Verve Toprak Tırmığı-bahçe Ve Saksı Ithal Hobi Tırmık

69,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Verve Toprak Tırmığı-bahçe Ve Saksı Ithal Hobi Tırmık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GoodHauStore Satıcı Ünvanı: EMİRHAN DEREKÖY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2750335159000001 Vergi Kimlik Numarası: 2921207625
    Bu ürün GoodHauStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Verve Toprak Tırmığı-Bahçe ve Saksı İthal Hobi Tırmık Özellikleri Verve toprak tırmığı ile bahçenizde toprak hazırlamak artık çok kolay ergonomik ve dayanıklı yapısı ile toprak ve saksı bakımlarınızda daha profesyonelce düzenleme sağlayacaksınız. Bahçe ve evinizde bitki bakımınızda yardımcı verve toprak tırmığı özel alaşımlı çelik yapısı ve şık tasarımı ile toprağınızda bulunan zararlı otları uzaklaştırır. Toprak yüzeyinde bulunan yabancı ot ve taş yapısını temizleyerek toprağın hava almasını ve bitkilerin daha rahat gelişimini sağlamaktadır. Dayanıklı ve kaliteli yapısının yanında şık ve ergonomik yapısı ile dikkat çeken Verve Bahçe ve Saksı İthal Hobi Tırmık kullanım, taşıma ve saklama açısından gayet idealdir. Ürün Özellikleri
  • Malzeme : Çelik Yükseklik (cm) : 27,5 Genişlik (cm) : 8,8 Sap Malzemesi : Plastik (Özel Alaşımlı PVC Maddeden Üretilmiştir)
Geri Bildirim Ver