verifone Olivetti Mx 915 Ecr Için Pinpad Pp1000se

1.099 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

verifone Olivetti Mx 915 Ecr Için Pinpad Pp1000se

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: yazarkasaposmer Satıcı Ünvanı: ALİ NAZMİ BOZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Mersis Numarası: 1491824878200015 Vergi Kimlik Numarası: 1830042222
    Bu ürün yazarkasaposmer tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Olivetti verifone mx 915 ecr için pinpad pp1000se (şifremakinesi) Yetkili bayii+adınıza faturalı+aynı gün kargo çıkış Olivetti verifone mx 915 ecr yeni nesil yazarkasa pos için , **temassız özellikli** orijinal olivetti verifone pinpad ( bu ilanda yazarkasa yoktur, yazarkasayı ayrıca sipariş etmeniz gerekmektedir. Sadece pinpad ve kablosu gönderilir. ) Olivetti verifone mx 915 ecr için pinpad pp1000se · müşteriye dönük temassız ve pın girişli çözümlerin kullanıldığı durumlarda bankoda güvenli ödemeyi hızlandırır · son derece kompakt bir tasarıma sahip olan pp1000se serisi her çeşit banko alanına entegre edilebilir · tak & çalıştır kurulum özelliği sayesinde pp1000se serisi her bankoya birkaç saniye içinde bağlanabilir En yüksek güvenlik seviyesi Pp1000se Serisi yazılım ve donanım alanındaki en son güvenlik gerekliliklerini karşılamaktadır. Pın girişi ve temassız ödeme Güvenli pın girişi ve temassız ödeme özellikleri sunan pp1000se Serisi aynı zamanda sadakat programları, kupon uygulamaları ve elektronik cüzdan uygulamaları gibi nfc tabanlı yeni nesil ödeme seçeneklerini de destekler. Ticari işletmeler için tasarlanmıştır Pp1000se Serisi, inceliği, hafifliği ve hızlı ödeme için optimize edilmiş özellikleriyle ticari işletmelerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır. Son derece kompakt bir tasarıma sahip olan pp1000se Serisi banko üzerinde çok az yer kaplar. Arkadan aydınlatmalı renkli ekranı, 16 tuşlu tuş takımı ve 3 fonksiyon tuşu ile ödeme işlemlerinin her gün büyük bir kolaylık ve rahatlıkla gerçekleştirilmesine olanak tanır. Kolay okunur ekran Müşterileriniz, pp1000se ’in ayarlanabilir arkadan aydınlatmaya sahip 4 satırlık renkli ekranındaki bilgileri kolayca okuyabilir. Kolay bağlantı özelliği Pp1000se Serisi güç bağlantısı sayesinde, olivetti mx915ecr serisi ile entegrasyon hiç bu kadar kolay olmamıştı.
Geri Bildirim Ver