Versace Eros Edt 50 ml Erkek Parfüm

1.899 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.890 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.910 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.030 TL
Kargo Bedava
2.900 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Versace Eros Edt 50 ml Erkek Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ElitBu Satıcı Ünvanı: FATREM E-TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385202344200001 Vergi Kimlik Numarası: 3852023442
    Bu ürün ElitBu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Koku Karakteri: Güçlü ve Tutkulu.
  • Fresh, Oryantal ve Ağaçsı.
  • Özellik: Yunan tanrılarından ilham alan Versace Eros tıpkı bir Yunan tanrısı gibi kahramanlık yapan ve tutkulu bir adamı düşünerek tasarlandı.
  • Gücü ve duygusallığı betimleyen ve vurgulayan bu koku sizi büyüleyecek.
  • Tepe Nota: Nane Yaği,Italyan Limon Kabuğu, Yeşil Elma.
  • Kalp Nota: Tonka Çekirdeği, Venezuella Amber, Itir Çiçeği, Vanilya.
  • Dip Nota: Madagaskar,Vetiver, Meşe Yosunu Akoru,Sedir, Virginia Sedir, Atlas, Güve Otu

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Oryantal
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Versace Eros Parfüm Erkek 50 ml EDT

Versace Eros 50 ml, erkekler için tasarlanmış bir parfümdür. Parfüm, güçlü ve atletik bir kişiliği yansıtan orijinal bir kokuya sahiptir. Eros, bergamot, nane, ambrox ve vanilya gibi malzemelerin bir kombinasyonuyla oluşturulmuştur. Yunan tanrılarından esinlenen ve kahraman bir erkek düşünülerek tasarlanan Versace Eros, aşkın özünü yakalayan erkeksi ve odunsu bir kokudur. Günlük kullanımlar veya özel kullanımlar için uygun olabilecek bir kokudur.

 
  • 50 ml
  • Günlük kullanıma uygun
  • Odunsu koku

Versace Eros EDT 50 ml İçeriği

Versace Eros EDT 50 ml İçeriği

Versace Eros, güçlü ve kendine güvenen bir erkeği vurgulamak için tasarlanmış yoğun ve zarif bir parfümdür. Güzel, sofistike ve büyüleyici olan bu koku, amber, tonka fasulyesi ve vanilyanın sıcak tonlarıyla harmanlanmış narenciyenin tazeliğini seven herkese hitap edebilir. Eros, tutkularını ve arzularını kucaklayan modern erkek içindir. Versace Eros EDT 50 ml erkek parfüm, güçlü ve atletik bir kişiliği yansıtan orijinal bir kokuya sahiptir. Parfüm, bergamot, nane, ambrox ve vanilya gibi malzemelerin bir kombinasyonuyla oluşturulmuştur. Eros, günlük hayatta ve özel durumlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir kokuya sahiptir. Koku, kalıcılığı ile dikkat çekici ve sizi her yerde fark edilir hale getirecektir. Eros, Versace'nin prestijli parfüm koleksiyonunda yer alan bir üründür ve kalite ve lüksü yansıtan bir üründür. Ayrıca kullandığınızda uzun süre üzerinizden silinmeyecek kokusu ve 50 ml’lik şişe yapısıyla kullananlara uzun ömürlü bir kullanım vadetmektedir.

 

Versace Eros EDT 50 ml Kullanımı

Versace Eros EDT 50 ml Kullanımı

Versace Eros erkek EDT parfüm 100 ml hem erkeksi hem de şehvetli bir kokuya sahiptir. Bu erkek parfümü elma, limon, nane ve tonka fasulyesi içerirken, vetiver ve meşe yosunu güç ve kuvvet kokusu verir. Bu baştan çıkarıcı parfüm ayrıca kehribar ve sardunyanın güçlü kalp notalarına ve ekstra derinlik için sedir ağacının temel notasına sahiptir. Versace Eros EDT 50 ml erkek parfümü, vücut kokularını maskelemek amacıyla günlük olarak kullanılabilir. Ayrıca dilerseniz özel davetlerde veya gece kullanımlarında da bu parfümü tercih edebilirsiniz. Parfümü, temiz cildinize uygun miktarda uygulayın. En iyi sonuçlar için, parfümü omuzlarınız, boynunuz ve bilekleriniz gibi terleme yapan bölgelerinize uygulayın. Ayrıca, günlük olarak değişen hava koşullarına göre parfüm miktarını ayarlamanız önerilir. Aşırı parfüm kullanmak, koku bozukluğuna neden olabilir veya diğer insanların rahatsız olmasına sebep olabilir.

 

Versace Eros Edt 50 ml Yorumları ve Fiyatları

Versace Eros Edt 50 ml Yorumları ve Fiyatları

Yunan tanrılarından ilham alan cesur ve manyetik bir koku olan Versace Eros, kahraman bir erkek düşünülerek tasarlanmıştır. Arzuyu ateşleyebilecek, tutkuyu ifade edebilecek ve çevrenizdekilerin dikkatini çekebilecek bir parfüm olarak da bilinir. Versace'nin bu EDT kokusu, zengin vanilya ve nane yaprağı notalarını bir araya getiren odunsu bir kokudur. Günlük kullanım için idealdir ve gittiğiniz her yerde dikkat çekmenizi sağlar. Versace Eros EDT 50 ml erkek parfüm yorumları gerçek kullanıcı deneyimlerinden oluşmaktadır. Kullanıcılar, bu parfümün ciltte bıraktığı odunsu kokuyu ve vanilya özünü oldukça beğendiklerini dile getirmişlerdir. Versace Eros erkek parfümü, güçlü ve atletik bir kişiliğe sahip erkekler için uygundur. Koku, genç ve enerjik bir hissiyat verir ve günlük hayatta ve özel durumlarda kullanım için uygun bir seçenektir. Ayrıca, kalıcılığı ile dikkat çekici ve sizi her yerde fark edilir hale getirecektir. Versace Eros EDT 50 ml erkek parfüm fiyatı detaylarıyla birlikte Trendyol’da yer almaktadır. Dilerseniz ürünü inceledikten sonra hemen sipariş verebilirsiniz.