Versele Laga Nutrıbırd P15 Tropıcal 1kg

558,94 TL
(0,56 TL / g)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Versele Laga Nutrıbırd P15 Tropıcal 1kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YEMGROSS Satıcı Ünvanı: YEMGROSS YEM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0947082930400001 Vergi Kimlik Numarası: 9470829304
    Bu ürün YEMGROSS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Versele Laga Nutribird P15 Tropical 1KgVersele Laga Nutribird P15 TropicalÜrün Kodu: 810-422036 Versele Laga Nutribird P15, Papağanlar için tam ve dengeli bir pelet yemdir. Özenle seçilen tahıllar, taze meyve ve yemişler içerir. İçeriğindeki florastimul ile bağırsak sağlığına katkıda bulunur. Papağan ve diğer egzotik türler için temel yemin yanında ek besin olarak da verilmesi tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Mama Cinsi Papağan Yemleri
  • Mama Türü Yetişkin
  • Şekil Granül
Geri Bildirim Ver

Versele Laga Muhabbet Kuşu Yemi ile Kuş Sağlığına Dikkat Et

Versele Laga muhabbet kuşu yemi 1 kg ürün seçeneği, muhabbet kuşları için özenle hazırlanmış özel bir yemdir. %100 doğallıkta tahıllardan ve renkli tohumlardan oluşturulmuştur. Ürünün içeriğinde muhabbet kuşunuzun ihtiyaç duyduğu tüm mineral ve vitaminler yer alır. Uzmanlar tarafından özel olarak formüle edilen yem seçeneği, sahip olduğu içerik sayesinde muhabbet kuşunuzun tüy yapısının daha parlak ve sağlıklı olmasına destek olur. MY.07045 ürün modeli, evcil hayvanınızın yaşamsal kalitesini artıracak niteliktedir. Hayat kalitesini artırırken, diğer yanda vücut fonksiyonlarının gelişimine de katkıda bulunan bir üründür. Ürünün paketleme aşamasında kullanılan fermuarlı ambalaj, son kullanma tarihine dek ürün tazeliğinin devam etmesine katkı sağlar. Paketleme sırasında kullanılan ambalajlama tekniği, ürünü aynı zamanda uzun kullanım ömrüne sahip bir ürün haline getirir. Kuşunuzun ihtiyaç duyduğu bir tahıl karışımıdır.

  • %100 doğal tahıl
  • Yüksek vitamin ve mineral değeri
  • Özel tahıl karışımı

Ayrıcalıklarıyla Versele-Laga Muhabbet Kuşu Yemi

Ayrıcalıklarıyla Versele-Laga Muhabbet Kuşu Yemi

Versele Laga Verselelaga muhabbet yemi 1 kg ürün modeli, geniş kapsamlı bir kalite kontrolden geçirilerek üretilmiştir. Tüm kuşlar için ürün bulunabilecek Prestige serisinin içinde yer alan ürün, diğerleri gibi en ünlü üreticiler ve kuş parkı uzmanları ile kalite kontrolden geçirilmiştir. Temiş ve tohumlar kalite aşamasının ardından özenle temizlenir. Böylece kuşunuzun her daim sağlıklı kalması sağlanmış olur. Versele-laga muhabbet kuşu yemi seçeneği, %100 doğal içeriğe sahip olmasıyla kullanıcılar tarafından beğeni toplar. Herhangi bir renklendirici veya koruyucu içermemesiyle tercih sebebi olur. Muhabbet kuşunuza temel yem vermek için ideal bir seçenektir. Orlax yumurta maması ve Opharma destekleyici vitamin ve besinleriyle kuşunuza güvenle sunabilirsiniz. Günlük olarak muhabbet kuşunuzun gereksinim duyduğu tüm besinleri başarılı bir şekilde karşılar ve gelişimine yüksek oranda katkıda bulunur.

Versele-Laga Muhabbet Kuşu Yemi Özellikleri

Versele-Laga Muhabbet Kuşu Yemi Özellikleri

Kuş yemi yapımında bilhassa kullanılan malzemelerin kaliteli olması, kuşunuzun sağlığı için önemlidir. Versele Laga Verselelaga muhabbet yemi 1 kg içeriği bu doğrultuda formüle edilmiştir. Besinsel değeri yüksek olan ürün, bunun yanı sıra mantar, küf ve maya gibi tohumlar da içermez. Bu özelliğiyle kuşunuzun karaciğerine zarar vermez ve sağlıkla tüketilebilir. Tipik kafeste yaşayan kuşlar için tasarlanmış Versele Laga muhabbet yemi 1 kg % 12 - 16 oranında protein içerir. Bunun yanında %12 yağ ve yine %6 - 10 oranında lif içerir. Kuru karışımların yanı sıra söz konusu ürün seçeneği sayesinde kuşunuza vitamin bakımından zengin, kolaylıkla sindirilebilen bir içerik sunabilirsiniz. Özel formüller kullanılarak hazırlanmış bu açık kuş yemi modeli, kuşunuzun severek tüketebileceği bir lezzete sahiptir. Evin en küçük üyesi iştahla yemini yer ve gelişim gösterir.

Versele-Laga Muhabbet Kuşu Yemi Yorumları

Versele-Laga Muhabbet Kuşu Yemi Yorumları

Kullanıcılar tarafından yapılan Versele Laga Verselelaga muhabbet yemi 1 kg yorumları üzerine bir inceleme yaptığınızda söz konusu yem seçeneğinin kuşunuz için ne denli faydalı olabileceğini rahatlıkla görebilirsiniz. Evde kuş besleyen bir kullanıcıysanız ve muhabbet kuşunuz için sağlıklı bir yem arıyorsanız bu ürün modelini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Doğru içeriğe sahip ve kaliteli olan bu ürün sayesinde hayvan dostunuzun gelişimine katkıda bulunabilirsiniz. Uzmanlar tarafınca özel formüllerle hazırlanan yem modeli, içerdiği mineral-vitamin besin grupları ile hayvan severler tarafından önerilen bir ürün olmuştur. Muhabbet kuşunuza uygun bir yem tercihi için edinmeyi düşünebilirsiniz. Bağışıklık sistemini güçlendiren bu kuş yemini Trendyol'dan sipariş vererek kolayca ulaşabilir ve evcil hayvanınıza sunabilirsiniz. Düzenli aralıklarla kuşunuzun kafesine koyarak karnının doymasını sağlayabilirsiniz. Versele laga verselelaga muhabbet yemi 1 kg fiyatı da ekonomiktir.