Versace Vanitas Edp 100 ml Kadın Parfüm 8011003999620

799,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Versace Vanitas Edp 100 ml Kadın Parfüm 8011003999620

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Perfume Point Satıcı Ünvanı: GÜNERLER KOZMETİK VE TEKSTİL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0433022161600019 Vergi Kimlik Numarası: 4330221616
    Bu ürün Perfume Point tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Versace Vanitas Edp 100 Ml Kadın Parfümü ihtişam ve güzellik. İnce ve derin duyguları harekete geçirerek canlı ve baştançıkarıcı bir kokuyla tanımlanıyor. Havada dağılan sonsuz çekici kokusu, onu harikulade bir gerçekliğe dönüştürüyor. Benliğin en feminen parçası artık bir parfüm. Vanitas Versace Eau de Parfüm armoniyme seçilen naturel elementlerin birleşimi. Lime ve frezyadan arındırılmış, sedir ağacı ve tonka tohumu tensel vurgusu ile sarılmış zengin ve şehvetli tiare çiçeği.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Boy 100 ML
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Versace Vanitas 100ml Edp Kadın Parfümü

Duyuları oldukça etkileyen ve hafızada kalıcılık sağlayan koku, oldukça önemli bir faktör olarak yer almaktadır. Bir ortama ya da bir yere girildiğinde dikkat edilen ilk nokta ortamdaki kokudur. İnsanları cezbeden koku seçenekleri arasında yer alan Versace vanitas, sahip olduğu koku ile kişilerin beğenisini kazanmayı başarmıştır. Bu ürünün teninizde meydana getirdiği baştan çıkaran kokusu ile sizlere bir ayrıcalık katmaktadır. Çekici ve lüks bir ürünü sizlere sunmuş olan Versace markası sahip olduğu gücü bu ürünle sizlere de hissettiriyor. Hayatın her alanında cesaret kazanmanıza yardımcı olan kokusu ile hem kendinizi iyi hissedeceksiniz hem de çevrenizdeki insanlar kokudan etkilenecektir. Versace vanitas 100 ml bir boya sahip olarak uzun süreli bir kullanım sunuyor. Versace vanitas parfüm çeşidiyle derin ve ince duyguları harekete geçirebilirsiniz.

  • Anti Alerjik Özellik
  • Kalıcılık
  • Etkileyici Koku

Versace Vanitas Kadın Parfümü Hakkında

Versace Vanitas Kadın Parfümü Hakkında

Kadınların büyüleyici ve etkileyici taraflarını ortaya çıkartan Vanitas parfüm çeşidi ile gün boyunca girmiş olduğunuz her ortamda dikkatleri çekebilirsiniz. Versace vanitas içeriği Frezya, Lime, Tonka Fasülyesi, Tiare Çiçeği ve Sedir ağacından oluşmaktadır. Ürünün içerisinde yer alan bu çeşitler kişilerin kendilerini daha güçlü hissetmesini sağlıyor. Frezya ve Tiare çiçeklerinin etkisi ile kadınların iyi hissetmesine olanak sağlayan bu parfüm, beyaz renge sahip olmasıyla da dikkatleri çekiyor. Kalıcı etkisi ile gün boyunca kokunun üzerinizde kalmasını sağlamaktadır. Kendinizi daha iddialı hissetmenize yardımcı olan Versave vanitas edp ürünü kokusunun yanı sıra şişe tasarımı ile de öne çıkmaktadır. Kadınların için bir vazgeçilmez haline gelen parfüm sizlere gün boyu ferahlık sağlayacaktır. Özel ve zarif bir güzelliği teniniz ile bir araya getirecektir.

Versace Vanitas Kadın Parfümü Etkileyiciliği

Versace Vanitas Kadın Parfümü Etkileyiciliği

Kullandığınız her an kendinizi daha özel hissetme imkânı yakalayabileceğiniz bu parfüm çeşidi ile daha enerjik ve dinç hissetmek mümkündür. Aynı zamanda sahip olduğu kokuyla sizlere eşsiz bir esinti sunacaktır. Her türlü mevsim için gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz Versace vanitas 100ml edp parfümü, karşı konulmaz bir kokuya sahiptir. Gün boyu kalıcılık sağlaması ile de gün içerisinde devamlı olarak parfümünüzü yenilemenize gerek kalmıyor. Bu sayede ürünü uzun süre boyunca kullanma imkânı elde edebilirsiniz. Versace vanitas yorumları ve değerlendirmelerine göz atarak ürün hakkında daha detaylı bilgilere sahip olmanız mümkündür. Bir ortama girdiğinizde fark edilmenizi daha kolay bir hale getirecek olan Versace parfümü, sizlere koku şöleni sunacaktır. Bu parfüm kokusu ile hafızaları kazıyacak bir etkiye sahip olabilirsiniz.

Versace Vanitas Kadın Parfümü Fiyatı

Versace Vanitas Kadın Parfümü Fiyatı

Bir parfümde aradığınız her türlü özelliğe sahip olan Versace vanitas edp 100 ml kadın parfümü kullanımı da kolaydır. Daha güçlü ve kalıcı bir koku sağlamak için dirseklerinizin ve dizlerinizin iç kısımlarına uygulayabilirsiniz. Bu ürünün kullanıcılar tarafından en dikkat çekilen özelliklerinden birisi de anti alerjik bir özellik göstermesidir. Yoğun yapısı ile sizlere oldukça etkileyici bir dünyanın kapısı açılıyor. Farklı özlerden oluşan bu parfüm çeşidi, kullanıldığı andan itibaren varlığını korumaktadır. Cildinize kolay bir şekilde uyum sağlaması ile bu parfüm, kokuları ile sizleri başka dünyalara götürecektir. Kötü kokulardan kolay bir şekilde arınmanıza olanak sağlayan Versace kadın parfümü aynı zamanda daha farklı bir atmosfere sahip olmanıza olanak sağlamaktadır. Vücudunuz ile eşleşecek olan Versace vanitas fiyat seçeneği ürünün sahip olduğu kalıcılığa göre oldukça uygundur.