Vertex Sağlık Topu 5 Kg

649,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Vertex Sağlık Topu 5 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: evelspor Satıcı Ünvanı: TİRYAKİ SPOR MALZEMELERİ UYDU SİS.TEKS.DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI PAZ.NAKLİYE SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Elazığ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0845004495200012 Vergi Kimlik Numarası: 8450044952
    Bu ürün evelspor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vertex sağlık topu, farklı spor branşlarında ve çeşitli amaçlarla kullanılabilen bir spor ekipmanıdır. Oldukça gerekli ve kullanışlı bir ürün olduğunu söylemek mümkündür. Hem indoor hem de outdoor sporlarda kullanım için uygundur. Dolayısıyla ağırlıklı top, kas geliştirme ya da rehabilitasyon için patlayıcı güç egzersizleri veya statik hareketlerde kullanılabilmektedir. Spor branşına yeni başlayan, orta dereceli ve profesyonel sporcuların kullanımı için idealdir.Çok işlevlilik özelliğine sahiptir. Bu özelliği sayesinde kol, göğüs, iç-Dış bacak, bel, kalça ve karın bölgesi kas gruplarını şekillendirebilmek oldukça kolaydır. sağlık topu düzenli kullanımlarda kasların direncini arttırıp sıkı bir görüntü oluşturmaya yardımcı olmaktadır. Yapılacak egzersizler sayesinde yan kas gruplarını da geliştirebilmeye olanak sağlamaktadır. Sporcuların keyifli dakikalarına eşlik edecek, moda tabirle onların ‘fit’ hale gelmesini sağlayacak harika bir üründür.Ağırlık topu olarak da bilinen sağlık topu, kasları güçlendirme çalışmaları, statik ve dinamik egzersizler yapılması esas alınarak kullanıma sunulmuştur. Bu nedenle üretiminde kauçuk deri kullanılmıştır. Yüzeyi aşınmaya, yıpranmaya son derece dayanıklı ve sağlamdır. Sporculara uzun vadeli kullanım sağlamaktadır.Oldukça sade ve şık bir dış tasarıma sahiptir. Bu nedenle sporcuların oldukça dikkatini çekmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Ağırlık 5 Kg
Geri Bildirim Ver