Veet Erkeklere Özel Duşta Tüy Dökücü Krem 150ml X 2 Adet

325 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
merchant-marker-image
9.8
2. Ürüne %30 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
409,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Veet Erkeklere Özel Duşta Tüy Dökücü Krem 150ml X 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Talina Satıcı Ünvanı: NURETTİN YAĞMUR BOZKURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1850327949
    Bu ürün Talina tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Erkeklere Özel Duşta Tüy Dökücü Krem 150ml X 2 Adet

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
Geri Bildirim Ver

Veet Erkeklere Özel Duşta Tüy Dökücü Krem 150 ml X 2 Adet

Veet erkeklere özel duşta tüy dökücü krem 150 ml x 2 adet kişisel bakım için üretilen özel bir formüldür. Kozmetik bir ürün olmasından dolayı batık gibi komplikasyonları ortadan kaldırır. Ayrıca kullanımı pratik olduğundan dolayı uygulama yapmanızı kolaylaştırır. Veet duşta tüy dökücü krem erkek müşteriler için özel olarak formüle edilir. Vücut tüylerinin yoğun olmasından dolayı erkekler kişisel bakımları için pratik seçenekleri tercih eder. Ayrıca tüy yoğunluğu acı hissetme oranını artırdığı için güvenle kullanabilirsiniz, oldukça nazik bir bakım ürünüdür. Ürün 150 ml ölçüsünde yumuşak plastikten üretilen tüplerde satışa sunulur. Aynı zamanda paket içeriğinde cildinize masaj yaparak nazikçe formülü yaymanıza yardım eden uygulama süngeri de yer alır. Ambalaj formu sayesinde hijyenik bir kullanıma olanak tanır.

  • 150 ml ölçü
  • Hoş kokulu
  • 3 dakikadan itibaren etkili

Veet Erkek Duşta Tüy Dökücü Krem Özellikleri

Veet Erkek Duşta Tüy Dökücü Krem Özellikleri

Veet erkek duşta tüy dökücü krem 150ml özellikleriyle erkeklerin hijyenik bir şekilde kişisel bakımlarını yapmalarına yardımcı olur. Bu özellikler arasında kesik ve çizik gibi komplikasyonu önlemesi yer alır. Cilt yapısını koruyan bu özelliğinin yanı sıra Smooth & Fresh teknolojisi de vardır. Bu teknoloji cilt üzerinde hoş bir koku kalmasını sağlar. Veet tüy dökücü banyo için üretilen bir formüldür, yani duş öncesinde kullanıma uygundur. Su ile durulanması yeterlidir. Erkeklerin sırt, göğüs, kol, bacak ve koltuk altı bölgelerinde oluşan tüylerin giderilmesi için idealdir. 2’li paket halinde satışa sunulur, böylece hem ekonomiktir hem de kullanım süresi açısından ürünün korunması sağlanır. Hızlı sonuç elde edebilmeniz için geliştirilen formül maksimum 6 dakikada işlemi tamamlamanıza yardımcı olur. Yenilenmek için ideal koşulları oluşturan formülle vücudunuzdaki ferahlığı hissedebilirsiniz.

Veet Duşta Tüy Dökücü Krem Erkek Uygulaması

Veet Duşta Tüy Dökücü Krem Erkek Uygulaması

Erkeklerin vücudunda bulunan tüylerin yoğunluğu zaman ve uğraş açısından bakımı etkiler. Ancak Veet erkeklere özel duşta tüy dökücü krem 150ml x 2 adet yorumlarından da anlaşıldığı üzere bu tüylerle başa çıkmak kolaydır. Bazı tekniklerle meydana gelebilen kesik ve batık problemleriyle de mücadeleyi pratik hale dönüştürür. Özellikle yaz aylarında büyük bir sorun olarak karşınıza çıkan kesik ve batıklar Veet sayesinde problem olmaktan çıkar. Kullanımı pratik olan ve kısa sürede sonuç veren formülü beraberinde bulunan sünger yardımıyla kullanabilirsiniz. Bir miktar kremi süngere alarak tüylü bölgeyi kapatacak şekilde cildinize sürmeniz yeterlidir. Duşa girmeden önce yapmanız gereken bu uygulama sonrasında en az 1 dakika beklemeniz gerekir. Bu aşamadan sonra duş almanız ve cildinizi su ile durulamanız yeterlidir. Sonrasında formülün cildinizde bıraktığı hoş kokunun keyfini çıkarabilirsiniz.

Veet Erkeklere Özel Duşta Tüy Dökücü Krem

Veet Erkeklere Özel Duşta Tüy Dökücü Krem

Kişisel bakım yöntemleri arasında bulunan pratik ve bütçe dostu Veet krem erkeklere büyük kolaylık sağlar. Hızlı sonuç almanıza da yardımcı olan ürün uygun fiyat özelliği de taşır. Veet erkeklere özel duşta tüy dökücü krem 150ml x 2 adet fiyat avantajları nazik formüle kolay ulaşmanız içindir. Kişisel bakımına özen gösteren herkesin satın alabileceği bir seçenek olduğundan dolayı da dikkat çekicidir. Olumsuz komplikasyonları azaltan ve size ferah bir görünüm kazandıran formülle kendinizi rahat hissedebilirsiniz. Zamandan kazandıran, ayrıca ekonomik bir ürün olan kremi yaz aylarında tatile giderken çantanıza ekleyebilirsiniz. Plaj kıyafetinizle istenmeyen görüntüye sebep olan tüylerden oldukça kısa bir süre içerisinde kurtulabilirsiniz. Ciltte tahrişe neden olmayan nazik ürünü Trendyol üzerinden güvenle satın alabilirsiniz. Vaktinizi eğlenceye ayırmak için erkeklere özel olan bu formülü tercih edebilirsiniz.