Veito V1200 Duş Setli Banyo Tipi Elektrikli Şofben Ücretsiz Montaj

2.560 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.504 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.545 TL
6.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.530 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.750 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Veito V1200 Duş Setli Banyo Tipi Elektrikli Şofben Ücretsiz Montaj

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KeyifliSepet Satıcı Ünvanı: ANADOLUDAĞITIM ARACILIK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0068087426000012 Vergi Kimlik Numarası: 0680874260
    Bu ürün KeyifliSepet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Veito V1200 Duş Setli Banyo Tipi Elektrikli Şofben+Ücretsiz Montaj: V1200 ani su ısıtıcı, istediğiniz anda sınırsız sıcak su sağlar. Montajı kolay ve kullanımı basittir. Cihazın üzerindeki anahtarları kullanarak üç farklı ısıtma gücünden birini seçebilir ve su akış miktarını ayarlayabilirsiniz. V1200 küçük boyutları sayesinde her yere monte edilebilir. 7.25 kW Saniyeler içinde sıcak su Enerji verimli Yer kazandıran tasarım Kolay kullanım Aşırı ısınma emniyeti Üç kademe güç ayarı Debi ayarı Yükseklik ayarlı duş seti Yükseklik: 350 mm Genişlik: 250 mm Derinlik: 120 mm Besleme gerilimi: 220-240V AC Frekans: 50/60Hz, tek faz Maksimum güç: 7.25kW Güç ayarı: 3kW/4.25kW/7.25kW üç kademe Maksimum su basıncı: 1 MPa (10 bar), kapalı çıkışlı Minimum su basıncı: 1 bar IP derecesi: IP25 Enerji verimliliği sınıfı: A 2 Yıl Üretici Firma Garantisi

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 50 L
  • Yakıt Tipi Elektrikli
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Veito V1200 Duş Setli Banyo Tipi Elektrikli Şofben Ücretsiz Montaj

Elektrikli şofbenler doğalgaz olmayan evlerde pratik kullanım sağlar. Temel yaşama gereksinimlerinden olan duş almak, Veito V1200 duş setli banyo tipi elektrikli şofben sayesinde kolaylaşır. Elektrik aracılığı ile suyun ısınmasını sağlayan Veito V1200 şofben boyutunun küçük olması sayesinde sıcak su ihtiyacı bulunan her alanda kullanılabilir. Ürünün yer kaplamayan boyutu banyosu dar olanlar için iyi bir alternatif olmasını sağlar. Sıcak suya hızlıca ulaşılmasına imkan veren Veito V1200 elektrikli şofben soğuk kış aylarında kolaylık sağlar. Bu ürün sayesinde sıcak suyun gelmesini uzun süre beklemeden rahatlıkla duş alabilirsiniz. Veito V1200 şofben sıcak suyu kısa zamanda musluklara göndererek suyun boşa akmasının önüne geçer. Cihazın ergonomik tasarımı ve yüksek performansı uzun vadede memnuniyetinizin artmasını sağlar.

  • Üç farklı ısıtma kademesi
  • Aşırı ısınma emniyeti
  • Suyun hızlı ısınması

Veito V1200 Duş Setli Elektrikli Şofben Özellikleri

Veito V1200 Duş Setli Elektrikli Şofben Özellikleri

Veito V1200 banyo tipi elektrikli şofben aracılığı ile insanların sıcak suya ulaşımı kolaylaşır. Birkaç saniye içerisinde ısınan su musluklara ulaşır. Hızlıca musluklara ulaşan su enerji tasarrufu sağlayarak kullanım yapmanızı mümkün kılar Üç farklı ısıtma kademesi ile isteğe göre sıcaklık oluşturarak kullanım sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda su akış derecesini ayarlayarak ihtiyacınıza uygun kullanım sağlayabilirsiniz. Aşırı ısınma emniyetinin olması, kullanım sırasında sıcak suya güvenli ulaşımı mümkün kılar. Bu emniyet sayesinde olası kazalar önlenebilir. Ergonomik tasarımı sayesinde Veito V1200 duş setli banyo tipi elektrikli şofben + ücretsiz montaj ile uygun olan her alana kurulabilir. Hem büyük hem de küçük banyolarda ihtiyaç duyulan yere monte edilmesi mümkündür. Ürün bu özellikler ile birlikte müşterilere birçok avantaj sağlarken kaliteli yapısı sayesinde uzun süreli kullanım imkanı sunar.

Veito V1200 Duş Setli Banyo Tipi Elektrikli Şofben Fiyatları

Veito V1200 Duş Setli Banyo Tipi Elektrikli Şofben Fiyatları

Veito V1200 duş setli banyo tipi elektrikli şofben ücretsiz montaj fiyatları ürünün özelliklerine göre belirlenir. Ürünün uygun fiyatı, özellikleri ve dayanıklı yapısı müşterileri memnun eder. Şofbenin küçük yapısı ile birlikte çok işlevli olması her açıdan avantaj oluşturur. Bu ürünü satın aldığınızda hortumun ölçüsüne göre kolay bir şekilde yerleştirebilirsiniz. Ürün temin edilen firma tarafından, ücretsiz montaj ve kolay kurulumu ile kullanıma sunulur. Bu sayede istenilen her an sıcak suya erişim mümkün olur. Her ürün için ayrı indirim ve kampanyalar olduğu gibi Veito V1200 elektrikli şofben ürünlerinde de dönemsel indirimler gerçekleşir. Bu sayede müşteriler, farklı dönemlerde yapılan indirim ve kampanyalardan da yararlanarak tasarruflu bir alışveriş imkanı yakalar. Tasarruflu alışveriş imkanı ile müşteriler farklı ihtiyaçlarını da karşılar.

Kullanım Kolaylığı Sağlayan Veito V1200 Elektrikli Şofben

Kullanım Kolaylığı Sağlayan Veito V1200 Elektrikli Şofben

Veito V1200 elektrikli şofben, her mevsimde ihtiyaç duyduğunuz zaman sıcak suya erişmenize imkan verir. Müşteriler, bir ürün temin etmeden önce genellikle deneyimli müşterilerin yorumlarına önem verir. Bu durumda daha önceden ürünü temin edenler aracılığı ile ürün hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Herhangi bir kararsızlık durumunda Veito V1200 duş setli banyo tipi elektrikli şofben ücretsiz montaj yorumları fikir sahibi olmanızı sağlar. Ürünü önceden temin edenler aynı zamanda fotoğraflı yorum oluşturarak bilgilerini aktarır ve yol gösterici olurlar. Yorumlar aracılığı ile ürünün performansı hakkında fikir sahibi olmanız mümkündür. Bu sayede karar verme aşamasında merak ettiğiniz detaylara cevap bulabilirsiniz. Öğrendiğiniz bilgilerle alışverişinizi kısa süre içerisinde tamamlamak oldukça kolay hale gelir. İhtiyaç duyduğunuz anda kullanışlı ve güvenli Veito V1200 duş setli banyo tipi elektrikli şofben ürününe Trendyol aracılığı ile sahip olabilirsiniz.