6
Kemik ve İlik Suyu kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Veg&Bones Ilikli Kemik Suyu 480ml x 6 Adet

304 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
315,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Veg&Bones Ilikli Kemik Suyu 480ml x 6 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bonita Gıda San.Tic.Ltd.Şti Satıcı Ünvanı: BONİTA GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0179065163700016 Vergi Kimlik Numarası: 1790651637
    Bu ürün Bonita Gıda San.Tic.Ltd.Şti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • VEG&BONES İLİKLİ KEMİK SUYU, CAM KAVANOZ, 480ML x 6 ADET Geçmişten günümüze, nesillerden nesillere miras kalan son derece faydalı bir gıda olan ilikli kemik suyu, oldukça zahmetli ve uzun olan pişirilme sürecinden dolayı artık evlerde çok zor yapılmakta. Türkiye'de bir ilk! Veg&Bones ailesi olarak, geleneksel bir şifa kaynağı olan ilikli kemik suyunu,sebzelerle çeşnilendirerek, kısık ateşte uzun süre pişirdik ve hiçbir katkı malzemesi, koruyucu kullanmadan, cam ambalajlarla beğeninize sunduk. Kemik suyu
  • kemik ve iliğin yapısı gereği insan vücudunda kolayca çözülüp kullanılabilen doğal bir protein, aminoasit, mineral, vitamin, yağ ve enerji kaynağıdır. Kemik, ilik, taze sebze ve baharatlardan oluşan bu ‘’Altın sıvı’’ vücudumuz için gerekli olan protein, kolajen, hyaluronik asit, jelatin, yağ, glisin, prolin, alginin, fosfor, magnezyum, demir, kalsiyum, selenyum, c vitamini, glisin, glukozamin, niasin, tiamin, sodyum, potasyum, çinko, manganez ve benzeri birçok hayati elementi içerir. Biz de bundan dolayı, Veteriner kontrolünden geçmiş, sertifikalı ve sağlıklı danaların paça ve ilikli kaval kemikleri ile taptaze sebzeleri (havuç, kereviz sapı, soğan, sarımsak, zencefil, defneyaprağı) karıştırıp, içine tane karabiber, kekik ve karanfil ekliyerek elde ettiğimiz bu pratik ve lezzetli ürünümüz Veg&Bones Paça İlikli Kemik Suyu'nu beğeninize sunduk. Türkiye'de bir ilk! Mutfakta, elinizin altında, yemeklerinize sağlıkla ve güvenle lezzet katmak, paça ve ilikli kemik suyunun faydalarından yararlanmak için Veg&Bones Paçalı Dana İlikli Kemik Suyu'nu sizlere sunuyoruz. Ürünlerimizde hiçbir koruyucu ve katkı malzemesi bulunmamaktadır. Afiyet olsun! İÇİNDEKİLER: Ürün paça ve ilikli dana kaval kemiği suyu(%95), havuç, kereviz sapı, soğan, sarımsak, elma sirkesi, karabiber, kekik, defne yaprağı, zencefil ve karanfil ile pişirilmiştir. ÜRÜN BİLGİLENDİRME: Doğal ve katkısız olarak üretilmiştir. Ürün tüketilmeye hazırdır. Kullanmadan önce çalkalayınız. Kavanozdaki ürünü ısıtarak doğrudan tüketebilirsiniz veya yemeklerinize ilave edebilirsiniz. Ürünümüzü tercihinize göre tuz, limon suyu ve çeşitli baharatlar ile lezzetlendirebilirsiniz. Ürünün doğal yapısında bulunan protein, yağlar ve aminoasitler gereği üstünde tabakalaşma, topaklanma, dibe çökme gibi durumlar olabilir, bozulma belirtisi değildir. Hijyenik koşullarda ısıl işlemle sterilize edilerek ambalajlanmıştır. 18 ay boyunca tazeliğini ve lezzetini korur. Kavanoz açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız. Açıldıktan sonra 48 saat içinde kullanabilirsiniz. Kavanoz kapağı bombeleşmiş ve sızdırmış ürünleri kullanmayınız. Türk Gıda Kodeksine uygun olarak üretilmiştir. Koruyucu, renklendirici, kıvam arttırıcı, ilave tuz ve şeker içermez. İşletmemiz ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ve BRC standartlarında üretim ve paketleme yapmaktadır. Parti no ve tavsiye tüketim tarihi kapağın üzerindedir.
Geri Bildirim Ver

Veg&Bones İlikli Kemik Suyu 480 ml x 6 Adet

Sağlıklı yapıya sahip olan ilikli kemik suyu, her yaş grubu tarafından sıklıkla tüketilir. Kemik oluşumunun desteklenmesine yardımcı olan bu gıda, yemeklerin lezzetine lezzet katar. Aynı zamanda içeriğinde bulunan protein ve mineraller sayesinde bünyeyi güçlü tutmaya yardım eder. Enfeksiyon risklerini önleyen özelliği ile her mevsim tüketilir. Kış aylarında sıklıkla tercih edilen Veg&Bones kemik suyu bozulan bağırsak florasını düzenleme noktasında etkin bir rol oynar. Aynı zamanda doku zedelenmesinin önlenmesinde de yardımcıdır. Vücudun gereksinim duyduğu kolajen ve proteini karşılamada etkilidir. Ürünün içerisinde koruyucu madde bulunmadığı gibi sağlığa zararlı bir malzeme de yoktur. Bu sayede güvenli bir tüketim imkanı sunar. Siz de sağlıklı içeriği ile son derece beğenilen bu lezzetli kemik suyunu satın alabilir ve yemeklerinizin içerisinde kullanabilirsiniz.

  • Koruyucu içermez
  • Protein kaynağı
  • Lezzetli bileşenler

Sağlıklı Veg&Bones 6 Adet İlikli Kemik Suyu

Sağlıklı Veg&Bones 6 Adet İlikli Kemik Suyu

Yaz ve kış aylarında insanların dirençleri düşebilir. Bu direncin doğal yollardan desteklenmesi oldukça önemlidir. Kemik suyu direnç kazanabilmenizde oldukça etkilidir. Veg&Bones ilikli kemik suyu sağlıklı bir yapıya sahiptir. Üretiminde koruyucu malzemeler kullanılmadığından güvenli bir şekilde tüketilebilir. Dilerseniz bebekleriniz dilerseniz de aileniz için yaptığınız yiyeceklerin içerisinde kullanabilirsiniz. Böylelikle yemeklerin lezzetine lezzet katabilir ve damak zevkinizi katlayabilirsiniz. Bu besin, dolapla hazır bir şekilde bekletilebilir. Böylelikle ihtiyacınız olduğu anda pratik bir şekilde ulaşabilme imkanı tanır. Ürünü daha önce satın alan müşteriler yapısından ve özelliklerinden oldukça memnudur. Pilav ve et yemekleri gibi birbirinden farklı yemeklerin içerisinde de sıklıkla kullanarak lezzetli bir tüketim imkanı elde ederler. Siz de Veg&Bones ilikli kemik suyu 480 ml x 6 adet yorumlarını okuyarak ürün hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Protein Kaynağı Veg&Bones İlikli Kemik Suyu

Protein Kaynağı Veg&Bones İlikli Kemik Suyu

Protein, vücudun en çok ihtiyaç duyduğu maddelerden biridir. Kemik suyu, protein kaynaklı bir ürün olduğundan sağlıklı bir içeriğe sahiptir. Aynı zamanda birbirinden farklı özelliği bulunur. Kolajen ve jelatin içerikli bir besin kaynağı olan ilikli kemik suyu, hasar görmüş saç tellerinin onarılmasında oldukça etkilidir. Aynı zamanda cildin ipeksi bir güzellik kazanmasına da yardımcı olur. Vücut için altın sıvı olarak bilinmekle birlikte taze baharatlarıyla lezzetli bir içeriğe sahiptir. Böylelikle yediğiniz yemeklerin lezzetini artırır. Pilav ve et suyu gibi yiyeceklerin içerisine mükemmel uyum sağlar. Veg&Bones dana ilikli kemik suyu 480 ml şeklinde satışa sunulur. Paket içerisinde 4 adet kemik suyu bulunur. Cam kavanozlarda müşterilerin beğenisine sunulan bu ürün, uzun süreli tüketim ihtiyacının karşılanmasını sağlar. Siz de protein kaynağı olan bu ürünü satın alarak güvenle tüketebilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Veg&Bones 480 ml 6 Adet İlikli Kemik Suyu

Uygun Fiyatıyla Veg&Bones 480 Ml 6 Adet İlikli Kemik Suyu

Kemik suyu, lezzetli bileşenlere sahip olan bir besin kaynağıdır. İçerisinde vücudun ihtiyaç duyduğu amino asitler bulunur. Aynı zamanda doğal yağ, vitamin ve mineral içerdiğinden enerji depolayabilmenize yardımcı olur. Dilerseniz yemeklerin içerisine katarak kullanabilir dilerseniz de tek başına tüketebilirsiniz. Veg&Bones ilikli kemik suyu 480 ml x 6 adet şeklinde satışa sunulur. Cam kavanozlarıyla birlikte buzdolabında bekletebilir ve uzun süreli tüketebilirsiniz. Lezzetli bir karışım olan bu besinin içerisinde havuç, kereviz sapı, soğan ve sarımsak gibi sebzeler bulunur. Aynı zamanda karabiber, kekik ve karanfil gibi baharatları da içerdiğinden lezzetine lezzet katar. Her bütçeye uygun fiyatlara sahip olan bu gıdayı siz de satın alabilirsiniz. Veg&Bones ilikli kemik suyu 480 ml x 6 adet fiyatına Trendyol’dan ulaşarak sağlıklı ve lezzetli tüketim ihtiyacınızı kolay bir şekilde karşılayabilirsiniz.