Versace Red Jeans Edt 75 ml Kadın Parfüm 8018365270756

1.094 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
12 saat 19 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.093 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099,90 TL
19 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.189 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.300,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Versace Red Jeans Edt 75 ml Kadın Parfüm 8018365270756

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: yağmurkozmetik Satıcı Ünvanı: BAHADIR YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4568877241200015 Vergi Kimlik Numarası: 9540276221
    Bu ürün yağmurkozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Koku Karakteri:Özgür ve Asi.
  • Aromatik ve Çiçeksi. Bir Versace efsanesi. Özellik: Versace Red Jeans bir hayat stilidir bu yüzden kullanmadan önce hissetmeniz gerekir. Gururla senin olanı sergilemek cesaret ister, Versace bu hislerle yola çıkar, keskin çizgileri olan ve detayları mükemmelleştirilmiş şaheserler ortaya çıkartır. Canlı, çiçeksi ve tatlı notaları gençlik enerjinizi ortaya çıkaracak. T epe Nota: Frenk üzümü, Nilüfer, Lilyum, Frezya, YlangYlang. Kalp Nota: Kırmızı şakayık, Gardenya, Yasemin, Menekşe. Dip Nota: Sandal ağacı, Kaşmir, Vanilya, Misk.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 75 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Versace Red Jeans EDT 75 ml Kadın Parfüm

Günlük hayatta en sık kullanılan ürünlerden biri parfümdür. Neredeyse herkes belirli ve kendine uygun bir parfümü kullanır. Bu kadar çok kullanımına rağmen herkes farklı bir kokuya ya da koku yoğunluğuna sahiptir. Bunun en belirgin sebebi, parfüm çeşitlerinin kendi içinde ayrılmasıdır. EDP, EDC ve EDT olarak ayrılan bu çeşitleri adlandırırken en çok dikkat edilen nokta ise parfümün yoğunluğudur. Kadınlar, parfüm kullanma konusuna çok önem verirler. Kadınlar gün boyu koşuşturmaların içinde kendilerini özel hissetmek, temiz ve ferah kokmak ister. Versace Red Jeans EDT 75 ml kadın parfüm kadınların bu isteklerini bir şişede müşterilerine sunar. Sizi güzel kokularla başbaşa bırakan bu ürün, şık şişesiyle de estetik bir görünüm sunar. Versace markalı bu ürünü, küçük boyutu ile yanınızda taşıyabilirsiniz.

  • Odun ve çiçek notaları
  • Gün boyu kalıcılık
  • Günlük kullanıma uygun

Versace Red Jeans EDT 75 ml Kadın Parfüm Özellikleri

Versace Red Jeans EDT 75 ml Kadın Parfüm Özellikleri

Bu parfümün üst notasında şeftali, frezya, fıstık ve kayısı bulunur. Bu sayede gün boyu ferah bir kokuya sahip olabilirsiniz. Kalp notası olarak müge, zambak, gül ve menekşe bulunduran bu ürün kokusuyla sizlere temiz ve çiçeksi bir his sağlar. Taban notalarında sandal ağacı, misk ve vanilya olan bu ürün sizlere gün boyu kalıcılık sunar. Dört mevsim kullanabileceğiniz bu ürün, yoğunluğu ile sizi bunaltmaz. Parfümü direkt olarak boyun ve göğüs çevresine sıkmanız önerilmez. Onun yerine 30 cm uzaktan üzerinizdeki kıyafete sıkabilirsiniz. Ayrıca güçlü bir koku için diz, dirsek ve bileğinizin iç tarafına sıkmanız önerilir. Böylece parfüm, vücut ısınızla birleşerek her hareket edişinizde parfümün kokusunu daha iyi hissedebilirsiniz. 8018365270756 kodlu ve 75 ml olan bu ürünü böylelikle uzun bir süre rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Versace Red Jeans EDT 75 ml Kadın Parfüm Yorumları

Versace Red Jeans EDT 75 ml Kadın Parfüm Yorumları

Versace Red Jeans EDT 75 ml kadın parfüm kullananlar tarafından çokça beğenilen,tercih edilen ve diğer kadınlara da önerilen bir parfümdür. Meyveli ve hafif bir koku seven kadınların tercih ettiği bir üründür. Parfümün EDT olması, alanındaki diğer türlerine göre daha hafif bir kokuya sahip olduğunu gösterir. Bu tür parfümlerin yaklaşık olarak %5 ile %9 arasında yoğunluk oranları vardır. Bu sayede bu parfüm kalıcılık ve uzun bir kullanım sağlar. Versace Red Jeans EDT 75 ml kadın parfümü yorumlar olarak aradığınızda birçok olumlu yorum ile karşılaşabilirsiniz. Kullanan kişilerce beğenilen bu koku çeşidi güzel yorumlar alır. Şişesiyle sizi 90’lı yıllara götüren bu ürünü vintage olarak adlandırmak mümkündür. Müşteriler tarafından övülen bu ürünü, sizler de kullanırken çok memnun kalabilirsiniz.

Versace Red Jeans EDT 75 ml Kadın Parfüm Fiyatı

Versace Red Jeans EDT 75 ml Kadın Parfüm Fiyatı

Her ürünün özellikleri ve kullanımı haricinde merak edilen noktalarından biri de fiyatıdır. Eşsiz kokusu ve sunduğu kalıcılık ile Versace Red Jeans EDT 75 ml kadın parfüm fiyatı kullanımı düşünüldüğünde sizler için uygundur. Evlerinizden çıkmadan önce iki ya da üç kez sıkmanız yeterli olur. Hafif bir kokuya sahip bu ürün, düzenli ve önerilen miktarda tüketilmesi ile uzun bir süre kullanılabilir. Bu yönden bakıldığında müşteri dostudur. Kullanımı açısından sizlere kalıcılık sunan Versace markalı bu koku aynı zamanda uzun ömrü ile fiyatını karşılar. Bu şekilde düşünüldüğünde bütçenize uygundur. Versace Red Jeans EDT 75 ml kadın parfüm satın aldığınızda ve kullanmaya başladığınız andan itibaren bu ürünün kalitesinin farkına varabilirsiniz. Bu ürünü Trendyol'dan temin ederek hem kampanya hem de kullanım ayrıcalığına sahip olabilirsiniz.