Vedatbey sucukları Vedat Yanturalı Sucuk 500 gr

689,90 TL
(1.379,80 TL / kg)
Çok Al, Az Öde!
1 x  689,90 TL
%5 indirim
3 x  655,41 TL
1.966,22 TL
%7 indirim
5 x  641,61 TL
3.208,04 TL
%10 indirim
8 x  620,91 TL
4.967,28 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vedatbey sucukları Vedat Yanturalı Sucuk 500 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kanık Şarküteri Satıcı Ünvanı: KAMBER KANIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4960431907
    Bu ürün Kanık Şarküteri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Vedat Yanturalı Doğal Fermente Sucuk
  • Ürünler 500 gr +-25 gr dır.
Geri Bildirim Ver

Vedat Yanturalı 500 gr Sucuk

Türk mutfağında sucuk ayrı bir yere sahiptir. Yalnızca kahvaltılarda değil, her öğünde severek yenilen sucuk ayrıca yemeklerin içerisinde de kullanılmaktadır. Büyük küçük her insanın severek tükettiği Vedat Yanturalı sucukları et kıymasının baharatlar ile harmanlanması ve daha sonra fermente edilmesiyle hazırlanmaktadır. Nesillerdir Balıkesir’in doğal meralarından elde edilen etler ile hazırlanan Vedat Yanturalı sucuk milyonlarca sofraya ulaşmayı başarmıştır. Siz de her öğününüze lezzet katacak fermente sucuktan hemen sipariş verebilirsiniz.

  • Vedat Yanturalı fermente sucuk 500 gr olarak satışa sunulmaktadır.
  • Vedat Yanturalı sucuk doğal fermente şekilde üretilmektedir. Her ısırıkta sunduğu benzersiz et lezzeti titiz üretim sürecinin bir sonucudur.
  • Balıkesir’de üretilen Vedat Yanturalı sucuk nesillerdir lezzetinde hiçbir değişiklik olmadan üretilmekte ve sofraları şenlendirmektedir.

Vedat Yanturalı Sucuk Kaliteli ve Güvenilir midir?

Vedat Yanturalı 500 gr Sucuk

Kendinize ve sevdiklerinize gıda ürünleri satın alırken kaliteye ve güvenilirliğe ekstra önem vermek gerekir. Özellikle de sucuk tercih ederken kaliteden ödün verilmemelidir. Türkiye’nin en eski ve köklü markalarından bir tanesi olan Yanturalı Vedat Bey sucukları üstün kalitesi ile fark yaratmakta ve müşterilerine güven vermektedir. Doğal ortamda gerçekleşen fermente işlemi ve el değmeden yapılan üretim, markanın sağlığınıza ne kadar önem verdiğini kanıtlamaktadır. Her zaman steril olan tesislerinde el değmeden üretilen Vedat Yanturalı sucuk, nesillerdir kalitesinden ve lezzetinden hiçbir şekilde ödün vermemiştir. “Çocuğuma yedirmeyeceğim ürünü üretmem!” ilkesi ile çalışan marka tarafından hazırlanan doğal fermente sucuğu ve diğer tüm ürünleri gönül rahatlığıyla satın alabilir ve afiyetle tüketebilirsiniz.

Vedat Yanturalı Sucuk Lezetli midir?

Vedat Yanturalı 500 gr Sucuk

Sucuk ülkemizde çok sevilen ve hemen hemen her öğünde tercih edilen gıda ürünlerinden bir tanesidir. Saatlerce süren kahvaltı sofralarına renk katar; kuru fasulye gibi lezzetli yemeklerin tadını ikiye katlar. Keyifle tüketebileceğiniz ve içeriğinden emin olabileceğiniz bir kangal sucuk arıyorsanız Vedat Yanturalı kalitesine güvenebilirsiniz. Bu sucukların üstün lezzete sahip olmasının birkaç sebebi bulunmaktadır. Vedat Yanturalı sucuk Balıkesir’in meralarındaki sağlıklı ortamlarda büyüyen hayvanlardan ve taptaze baharatlardan elde edilmektedir. Ayrıca doğal ortamda fermente olan sucuklar sizlere ulaştırılmadan önce bir süre dinlendirilmektedir. Bu da efsaneleşmiş Yanturalı lezzetinin daha fazla ortaya çıkmasını sağlamaktadır. Nesillerdir hız kesmeyen bu lezzet serüveni sayesinde marka Türkiye’nin en çok tercih edilen sucuk üreticileri arasında başı çekmektedir. Bu lezzetten mahrum kalmamak için siz de hemen sipariş verebilirsiniz.

Vedat Yanturalı Sucuk Katkı Maddesi İçerir mi?

Günümüzde gıda ürünlerinin büyük çoğunluğu daha uzun süre dayansın diye katkı maddesi kullanılarak üretilmektedir. Katkı maddeleri gıdaların daha uzun süre dayanmasını sağlasa da insan sağlığı için son derece tehlikelidir. Vedat Bey sucuklarının üretimi tamamen doğaldır ve içerisinde hiçbir katkı maddesi bulunmaz. Ayrıca Vedat Yanturalı fermente sucuk 500 gr yorumları da ürünün kalitesini, lezzetini, ve güvenilirliğini kanıtlamaktadır. Siz de bu lezzete sahip olmak ve sofralarınızı çok daha renkli kılmak için hemen siparişinizi oluşturabilirsiniz. Trendyol’un geniş ürün yelpazesinde gıda ürünlerinden elektronik cihazlara, temizlik malzemelerinden oyuncaklara kadar aradığınız ne varsa bulabilir ve pratik bir şekilde satın alabilirsiniz. Ödeme işlemlerini kredi kartınızla güvenli online yöntemler eşliğinde tamamlayabilirsiniz. Kart bilgileriniz uçtan uca şifrelenir ve hiçbir şekilde 3. şahıslarla paylaşılmaz. Ödeme tamamlandıktan sonra ürünler hazırlanır ve steril bir şekilde kargoya teslim edilir. Tüm kargo sürecini adım adım takip edebilirsiniz. Ayrıca Trendyol kolay iade imkânı da sunmaktadır. Ürünlerinizden memnun kalmazsanız hemen iade kodu alarak işlemi tamamlayabilirsiniz.