Vegandfit Edamame - 250 gr

199,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vegandfit Edamame - 250 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elisa Gıda Satıcı Ünvanı: BERKER ÇAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1094950127800001 Vergi Kimlik Numarası: 2210733202
    Bu ürün Elisa Gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vegandfit Edamame - 250 gr Edamame, sağlıklı atıştırmalıklar arasında öne çıkan bir Japon yemeğidir. Bu küçük yeşil soya fasulyesi, lezzetli bir çerez veya yemeğin yanında servis edilebilir. Aynı zamanda düşük kalorili, yüksek proteinli ve lifli bir atıştırmalıktır.
  • Edamame, hazırlanması oldukça kolay bir yemektir. Yemeğinizi önceden haşlayıp soğutun veya mikrodalgada birkaç dakika pişirin. Sonra tuz ve isteğe bağlı olarak baharat ekleyin ve servis yapın.
  • Bu lezzetli atıştırmalık, sağlıklı beslenmeyi destekleyen birçok faydaya sahiptir. Örneğin, düşük kalorili olması diyet yapanlar için harika bir seçenektir. Ayrıca, lif ve protein içeriği sayesinde tokluk hissini uzun süre koruyabilir ve metabolizmayı hızlandırabilir.
  • Edamame, tek başına bir atıştırmalık olarak tüketilebileceği gibi, salatalara, pilavlara ve makarnalara da eklenerek de tüketilebilir. Ayrıca sushi yanında da sunulabilir.
Geri Bildirim Ver