Veet Pure Hipoalerjenik Sir Ağda Bandı Bikini & Koltuk Altı Bölgesi 16'lı

119,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
1.150 TL'ye %5 İndirim
Kurumsal Fatura
120,20 TL
merchant-marker-image
9.8
2. Ürüne %30 İndirim
Kurumsal Fatura
169,90 TL
Kurumsal Fatura
164,40 TL
Kurumsal Fatura
164,65 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Veet Pure Hipoalerjenik Sir Ağda Bandı Bikini & Koltuk Altı Bölgesi 16'lı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozvita Satıcı Ünvanı: ONUR ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6790742160
    Bu ürün Kozvita tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Veet Pure Hipoalerjenik Sir Ağda Bandı Bikini & Koltuk Altı Bölgesi: *Şeffaf, kokusuz ve kızarıklık karşıtı formülüyle alerjik reaksiyonları minimize etmek için tasarlanmıştır. *Tüyleri kökünden alarak 28 güne kadar pürüzsüzlük sağlar. *Bikini & Koltuk Altı Bölgesinde kullanıma uygundur. *Easy Gelwax teknolojisi sayesinde bantları elde ısıtmadan kullanabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Veet Pure 16'lı Bikini Bölgesi ve Koltuk Altı Için Sir Ağda Bandı

Kişinin kendisini iyi ve özgüvenli hissetmesi, kendisine olan saygısını koruması ve her daim özenli bir görünüme sahip olması oldukça önemlidir. Bu noktada, evinizde düzenli olarak kişisel bakımınızı yapmanız için Veet koltuk altı ağda bandı devreye girer. İstenmeyen tüylerinizden en acısız ve zahmetsiz şekilde kurtulmanıza olanak tanıyan bu ürün, pratik kullanımı ile kullanıcıların favorileri arasında yer alır.

  • Veet Pure sir ağda bandı paketi, 8’er adet bikini ve koltuk altı için olmak üzere 16 adet üründen oluşur.
  • 28 güne kadar pürüzsüz bir cilt sunar.
  • Veet ağda bandı, alerjik reaksiyon riskini en aza indiren özel formüle sahiptir.

Veet Pure Sir Ağda Bandı Nasıl Kullanılır?

Veet Pure Sir Ağda Bandı Nasıl Kullanılır?

Veet pure 16'lı bikini ve koltuk altı için sir ağda bandı, tüyleri kökünden acısız bir şekilde alarak, temiz bir görünüm sunar. Koltuk altı ve bikini bölgesine uygun boyutları ile kusursuz bir ağda deneyimi sunan ürün, dakikalar içerisinde hayalini kurduğunuz görünüme sahip olmanızı sağlar. Veet koltuk altı ağda bandı ile işleme başlamadan önce işlem yapılacak alanın temiz ve kuru olması gerekir. Ağda yapmaya hazır olan cilde, bant tüylerin çıkış yönüne doğru yapıştırılır. Bandın üzeri elle ovularak iyice yapışması sağlanır. Ardından bant tüylerin çıkış yönünün tersine doğru çekilir. Tüylerden en acısız ve etkili şekilde kurtulmak için sir ağda bandının tek seferde, hızlı bir şekilde çekilmesi tavsiye edilir. Ağda uygulamasından sonra cilt, paketten çıkan temizleme mendili ile temizlenir.

Veet Pure Sir Ağda Bandı Her Cilt İçin Uygun Mudur?

Veet Pure Sir Ağda Bandı Her Cilt İçin Uygun Mudur?

Evinizde kişisel bakımınızı yapmanın en keyifli ve kolay hâlini sunan Veet koltuk altı ağda bandı ve Veet Pure bikini bölgesi ağda bandı, ipeksi bir pürüzsüzlük için birebirdir. Cildi tahriş etmeyen formülü sayesinde, hassas ciltler için etkili bir ağda deneyimi sunan Veet Pure serisi, tüy alımı sonra ciltte kızarıklık ve kaşıntı oluşturmaz. Türkiye’nin ilk hipoalerjenik bandı olan bu ürün, alerjik reaksiyon oluşturma riskine karşı özel olarak geliştirilmiş formüle sahiptir. Tüm cilt tiplerine uygun olan Veet koltuk altı ağda bandı, hassas ciltlerin kullanımı için de uygundur. İlk kez ağda bandı kullanacak kişilerde bile kusursuz bir kullanım sunan ürün, alerjiye yatkın cilt tipine sahip olan kişilere bile güvenli bir ağda deneyimi vadeder.

Veet Pure Sir Ağda Bandı Farklı Bölgelere Uygulanabilir mi?

Veet Pure Sir Ağda Bandı Farklı Bölgelere Uygulanabilir mi?

Veet Pure Sir ağda bantları, vücudun hassas bölgeleri olan bikini bölgesi ve koltuk altı için özel olarak üretilir. Söz konusu narin bölgeleri tahriş, kızarıklık ve kaşıntı gibi olumsuzluklardan korumak için gelişmiş bir formülle desteklenir. Hem kalıcı pürüzsüzlük hem de etkili bir ağda için eşsiz bir ürün olan bantlar, uygulama esnasında ve sonrasında acısız bir deneyim sunar. Sir ağda bantları, bikini ve koltuk altına uygun formlara sahiptir. Farklı bölgeler için özel olarak geliştirilen Veet sir ağda bantlarının tercih edilmesi önerilir. Veet Pure sir ağda bandı 16'lı bikini ve koltuk altı için yorumları, kullanıcıların ağda bandından memnun kaldıklarını gösterir. Sizler de kendi kişisel bakımınızı zahmetsiz şekilde yapmak için Trendyol’dan Veet Pure sir ağda bantlarını uygun fiyat avantajıyla sipariş verebilirsiniz. Kullanıcı dostu site tasarımıyla keyifli bir alışveriş deneyimi sunan Trendyol, kart bilgilerini koruyan güvenlik sertifikasıyla da güvenli alışveriş imkânı sunar. Siparişiniz adresinize sorunsuz olarak teslim edilir.