu birçok özelliği ile müşterilerin dikkatini çeker. Ayrıca kişilerin memnuniyetini toplar.

  • Göz sağlığını koruyucu
  • Özel üretim cam ham madde
  • Dayanıklı yapı

Dayanıklı Vestel 50 İnç Ekran Koruyucu

Dayanıklı Vestel 50 İnç Ekran Koruyucu

Vestel 50 inç TV ekran koruyucu, ince ve hassas yapıya sahip TV ekranlarını korumak amacıyla tasarlanır. Ürün, özel ham maddeleri sebebiyle görüntü kalitesini direkt olarak yansıtır. Ham madde niteliği nedeniyle televizyonu darbe, çizilme ya da kırılma gibi beklenmedik durumlara karşı koruyucu özelliğe sahiptir. Vestel ekran koruyucu, TV izleyicilerinin göz sağlığını koruma özelliğini bünyesinde barındırır. Model, televizyondan yayılan ve insanların göz sağlığı için büyük tehlike oluşturan mavi ışığa karşı süzgeç görevi görür. Bu sayede izleyicilere zararlı ışınların ulaşmasını engeller. Böylelikle bireyleri istenmeyen göz hastalıklarına karşı korur. Vestel TV ekran koruyucu, televizyon ekranını ve müşterileri pek çok açıdan korumasıyla beraber cihazın sunduğu ekran görüntü kalitesini aynı şekilde yansıtır. 3D’den standart televizyonlara kadar pek çok farklı özelliğe sahip cihazda kullanılan ekran koruyucunun görüntü kalitesine olumsuz etkisi yoktur.

Kaliteli Vestel TV Ekran Koruyucu Kullanımı

Kaliteli Vestel TV Ekran Koruyucu Kullanımı

Vestel 126 ekran ekran koruyucu, 3 mm boyuta sahiptir. Renk ve görüntü kalitesini olumsuz şekilde etkilemeyen ürün, maksimum düzey koruma özellikleri ile donatılır. Model, temizlenme açısından herhangi özel bir çaba gerektirmez. Zahmetsiz ve kolay bir şekilde lekelerden arındırılır. Göz sağlığı için filtre özelliği bulunduran Vestel 50U9500 ekran koruyucu yorumlarıyla da öne çıkar. Yorumlar, çoğu zaman olumlu yöndedir. Bununla birlikte, ürün müşterilerin ihtiyaçlarını da karşılayacak özelliklere sahiptir. Hafif ve dayanıklı yapısı ile dikkatleri üzerine çeker. Aynı zamanda TV koruyucu özelliği ve insan sağlığına katkısıyla müşteri memnuniyeti yaratır. Vestel 50 inç ekran koruyucu kullananlar nitelikleri sebebiyle üründen memnun olduklarını ifade ederler. Ürün, 50 inç ölçüsüne sahip televizyonlar için uygun olup sararma ya da solma gibi istenmedik durumlara karşı özel camdan üretilir.

Avantajlı Vestel 50 İnç Ekran Koruyucu Fiyatları

Avantajlı Vestel 50 İnç Ekran Koruyucu Fiyatları

Dış görünüşü itibarıyla belli olamayan Vestel 50U9500 ekran koruyucu fiyat aralığıyla da pek çok kişinin tercihi olur. TSE ISO7823-1 belgesi bulunan ürün, kalite açısından üst düzeydedir. Beklenmeyen durumlarda meydana gelebilecek hasarlara karşı yüksek koruma sağlar. Vestel 50 inç ekran koruyucu fiyatı ürün özellikleri kapsamında belirlenir. Sağlığa uygun ham maddeden üretilen ekran koruyucu, yüksek koruma özelliğini bünyesinde barındırır. Çocuk ya da bebeklerin ekrana atacağı materyallere karşı üst düzey koruma sağlaması sebebiyle özellikle çocukların yaşadığı evlerde sıklıkla tercih edilir. Vestel TV ekran koruyucu fiyatları ürün kalitesiyle orantılıdır. Özel materyaller kullanılarak üretilen ve yüksek korumaya sahip olan ürüne müşteriler yoğun ilgi gösterir. Temizliği zahmetsiz yapılan, göz sağlığını koruyucu filtre özelliği bulunan ve yüksek koruma niteliği olan bu ürünü Trendyol aracılığıyla uygun fiyat avantajıyla temin edebilirsiniz.