Veito Blue S Trifaze Ani Su Isıtıcı Elektrikli Şofben Merkezi Sistem 21 kW

9.900 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.000 TL
8.8
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.900 TL

Ürün Bilgileri

Veito Blue S Trifaze Ani Su Isıtıcı Elektrikli Şofben Merkezi Sistem 21 kW

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UCUZDUKKANNET Satıcı Ünvanı: CEO DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0206070996700001 Vergi Kimlik Numarası: 2060709967
    Bu ürün UCUZDUKKANNET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Veito Blue S elektrikli şofben, doğalgaz olmayan bölgelerde kolaylıkla kullanılabilen bir merkezi sistem su ısıtıcısıdır.
  • Yüksek teknolojiyle dizayn edilen Veito Blue S ısıtıcı yüksek performans ve maksimum verimlilik dizayn edilmiştir.
  • Her detayı özenle düşünülmüş olan Veito Blue S Trifaze ısıtıcı, ihtiyacınız olan sıcak suyu sürekli olarak sağlayabilen güçlü bir kapasiteye sahiptir.
  • Veito Blue S Trifaze ani su ısıtıcı 18-21 kW enerji harcar ve üzerindeki anahtar yardımıyla su sıcaklığı ayarlanabilir.
  • İçerisindeki akıllı sensöre yer veren Veito Blue S ani su ısıtıcısı, su sıcaklığındaki değişiklikleri algılar ve ısıtma gücünü otomatik olarak ayarlar.
  • Veito Blue S Trifaze elektrikli şofben 450 mm yükseklik, 245 mm genişlik ve 95 mm derinlik ölçüleri sayesinde her yere kolayca uyum sağlar.
  • Veito Blue S 21 kW maksimum güce sahiptir ve elektronik kontrollü merkezi sistemle güvenilir ve etkili bir ısıtma deneyimi sunar.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 50 L
  • Yakıt Tipi Elektrikli
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Veito Blue S Trifaze Ani Su Isıtıcı 18-21 kW

Veito Blue S Trifaze Ani Su Isıtıcı 18-21 kW

Evinizde her işi kolaylaştıran pratiklerin olması yaşanılan alanı daha konforlu ve huzurlu bir ortam haline getirir. Bu konforun içinde de her evin olmazsa olmazı temizlik ve hijyendir. Temiz bir ortamın ise vazgeçilmez unsurlarından biri sıcak su ihtiyacıdır. Evdeki bu konforu sağlayabilmek için sıcak suyu en kolay şekilde elde etmemizi sağlayan Veito Blue S ani su ısıtıcıları bu noktada büyük bir rol üstlenmektedir.

  • Kullanıcı Dostu Otomatik Ayar
  • A Sınıfı Enerji Tasarrufu
  • Güvenli Sistem

Sade Tasarım Hızlı Sonuç

Sade Tasarım Hızlı Sonuç

Hem kullanımı açısından hem de hızlı sonuç elde ettirme özelliği ile zaman ve enerji tasarrufu ile önem taşımaktadır. Merkezi sistem için tasarlanan dijital ayarlı bu Veito şofbenler, doğalgaz eksikliğinin yaşandığı yerlerde, sıcak su kesintisinin veya ani su kesilmelerinin önüne geçmektedir. Pratik kullanımının yanı sıra, görünüm ve kolay kurulumu ile tüketiciyi memnun edici özelliğe sahip Veito Blue S modelleri günümüz çağının hızına ve kolaylığına uyum sağlar niteliktedir. Şık ve sade bir görünüme sahip, beyaz renkteki şofbenin üzerinde yer alan anahtar sayesinde ısı sıcaklığını 20 ila 60 derece arasında ayarlayabilirsiniz. Fonksiyonel ekran sayesinde tüm bu ısı değişimlerinizi kontrol edebilirsiniz. Şofbenin içinde bulunan sensörler suyun sıcaklık değişimine göre otomatik ayarlama yapma özelliğine de sahiptir. Yaz ve kış mevsimlerindeki sıcak su tüketimine göre değişkenlik gösteren elektrik enerjisi, Veito Blue S tarafından otomatik olarak ayarlanır. Ani ısı yükselmelerine karşı uyarıcı olan sensörler sayesinde gerekli dengeyi sağlayarak güvenlik açısından yüksek koruyucu özelliğe sahiptir. Böylelikle günlük tüm ihtiyaçları rahatça giderebilecek güvenilir sıcak su teminini hızlı bir şekilde elde ettirir.

Güçlü Verim ile Pratik Sonuçlar Alın

Gereksiz su israfı, enerji ve zaman tasarrufunun yanı sıra alandan da bir o kadar tasarruf eden Veito şofbenler 450mm yüksekliğe, 235mm genişliğe ve 94mm derinliğe sahiptir. Bu küçük ve şık tasarımı ile banyo ve mutfaklarınıza yeni bir görünüm katma şansı oluşturmaktadır. İleri seviye teknolojiye sahip Veito Blue S 21kW güce sahiptir. Ürünün çalışabilmesi için 3~ 400V AC nominal gerilim gerekmektedir. Su basıncı maksimum 1 MPa, 0.25 bar aralığındadır. IP derecesi ise; IP25. Enerji verimliliği sınıfı; A. Isıtıcının topraklama kablo ile bağlanması gerekmektedir. Veito şofbenler ile ilgili dikkat edilmesi gereken bir unsur ise ürünün sadece kapalı devre kullanımına uygun olduğudur. Veito Blue S trifaze yüksek ısı üretebilen ürünlerdir. Sorun halinde cihaz kendini durdurur. Oluşan olumsuz bir durumda, yer alan fonksiyonel ekranda hata kodları ile kullanıcıyı uyarır. Bu yönüyle kullanıcılara güven vermektedir.

Veito Şofbenler ile Zamandan Tasarruf Edin

Minimal ve sade görüntüsü ile banyo ve mutfaklara yeni bir hava katan ani su ısıtıcısı, bir ısıtıcının üzerinde olan teknolojisiyle büyük konfor sağlamaktadır. Gelişmiş teknolojisi, hızıyla ve pratikliğiyle büyük fark yaratmaktadır. Yaşanabilecek sorunları önleyici sistemi ve detaycılığıyla oluşabilecek herhangi bir problemi dengeleyerek tüketiciye gerekli güveni teşkil eden bir üründür. Bu fonksiyonelliği ve hızıyla, bilinen birçok su ısıtıcılarının da önüne geçmiştir. Günümüz modern çağında tüketimin sıkça internet üzerinden olduğu bu dönemde, Veito Blue S kullanıcı yorumları kolay kurulumu sayesinde oldukça beğenilmektedir ve aynı zamanda online alışveriş için çok uygun bir üründür. Yerli marka oluşuyla tüketiciye fazlasıyla güven vermektedir. Güvenini pekiştiren bir diğer husus ise kullanıcılardan aldığı pozitif yöndeki geri bildirimleri olmuştur. Tasarımlarının kullanışlı, minimal, sade ve şık olmasının yanı sıra teknik açıdan da tüketicilerini memnun etmek her zaman hedef alınmıştır. Bu ürüne güvenilirliği ve hızlı teslimatı ile Trendyol’dan kolayca ulaşabilirsiniz.