Genel Markalar Verselelaga Crıspy Mueslı Rabbıt Tavşan Yemi 1 Kg

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 40 TL İndirim
10.000 TL'ye %3 İndirim
Kurumsal Fatura
195,77 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
283,28 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Verselelaga Crıspy Mueslı Rabbıt Tavşan Yemi 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Burakpet Satıcı Ünvanı: MUSTAFA BURAK SÖĞÜT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1066119194800001 Vergi Kimlik Numarası: 7770279685
    Bu ürün Burakpet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Versele Laga Crispy Muesli Tavşan Yemi Tavşanlar için, özel fermuarlı paketi sayesinde tamamen taze ve doğal aromasını koruyan, vitaminler ve minerallerle zenginleştirilmiş, mısır ve çekirdek içerikli karışık tavşan yemi. Tavşanların hayat kalitesini arttıracak olan tüm besinsel değerleri barındırır. Yavru tavşanlar için de kesinlikle gerekli olan bir besindir. Özellikle 6-8 aylık tavşanlar için yüksek protein oranına sahip bir yemdir. İçerdiği bileşenler, sağlıklı tüy yapısına sahip olmalarını destekler. Güçlü, dirençli ve canlılık dolu olmalarına yardımcı olur. İçeriğindeki vitaminler, mineraller, amino asitler sağlıklı bir yaşam sürmelerini sağlar. Ekstra lif içerir, kolay sindirilir. Versele Laga Crispy Muesli Tavşan Yemi İçindekiler Sebze ürünleri tahıllar sebzeler tohumlar mineraller Versele Laga Crispy Muesli Tavşan Yemi Analitik Değerleri Ham protein % 20,00 ham yağ % 4,0 nem % 14,0 selüloz % 10 inorganik madde % 4 HCI'de çözünen inorganik madde % 2 metabolik enerji 2935 kcal/kg kalsiyum % 1 fosfot % 0,8 sodyum % 0,5 bakır 39 mg/kg manganez 36 mg/kg çinko 40 mg/kg iyot 1 mg/kg vitamin A 7800 IU/kg vitamin D3 800 IU/KG vitamin E 55 mg/kg vitamin R2 1,4 mg/kg vitamin K3 1,1 mg/kg vitamin B12 0,021 mg/kg Versele Laga Crispy Muesli Tavşan Yemi Günlük Kullanım Miktarı Tavşanın yaşına ve türüne göre değişiklik gösterebilir. Ortalama bir tavşan için günlük 50 - 80 gram arası yeterli olacaktır.
Geri Bildirim Ver