Veet Sensitive Touch Tüy Alıcı Ve Şekillendirici Depilasyon Cihazı

359 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Veet Sensitive Touch Tüy Alıcı Ve Şekillendirici Depilasyon Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALLTREND Satıcı Ünvanı: SEMA ÖZDE KÜÇÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5280461589800000 Vergi Kimlik Numarası: 6030698589
    Bu ürün ALLTREND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Veet Sensitive Touch Tüy Alıcı ve Şekillendirici Depilasyon Cihazı . Başlık Çeşitleri Hassas Bölge Başlığı, Yüz Başlığı Hız Ayarı 1 Kablosuz Kullanım Var Kullanım Kuru Renk Pembe Saklama Çantası Var Uygulama Alanı Bikini Bölgesi, Koltuk Altı, Yüz Yıkanabilir Başlık Var

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Temizlik Fırçası Yok
Geri Bildirim Ver

Veet Sensitive Touch Tüy Alıcı ve Şekillendirici Depilasyon Cihazı

Tüy alımı, kişisel bakım olmasının yanında hijyenik bir yaşam için de gerekliliktir. Bu süreci sağlıklı ve konforlu geçirmek için kaliteli bir tüy alıcıya ihtiyaç duyulur. Vücut bölgelerine göre farklı başlıklara sahip olması gerekir. Pratik kullanımının yanında hızlı bir performans ile müşterisine zaman kazandırmalıdır. Veet Sensitive Touch tüy alıcı ve şekillendirici depilasyon cihazı da bu imkanları müşterisine sunmayı amaçlar. Çift başlığa sahip bu ürün, hijyenik olması ile birlikte hassas bölgeler için de kullanıma uygundur. İki başlığının yanında yer alan düzeltme tarağı, tüylerin eşit uzunlukta kesilmesine yardımcı olur. Derinlemesine temizlik sağlarken pürüzsüz bir cilde kavuşmaya olanak tanır. Yüz kılları ile birlikte vücut kıllarının alımı da bu cihazla mümkündür. Ergonomik tasarımı sayesinde yer kaplamaz ve kolay saklanabilir.

  • 2 farklı başlık
  • Düzeltme tarağı
  • Kablosuz kolay kullanım

Kullanışlı Veet Sensitive Touch Tüy Alıcı Özellikleri

Kullanışlı Veet Sensitive Touch Tüy Alıcı Özellikleri

Veet Sensitive Touch tüy alıcı ve şekillendirici depilasyon cihazı kullananlar, ürünün birçok özelliğinden memnun kalırlar. Bu özellikler, tasarımın performansını iyileştirir ve kaliteli bir deneyim sunar. Hassas başlığa sahip olması sayesinde vücutta oluşabilen kesikleri önler. Kablosuz kullanılabilme fonksiyonu, ürünü her yere taşıyabilmenin yanında tüy alım işlemini de istenilen her konumda gerçekleştirebilmeye yardımcı olur. Yüz ve hassas bölge olmak üzere iki başlığa sahiptir. Bu sayede hem temiz hem de güvenli bir deneyim yaşatır. Bununla birlikte pürüzsüz bir cilde de kavuşabilmeye yardımcı olur. Bikini bölgesi, koltuk altı, yüz gibi birçok vücut alanında kullanılabilmesi mümkündür. Cihazın başlığının yıkanabilir olması ise temizliğini kolaylaştırarak hijyen sağlar. Ürün, bu yönüyle müşterileri tarafından oldukça tercih edilir. Tasarımın yanında sunduğu saklama çantası, tasarımın artı yönleri içinde yer alır.

Veet Sensitive Touch Depilasyon Cihazı Avantajları

Veet Sensitive Touch Depilasyon Cihazı Avantajları

Veet tarafından tasarlanmış olan bu cihazın özelliklerinin sunduğu birçok da avantajı bulunur. Bunlar ürünü tercih edilir bir tasarım haline getirmesiyle birlikte sizin de ihtiyaçlarınızı karşılar. Bu duruma Veet Sensitive Touch tüy alıcı ve şekillendirici depilasyon cihazı yorumlarıyla da şahit olabilirsiniz. Kablosuz kullanılabilmesi, önemli avantajlarının içinde yer alır. Bu sayede ürünü istediğiniz zaman her konumda çalıştırabilmeniz mümkündür. Aynı zamanda enerji tasarrufuna yol açan bu durum, cihazı çevre dostu hale de getirir. Vücudun farklı bölgeleri için farklı başlıkları bulunması ise temizlik açısından önemlidir. Bu yönüyle tasarım, sizin sağlığınızı ve hijyeninizi düşünür. Cihazın sahip olduğu düzeltme tarağı, işlem sırasında tüylerin eşit bir şekilde kesilmesinde rol oynar. Ergonomik tasarımı ve standart ölçüleri ise ürünün her dolapta rahatça saklanabilmesini sağlar.

Veet Sensitive Touch Tüy Şekillendirici Fiyatları

Veet Sensitive Touch Tüy Şekillendirici Fiyatları

Veet Sensitive Touch tüy alıcı ve şekillendirici depilasyon cihazı fiyatı da bu özellik ve avantajlar göz önüne alınarak belirlenir. Bir depilasyon cihazında olması gereken her fonksiyona sahip olan bu ürün, sizin hayatınızı kolaylaştırır. Sunduğu kaliteli performans ile ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize hizmet eder. Saklama çantası ve ideal ölçüleri sayesinde seyahatlerde bile cihazı yanınızda taşıyabilirsiniz. Kablosuz çalıştırılabilmesi enerji tasarrufu sağlayarak çevreyi korur. Bunun yanında bu tüy alıcıyı istediğiniz yerde istediğiniz zaman kullanabilmenizi mümkün kılar. Bikini, koltuk altı, yüz gibi bölgeler için tasarlanmış olmasının yanında hassas ciltler için de uygundur. Derinlemesine temizlik sağlayarak pürüzsüz bir cilde sahip olmanıza yardım eder. Estetik tasarımı ile herkesin göz zevkine de uyum sağlayabilir. Birçok avantajı ve özelliği bulunan Veet Sensitive Touch modelini Trendyol üzerinden uygun bir fiyata satın alabilirsiniz.