VENTİ PERDE Gri Cam Balkon Sürgülü Cam Perdesi - Brillant Yapıştırmalı Zebra Perde Venti Vcb2809

537 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

VENTİ PERDE Gri Cam Balkon Sürgülü Cam Perdesi - Brillant Yapıştırmalı Zebra Perde Venti Vcb2809

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VENTİ PERDE Satıcı Ünvanı: VENTİ PERDE DIŞ TİCARET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0924087864400001 Vergi Kimlik Numarası: 9240878644
    Bu ürün VENTİ PERDE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Adet fiyatıdır.
  • Ölçünüzü Satıcıya soru sorBölümünden iletebilirsiniz.
  • Maksimum en (genişlik) 80 cm, Maksimum boy (yükseklik) 210 cmOlmalıdır.
  • Cam balkon perdesi tamamen yukarı toplanmaz. Perdenin Alt ve üstü cama yapıştırmalı çıtaIle sabittir.
  • Iki kat olan zebra kumaşını el ile aşağı yukarı hareket ettirerek açık kapalı konuma getirebilirsiniz.
  • Ölçü alırken
  • katlanır balkon camlarında Fitiller hariç camın genişliğini ve yüksekliğiniBelirtin.
  • Çift mil ve çıtadan oluşan Yapıştırmalı model.
  • 7 cm genişliğinde %100 pes Gri bambu renk çift kat zebraKumaşlarla üretilir.
  • Kumaşlar sadece tozu alınarak, ya da hafif nemli bezle silinerek yıllarca kullanılabilir. Çamaşır makinesinde yıkanmaz.
  • Camları yıkamak istediğinizde alt kapakları açarak kumaşı Çıkarabilirsiniz.
  • Garanti bilgisi: Ürünler üretim ve işçilik hatalarına karşı 24 ay garantilidir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Klasik Stor
  • Materyal Tekstil
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

VENTİ PERDE Gri Cam Balkon Sürgülü Cam Perdesi - Brillant Yapıştırmalı Zebra Perde

Ev, günlük hayatın büyük bir kısmının geçirildiği özel alandır. Ev içerisindeki ürünlerin ve nesnelerin konforlu veya pratik kullanıma sahip olması, içinde geçirilen zamanın verimini ve konforunu artırır. Perde kullanımı, mahremiyeti sağlar ve aynı zamanda dekorasyonun da büyük bir parçasıdır. Bu sebeple perde seçimi ev dizaynı için büyük bir önem arz eder. Bu tekstil ürünlerinin seçiminde estetik görüntü açısından sunduğu verimin yanı sıra kullanımının ve hijyeninin sağlanmasının kolay olması da önem taşır. Kullanımının pratik olması günlük hayattaki konfor seviyesini arttırır. Venti Perde sürgülü perdenin önemli özelliği, hızlı şekilde açılıp kapanabilmesidir. Ev içerisindeki hareketlerinizi verimli hale getiren kontrol mekanizmasının bir diğer avantajı da çok şık tasarımıdır. Ürünün öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • Geniş kapatıcılık avantajı
  • Zaman tasarrufu sağlaması
  • Farklı dekorasyonlarla uyumlu

Konforlu Kullanım Sağlayan Şık Tasarım

Konforlu Kullanım Sağlayan Şık Tasarım

Venti Perde gri cam balkon sürgülü cam perdesini satın alarak konforlu bir kullanım elde edebilir, balkon seyir keyfinizi artırabilirsiniz. Ürünün yapıştırma olması sayesinde perdeyi kaldırmadan kapı ya da camı açabilirsiniz. Buna ek olarak tüm cam görüş açınızı kapatmaz. Bu sayede, dilediğiniz zaman perdeleri yukarı kaldırarak geniş cam görüş açısı yaratabilirsiniz. Güçlendirilmiş sürgülü sistemi kopmalara ve asılmalara karşı dayanıklıdır. Bu sebeple ürünün kullanım ömrü uzundur. Ayrıca uzun süreli kullanımın ardından bile ilk günkü halinde performans göstermeye devam eder. Ürünü satın alarak maksimum verimi alabilirsiniz ve günlük hayatınızı pratikleştirebilirsiniz. Teknik dizaynının yanı sıra estetik açıdan salonunuzla ve evinizin diğer odalarıyla mükemmel uyum sağlar. Gri renkli yapısı sayesinde farklı renklerle birlikte kullanılabilir. Böylelikle ev ve iş yerlerinde, hakim olan renkteki tonların tamamlayıcısı olur.

Sürgülü Cam Perdesinin Güçlendirilmiş Tasarımı

Sürgülü Cam Perdesinin Güçlendirilmiş Tasarımı

Ürün, çift mil ve çıtadan oluşur. Bu sebeple açılma ve kapanma işlemi katlanarak gerçekleşir. Açmak ya da kapatmak istediğinizde bunu pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Ürünün maksimum genişliği 80 cm ve boyu ise 120 cm’dir. Gri bambu renk kumaşı sayesinde sade ve şık bir görüntü oluşturur. Tasarımında zebra stil dikiş sistemi kullanılır. Böylelikle opak bir formu olmasına rağmen kaba ve düz kumaş görüntüsünden çıkar. Venti Perde gri cam balkon sürgülü cam perdesi, Brillant yapıştırmalı zebra perde Venti VCB2809 VP2713 kodlu ürünün avantajlı özelliklerinden biri de çıkarılabilir yapıda olmasıdır. Temizleme esnasında işe yarayan bu kullanışlı özelliği sayesinde sökme işlemine gerek duymadan yalnızca ürünün kumaşını çıkarabilirsiniz. Makinede yıkama yapılmayan ürün, nemli bir bezle düzenli olarak silindiği takdirde uzun yıllar rahatça kullanılabilir.

Kullanışlı Yapı ve Modern Tasarım Bir Arada

Kullanışlı Yapı ve Modern Tasarım Bir Arada

Venti Perde gri cam balkon sürgülü cam perdesi - Brillant yapıştırmalı zebra perde Venti VCB2809 VP2713 kullananların sahip oldukları avantajlardan biri de yeniden dekorasyon yaptıkları zamanlarda ürünün her türlü dekorasyona uyum sağlayabilmesidir. Zebra dikimle tasarlanan ürünün gri rengi modern bir görüntü sağlarken her çeşit renkle birlikte kullanabileceğiniz bir tona sahiptir. Pratik ve çok yer kaplamayan boyutları sayesinde odanın küçük ya da büyük olması fark etmeksizin kullanımı uygundur. Venti Perde gri cam balkon sürgülü cam perdesi - Brillant yapıştırmalı zebra perde Venti VCB2809 VP2713 fiyatları, bütçe dostudur ve ekstra güçlendirilmiş tasarımı sayesinde ürün uzun kullanım ömrüne sahiptir. Venti Perde gri cam balkon sürgülü cam perdesi - Brillant yapıştırmalı zebra perde Venti VCB2809 VP2713 yorumlarına ve ürüne Trendyol üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.