Venüs Süper Bardaklar Bardak Oyunu

110 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
12 saat 16 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
125 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
16 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
1.500 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
12 saat 16 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
599 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
12 saat 16 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Venüs Süper Bardaklar Bardak Oyunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EA OYUNCAK Satıcı Ünvanı: AHMET SEDAT KÜTÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6070318378
    Bu ürün EA OYUNCAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Süper Bardaklar Bardak Oyunu ile hızlı olan kazansın! Oyuna başlarken zil oyuncular ile eşit uzaklıkta bulunacak şekilde masanın ortasına yerleştiriliyor. Zile olan mesafenin eşit olması oyunu adil hale getiriyor. Sonraki aşamada her oyuncuya birbirinden farklı renkte beş bardak dağıtılıyor. Oyun kartları zilin yanına konuluyor. Kapalı olan kartı bir oyuncu açıyor ve oyun başlıyor. Kartı açan oyuncu kartı aldığı yere tekrar bırakıyor. Bu kart oyunculara bardakların renk sırası ve düzenini gösteriyor. Oyuncuların görevi bardakları bu düzene sokmak oluyor. Görevi ilk tamamlayan oyuncu zile basıyor. Diğer oyuncular da tamamladığı anda hemen zile basabiliyor. Zile ilk basan oyuncunun görevi doğru yapıp yapmadığı kontrol ediliyor. Görev yerine getirildiyse oyuncu açılan kartı almaya hak kazanıyor. Eğer bardakların sırası ve düzeni istenen şekilde değilse zile ikinci basan oyuncunun sıralaması kontrol ediliyor. Doğru ise kartı almaya hak kazanan kişi o oluyor. Oyun sonunda en çok kartı toplayan oyuncu oyunu kazanmış oluyor. Her bir oyuncu beş farklı renkten oluşan bir bardak seti alır. Zil masanın ortasına yerleştirilir. Kartlar kapalı olarak zilin yanına yerleştirilir. Oyunculardan biri kart destesinin en üstünde duran kartı açarak yine destenin üzerine koyar. Kart açılır açılmaz tüm oyuncular görev kartının üzerindeki sembollerin göründüğü düzende ve renk sırasında bardaklarını dizerler. Kutu içerisinde
  • 49 resimli görev kartı, 30 bardak (Sarı, Kırmızı, Yeşil, Mavi, Siyah) ve 1 adet zil yer almaktadır. Renkli bardaklar oyunu, oyuncuların analitik düşünme becerisini geliştiriyor. Oyuna odaklanmayı gerektiriyor, dikkat süresinin uzamasına yardımcı oluyor. Görsel ve uzamsal zeka gelişimine katkı sağladığı gibi ince motor becerilerin de gelişmesine yardımcı olmaktadır. Bir çeşit beyin jimnastiği yapmanıza olanak sağlayan bu oyun çocuklarının daha verimli ve yararlı vakit geçirmesini sağlayan, aynı zamanda düşünme kabiliyetlerini geliştirebilecek türden olan bir oyunudur. Çocuk veya yetişkin her yaştan insanın zevk alarak oynayacağı, birlikte vakit geçirmek isteyen ailelerin de iştirak edebileceği zekalarını ve düşünme yeteneklerini canlı tutabilecektir. Çocuk sağlına uygun kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Oyuncu sayısı: 2-6 Kutu ölçüsü: 19 x 7,2 x 27,5 cm.

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 2-6 Kişi
  • Yaş 6+ Yaş
  • Dil Türkçe
Geri Bildirim Ver