Versace Eros Edp 100 Ml Erkek Parfüm

2.999 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.180 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.182,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.195 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.399 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Versace Eros Edp 100 Ml Erkek Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SANTE ROSA MAĞAZACILIK Satıcı Ünvanı: SANTE ROSA MAĞAZACILIK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0744117661200001 Vergi Kimlik Numarası: 7441176612
    Bu ürün SANTE ROSA MAĞAZACILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Versace Eros Edp 100 Ml Erkek ParfümVersace Eros EDP 100 ml Erkek ParfümVersacenin efsanevi erkek evreninde iktidarın yükselişi kendisini filtreler olmadan gösterir Sevgiyi tutkuyu güzelliği ve baştan çıkarmayı muhteşem bir şekilde ortaya çıkaran bir çekicilik öğesi Okları bizi aşık edebilen aşk tanrısı Eros doğu saplantısının en tutkulu doruklarına ulaşır eşi görülmemiş bir arzuyla yasak olanın sınırlarına kadar zorlar Bu görkemli tanrısallığın yeni tezahürü Versace Eros Eau de Parfum iddialı doğası ile ortaya çıkarEn İyi Notlar İtalyan Limon ve Mandalina Nane Yağı Elma Şekeri Kalp Notları Sardunya Çiçeği Adaçayı Esansı Fransa Ambermax Temel Notlar Atlas Sedir Ağacı ve Virginia Vetiver Orpur Özü Haiti Paçuli Coeur Orpur Özü Endonezya Sandal Ağacı Vanilya Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Ürün %100 orijinaldir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Oryantal
Geri Bildirim Ver

Versace Eros EDP 100 ml Erkek Parfüm

Çeşitli kokular geçmişten günümüze hem kadınlar hem de erkekler tarafından sürekli olarak kullanılmaya devam eder. Temiz kokmak ve güzel hissetmek için erkekler de gündelik bakımlarında parfümlere yer verirler. Bu bağlamda tercih edebileceğiniz pek çok farklı koku olduğu gibi Versace Eros EDP 100 ml erkek parfüm de beğenilenlerden biri olarak karşınıza çıkar. 8011003861224 numaralı Versace Eros erkek parfümü, ferah bir hissiyat uyandırmasıyla da bilinir. Aynı zamanda EDP özellikte olması gün içinde bir defa parfümü sıkmanızın yeterli olacağı anlamına gelir. Kalıcılık konusunda önde gelen parfümlerden olan Eros Versace kokusunu rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Erkek parfümü konusunda Eros EDP alternatifini değerlendirerek ferahlatan ve hoş bir atmosfer sağlayan bir kokuya sahip olabilirsiniz.

  • Nane yağı içeriği
  • Tonka fasulyesi ve sentetik yeşil elma kokusu
  • EDP 100 ml

Kaliteli Versace Eros EDP 100 ml Erkek Parfüm Yorumları

Kaliteli Versace Eros EDP 100 ml Erkek Parfüm Yorumları

Hem kaliteli olması hem de uzun süre kalıcılık sağlaması bakımından Eros Versace EDP, erkekler tarafından beğeni ile karşılanır. Versace Eros EDP 100 ml erkek parfüm yorum ve müşteri dönüşleri de olumlu yöndedir. Tek bir kullanımda istenilen etkiyi ve kokuyu sunan ürünün içeriğinde bir hayli zengindir. İlk etapta mentol tazeliğini ve ferahlığını hissettiren Eros EDT 100 ml erkek parfümü sonrasında vanilya ve içeriğindeki ambroxan kokusunu açığa çıkarır. Güzel kokularla ve yağlarla harmanlanmış olan Versace Eros’u kıyafetlerinize veya direkt olarak teninize kolayca uygulayabilirsiniz. 100 ml olan erkek parfümü uzun süre kullanabileceğiniz miktara sahiptir. Belirli bölgelere birkaç kez sıkarak gün içinde kokunun kalıcılığını hissetmeye devam edebilirsiniz. Hoş ve etkileyici bir esansa sahip olan bu ürün ile çevrenizdekileri de parfümünüze hayran bırakabilirsiniz.

Versace Eros EDP 100 ml Erkek Parfüm İçeriği

Versace Eros EDP 100 ml Erkek Parfüm İçeriği

Erkek parfümleri arasında etkin bir kokuya sahip olan Eros Versace 100 ml en sevilen kokulardan biri olarak müşterilere ulaşır. Ürünün içeriğinde yer alan kokular ve hissiyatları da oldukça beğeni toplar. Bu bakımdan değerlendirildiğinde Versace Eros EDP 100 ml erkek parfüm kullananlar tarafından tam not alır. Kaliteli ve uzun süre kalıcılık sağlamasının yanı sıra Eros Versace erkek parfümü pek çok bütçeye uygunluk gösterir. Kıyafetlerinizden uzun süre kokusu gitmeyecek olan erkek parfümü ile çevrenizdekileri etkilemeyi başarabilirsiniz. Bunun yanı sıra vanilya, ambroxan, tonka fasulyesi ve nane yağı kokusunu da en yakından hissedebilirsiniz. Nane yağı sayesinde mentol hissiyatını da uzun süre alabilirsiniz. Oldukça avantajlı bir şekilde satışa sunulan Versace Eros EDP ürününü alarak hoş bir koku deneyimi yaşayabilirsiniz.

Versace Eros EDP 100 ml Erkek Parfüm Fiyatı

Versace Eros EDP 100 ml Erkek Parfüm Fiyatı

Kaliteli ve etkileyici bir erkek parfümü olarak karşınıza çıkan Versace Eros EDP 100 ml erkek parfüm fiyat bakımından da uygunluk gösterir. Çeşitli bütçelere makul bir şekilde sunulan Versace Eros EDP 100 ml erkek parfüm satın alarak uzun süre kullanabilirsiniz. Rahatlatıcı ve ferahlık verici hissiyatı ile sizi etkileyecek olan ürün, ayrıca çevrenizdekilerin de kolayca duyabileceği bir yoğunluğa sahiptir. Zengin bir içeriğe sahip olmasıyla birlikte EDP özellikte ve 100 ml şeklinde bulunur. Bu bağlamda uzun süre boyunca Versace Eros kokusunu kullanabilirsiniz. Evden çıkarken veya herhangi bir yere giderken bileklerinize, giysilerinize veya boynunuza parfümü birer defa sıkmanız yeterlidir. Böylelikle gün sonuna kadar parfümün tüm etkisini görmeye devam edebilirsiniz. Trendyol bünyesinde bulabileceğiniz Versace markalı bu ürünü alarak siz de kullanmaya başlayabilirsiniz.