Versace Woman Edp 100 ml Kadın Parfümü 8018365250468

2.250 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.399 TL

Ürün Bilgileri

Versace Woman Edp 100 ml Kadın Parfümü 8018365250468

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bakım Shop Satıcı Ünvanı: ALİ İHSAN GÜLSEVER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4210430922
    Bu ürün Bakım Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çiçeksi bir koku, eşsiz, ferah ve parlak. Transparan bir aydınlık, lezzetli tropikal guava meyvesi ve buzlu kuşüzümü ile tatlandırılmış taze çiy tanelerini ortaya çıkarıyor. Hepsi salkımların dokunuşu ile ahenk ile eriyor.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Meyveli
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Versace Woman EDP 100 ml Kadın Parfümü

Ruhsal ve davranışsal durumu etkileyerek kişide farklılaşma yaratan parfümlerin önemi çok büyüktür. Kokular birçok duygusal tepki üzerinde etkili role sahiptir. Daha çekici, mutlu ve özgüvenli olmak için Versace kadın parfümü tercih edilenler arasındadır. Gün içinde hoş kokarak etrafınıza pozitif bir enerji verebilirsiniz. Parfüm kokulu yağlar, aromatik karışımlardan elde edilir. Ortama ve kişiye güzel koku vermek amacı ile kullanılır. Çiçeksi ve ferah bir kokuya sahip olan bu parfüm birçok kadının beğenisini toplar. Ağır kokular günlük hayatta çok kullanılmazken hafif ve kalıcı olan kokular daha çok tercih edilir. Hem hafif bir kokuya sahip hem de uzun süre kalıcılığı olan Versace Woman EDP 100 ml kadın parfümü birçok kadın tarafından beğenilerek kullanılır.

  • Ferah bir koku
  • Uzun süre kalıcı
  • Günlük kullanıma uygun

Sevilen Versace Woman EDP Kadın Parfümü Kokusu

Sevilen Versace Woman EDP Kadın Parfümü Kokusu

Güzel kokmak kadınlar için çok önemlidir. Güzel kokmanın yanı sıra hem çekici hem de herkese hitap eden kokular öne çıkmanıza yardımcı olur. Versace woman 100 ml ferah kokusu ile genel beğeniye hitap eder. Çiçeksi bir kokusu olan bu parfüm tropikal guava meyvesi ve buzlu kuşüzümü karışımlarından oluşur. Hafif bir kokuya sahiptir. Kişiyi tıkamaz ve ferah bir nefes alıyormuş hissi verir. Parfüm alerjisi olan kişiler için anti alerjiktir. Böylece parfüm alerjisinin neden olabileceği solunum sorunları veya kaşıntıların önüne geçmiş olunur. Boyu 100 ml olan parfüm EDP tipidir. Parfüm tipleri kokunun ne kadar kalıcı olduğunu gösterir. Kalıcılığı yüksek olan bu parfüm, kişiye uzun bir süre eşlik eder. Kadınlar tarafından büyük beğeni toplayan Versace Woman EDP 100 ml kadın parfümü yorumları olumlu değerlendirmeler içerir.

Dikkat Çeken Versace Woman EDP Kadın Parfümü Yorumları

Dikkat Çeken Versace Woman EDP Kadın Parfümü Yorumları

Parfüm alırken daha önce kullanmış olanların yorumlarına dikkat edilir. Versace Woman EDP 100 ml kadın parfümü kullananlar kokunun ferah ve dikkat çekici olması ile ilgili memnuniyetlerini dile getirirler. 100 ml boyutuyla uzun süreli kullanım sağlar. Temiz cilde uygulanan parfüm kokusunu tam anlamıyla yansıtır. EDP tipi olması sebebiyle kalıcılık seviyesi oldukça yüksektir. Ortalama ömrü üç ila beş sene arası olan bu ürün, kullanım sıklığına göre kişiye uzun süre eşlik eder. Kıyafete ve tene sıkılarak birçok müşteriye hizmet eder. Günlük olarak kullanılabilen bu parfüm dikkat çekici ürün her ortama uyum sağlar. Versace Woman EDP 100 ml kadın parfümü davetlerde, gündelik hayatta ya da şık toplantılarda özgüveninizi artırır. Kaliteli alt notalara sahip olan bu parfüm kadınlar tarafından sevilerek kullanılır.

Bütçe Dostu Versace Woman EDP 100 ml Kadın Parfümü Fiyatı

Bütçe Dostu Versace Woman EDP 100 ml Kadın Parfümü Fiyatı

Ferah bir koku yayan Versace Woman EDP 100 ml kadın parfümü fiyatı boyutuna ve özelliklerine göre belirlenir. Kullanılan notalar ve oranları gibi detaylar fiyatın belirlenmesinde etkilidir. 8018365250468 koduyla satışa sunulan bu ürün her yaş grubunun kullanabildiği bir parfümdür. Yağlı, kuru ve normal gibi her cilt tipine uygun olduğu için çok tercih edilir. Hafif bir kokuya sahip olmasıyla gündüz kullanımına uygundur. EDP tipi olan bu ürün, uzun süre kalıcı olması sebebi ile özel gün ve gecelerde de uzun saatler boyu size eşlik eder. Dikkat çekici notalara sahiptir ve kadınlar tarafından sevilerek tercih edilir. Çiçeksi, odunsu ve misk koku ailesindendir. Ferah ve aynı zamanda dikkat çekici olan Versace Woman parfümü satın almak için Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajı ile bu ürüne ulaşabilirsiniz.