Veet Erkeklere Özel Tüy Dökücü Krem Normal Ciltler Için 200 ml

229,90 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
244,90 TL
600 TL'ye 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
244,90 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
244,10 TL
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
246,57 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Veet Erkeklere Özel Tüy Dökücü Krem Normal Ciltler Için 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VEET Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün VEET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Erkeklere özel formülüyle Yeni Veet Men Tüy Dökücü Krem 3 ila 6 dk arasında pratik uygulama kolaylığı sunuyor. Sırt bölgesinde, göğüste, kollarda, koltuk altlarında ve kasık bölgesinde kullanıma uygundur. Tıkanma ve tahrişe son! Yeni Veet Men Tüy Dökücü Krem, istenmeyen tüylerinizi etkili bir şekilde alırken
  • hem cildinizi 24 saate kadar nemlendirir, hem de Smooth&Fresh koku teknolojisi sayesinde cildinizde kötü koku bırakmaz. Baş, yüz, göz, kulak, burun, anüs etrafı, genital bölge ve vücudun diğer bölgelerinde KULLANIMA UYGUN DEĞİLDİR. 3-6 dk arasında pratik çözüm: 1. Kremi, tüyleri tamamen kapatacak şekilde spatulanın yuvarlak kısmı ile doğrudan cildinizin üzerine yayın. 2. Kremi, cildinizin üzerinde 3 dakika bekletin ve daha sonra test etmek için küçük bir alanı spatula yardımı ile temizleyin. Tüyler kolay çıkıyorsa, uygulamanın yapıldığı vücut bölgesine göre spatulanın geniş ya da dar kısmını kullanarak kremin kalan kısmını temizleyin. İhtiyaç duyuldugunda kremi cilt üzerinde biraz daha bekletin, ancak toplamda 6 dakikayı geçmeyin. 3. Kullandıktan sonra cildinizi suyla iyice durulayın ve kurulayın. Paket içeriği: 1 x 200ml tüp 1 x Spatula

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Form Tüp
  • Hacim 250 ml
Geri Bildirim Ver

Veet Men Erkeklere Özel 200 ml Tüy Dökücü Krem

Veet Men tüy dökücü krem 200 ml erkeklere özel bir ürün olarak geliştirilmiştir. Vücut temizliği için bir ürüne ihtiyaç duyan erkeklere hitap eder. Bu ürün sayesinde vücudun pek çok bölgesindeki tüy ve kıl sorunu çözülür, pürüzsüz bir cilde ulaşılır. Özel formülü sayesinde uzun süre ikinci bir kullanım gerektirmez. 200 mililitrelik ambalajı ise uzun ömürlü bir kullanım sunar.Veet Men tüy dökücü krem, son derece etkili bir formüle sahiptir. Bu formül, tüylerin kısa bir sürede dökülmesini sağlar. Ürünün kullanımı son derece pratik ve kolaydır. Cilt bakımını da destekleyen bu tüy dökücü krem, kullanma talimatları takip edildiğinde herhangi bir risk de oluşturmaz.

  • 3 ile 6 dakika arası pratik uygulama
  • Sırt, göğüs, bacak, kol, koltuk altı ve kasık bölgesine uygun
  • Smooth&Fresh koku teknolojisi

Veet Men 200ml Tüy Dökücü Kremin Genel Özellikleri Nelerdir?

Men Erkeklere Özel Tüy Dökücü Krem 200 Ml Çeşit

Veet Men erkeklere özel tüy dökücü krem, genel özellikleri itibari ile kullanışlı ve etkili bir ürün olarak tüketicilerin kullanımına sunulmuştur. Paket içerisinde bir adet 200 mililitrelik tüp içinde krem ve bir adet spatula bulunur. 3 ile 6 dakika gibi oldukça kısa bir süre içerisinde pratik bir şekilde uygulanır. Spatula sayesinde vücut yüzeyinden kolayca temizlenir. Veet Men’in en önemli özelliklerinden biri de kokusudur. Ağda görevi gören tüy dökücü ürünlerin sahip olduğu nahoş koku bu üründe mevcut değildir. Smooth&Fresh koku teknolojisinin kullanıldığı bu model, uygulama sonrası cildin hoş bir şekilde kokmasını sağlar ve rahatsız edici bir koku yaymaz. Erkeklere özel olan bu formül, pek çok farklı yönden avantaj sağlar ve bu sayede ürün, gönül rahatlığıyla satın alınıp kullanılabilir.

Veet Men Tüy Dökücü Krem Hangi Bölgelerde Kullanılabilir?

Men Erkeklere Özel Tüy Dökücü Krem 200 Ml Çeşit

Veet Men 8690570549379 tüy dökücü krem, sahip olduğu içerik sayesinde çok yönlü bir kullanıma olanak tanıyan bir üründür. Ürünün kullanılabileceği bölge sayısı bir hayli fazladır. En sık kullanıldığı bölgeler bacak, sırt ve göğüstür. Tüm gövdeyi kaplayarak sırt ve göğüs bölgesinintamamen temizlenmesini sağlar.Veet Men tüy dökücü kremin kullanılabileceği diğer bölgeler ise kol, koltuk altı ve kasıktır. Kollardaki istenmeyen tüy ve kılları hızlıca ortadan kaldırır, koltuk altının uzun süre temiz kalmasını sağlar ve kasık bölgesindeki tüyleri de nazik bir şekilde döker. Ürünün kullanılamayacağı bazı bölgeler de vardır. Veet Men baş, göğüs uçları, genital bölge, kulak, burun, yüz, göz ve ambalajda belirtilmeyen diğer bölgelerde kullanıma uygun değildir. Bu bölgelerde kullanılması kesinlikle önerilmez ve çeşitli yan etkiler gösterebilir.

Veet Men 200ml Tüy Dökücü Krem Cilde Zarar Verir mi?

Men Erkeklere Özel Tüy Dökücü Krem 200 Ml Çeşit

Veet Men tüy dökücü kremin sıklıkla tercih edilme nedenlerinden biri de cilde zarar vermemesidir. Gözeneklerde tıkanmaya ve tahrişe sebebiyet vermeyen krem, tüyleri köke yakın bir şekilde alır. Zararsız bir ürün olmasının yanında, cildi 24 saate kadar nemlendirir ve bu sayede cilt bakımına da destek olur. Veet Men tüy dökücü krem yorumları incelendiğinde de ürünün cilde zarar vermediği, diğer kullanıcılardan rahatlıkla öğrenilebilir. Kullanma talimatındaki yönergelere dikkat edildiği sürece zararsız olan ürün, önerilmeyen bölgelerde kullanılmamalıdır. Bu bölgelere temas etmesi hâlinde bol su ile durulanmalı, olası kaşıntı, kızarıklık, şişlik, alerji gibi durumlarda ise doktora başvurulmalıdır.