Ve-ge Şeffaf Koli Bandı 48'li Koli

2.699 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.728,99 TL

Ürün Bilgileri

Ve-ge Şeffaf Koli Bandı 48'li Koli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Oyun Kitap Ofis Store Satıcı Ünvanı: FERHAT GÜNEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4330261285
    Bu ürün Oyun Kitap Ofis Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vege 45 x 100 mt. Koli Bandı Şeffaf 48 li Koli BUFALO - ASLAN VE FİL MODELLERİNDEN DİLEDİĞİNİZİ SEÇEBİLİRSİNİZ. 45 mm genişlik- 100 metre uzunluk Karakteristik Özellikler Hafif bir temasla hemen yapışır Dayanıklıdır ve çekmez Yapıştırıldığı yüzeyleri kapatır ve yalıtım sağlar Basınca ve gerilmeye dayanıklıdır Özellikle ağır paketlerin ambalajlanmasında kullanılır Standart renkleri,beyaz yada şeffaftır Üzerine her türlü yazım ve baskı uygulanabilir YAPIŞTIĞINDA KOLAY BIRAKMAZ SICAK VE SOĞUĞA KARŞI DAYANIKLI PAKETLER 6 LI OLUP 1 KOLİDE 48 ADET BANT BULUNUR ÜCRETSİZ KARGO İLE GÖNDERİLİR ÜRÜNLERİMİZİN TAMAMI FATURALIDIR. LİDER KIRTASİYE MALZEMELERİ FARKIMIZ MEMNUNİYETİNİZ.
Geri Bildirim Ver