VEBOX Easy Wet Wipes Islak Kova Mendil 300 Yaprak

409 TL
(1,36 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

VEBOX Easy Wet Wipes Islak Kova Mendil 300 Yaprak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VETA SHOP Satıcı Ünvanı: VETA KİMYA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925105851900001 Vergi Kimlik Numarası: 9251058519
    Bu ürün VETA SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Günümüzde temizlik ve hijyen konsepti sürekli evrim geçiriyor ve Vebox Easy Wet Wipes Mendilleri bu değişen ihtiyaçlara mükemmel bir çözüm sunuyor. Hızla gelişen teknolojiye uygun olarak tasarlanan bu özel ürün, temizlik sürelerini kısaltarak zaman tasarrufu sağlarken, aynı zamanda su tasarrufu yapmanıza da yardımcı oluyor. Neden Vebox Easy Wet Wipes Mendillerini Kullanmalıyım? Tüm Yüzeylerde Hijyen: Yüzey ve zeminlerde etkili hijyen sağlar ve güvenli kullanım sunar. Sıkılıp kullanıldığında yüzeydeki ıslaklığı etkili bir şekilde giderir. Diğer ıslak mendillere göre daha kalın ve yüksek pamuk oranına sahiptir. Aşındırıcı ve tahriş edici kimyasallar içermez, güvenle kullanılabilir. 100'lü seçenekleri ile maddi tasarruf sağlar, uzun süreli kullanım sunar. Kuruma Yapmaz: Kapağı kapalı kaldığı sürece süre fark etmeksizin kuruma yapmaz. Yeniden Kullanılabilir: Kirlenmediği takdirde yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir. Fresh bir kokuyla temizlik yapılan ortama ferahlık katar. Çok kirlenmediği takdirde yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir. Kullanım Alanları: Hastaneler Poliklinikler Güzellik Salonları Eğitim Kurumları Anaokulları Restoranlar Otel İşletmeleri Spor Salonları Kuaför Salonları Ev ve İşyerleri Vebox Easy Wet Wipes Yüzey Temizleme Havluları ile temizliğinizi kolaylaştırın, hijyeninizi artırın ve çevre dostu bir seçim yaparak sürdürülebilirliğe katkıda bulunun!

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Paket İçeriği 90 ve üstü
Geri Bildirim Ver

Vebox Easy Wet Wipes Islak Kova Mendil Hijyenik Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Vebox Easy Wet Wipes ıslak kova mendil 300 adet, yeni nesil temizlik ürünlerinden biridir. Mendil kalınlığı ve boyutu emsallerine göre daha büyük olan Vebox Easy Wet Wipes, kullanıcısına su tasarrufu ve hijyen sunar. Dakikalar içerisinde en kirli yüzeylerin bile son derece hızlı bir şekilde silinip temizlenmesine imkân verir. Ürün, temizlik süresini kısaltarak zamanın daha verimli kullanılmasına yardımcı olur. Bu ıslak mendil, hem mat hem de parlak yüzeylerde rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca içeriğinde renk değişimine neden olabilecek herhangi bir aşındırıcı kimyasal bulundurmaz. Vebox Easy Wet Wipes kova ıslak mendil, fazla kirlenmediği takdirde yıkanıp tekrar kullanılabilir.

  • Miktar: 300 Adet Vebox Easy Wet Wipes Islak Kova Mendil
  • Boyut: XL Vebox Easy Wet Wipes
  • Kullanım Amacı: Temizlik için Vebox Easy Wet Wipes

Vebox Easy Wet Wipes Kova Islak Mendilin Özellikleri Neler?

Vebox Easy Wet Wipes Kova Islak Mendilin Özellikleri Neler?

Vebox Easy Wet Wipes XL hijyenik ıslak kova mendil, etkili formülü sayesinde tüm yüzeylerde kusursuz temizlik sağlar. Ürünün pamuk yoğunluğu da oldukça fazladır. Dolayısıyla kalın bir forma sahiptir ve bu da daha rahat bir kullanım sunar ve özel formülü sayesinde durulama gerektirmez. Vebox Easy Wet Wipes 300 adet kova ıslak mendil, uzun süreli kullanıma uygundur. 300 adet mendil içermesi sebebiyle hem zamandan hem de sudan tasarruf sağlar. Adeta temizlik kokan bu mendiller, kapağı kapalı kaldığı sürece asla kurumaz. Tv panelleri haricinde tüm alanlarda kullanıma uygun olan Vebox Easy Wet Wipes 300 adet kova ıslak mendil, hassas ve titiz bir temizlik sağlar.

Vebox Easy Wet Wipes Kova Islak Mendilin Kullanım Alanları

Vebox Easy Wet Wipes Kova Islak Mendilin Kullanım Alanları

Vebox Easy Wet Wipes 300 adet kova ıslak mendil, geniş bir kullanım alanına sahiptir. Ürün özellikle sık sık temizlik yapılması gereken ve hijyen koşullarının üst seviyede olduğu hastane ve poliklinik gibi alanlar için son derece idealdir. Ayrıca kreş, okul ve etüt merkezi gibi eğitim kurumlarının temizliğinde de sıklıkla kullanılır. Öte yandan cilt ile direkt olarak temas hâlinde bulunulan kuaför salonları, güzellik merkezleri, spor kampüsleri ve hamam/sauna gibi alanlarda da etkin bir temizlik sağlar. Vebox Easy Wet Wipes 300 adet kova ıslak mendil, büyük işletmeler için de vazgeçilmezdir. Kafe ve restoranlarda masa/sandalye temizliğinde üstün bir performans sağlayarak temizlik için ayrılan süreyi kısaltır. Ev ve ofislerde rahatlıkla kullanılabilecek olan bu mendiller, yüksek emiciliğe sahiptir.

Vebox Easy Wet Wipes Kova Mendil Doğaya Zarar Verir mi?

Vebox Easy Wet Wipes Kova Mendil Doğaya Zarar Verir mi?

Doğa dostu düşünceyle üretilen Vebox Easy Wet Wipes 300 adet kova ıslak mendil, su kaynaklarının etkin kullanımına yaptığı katkılar ile tercih sebebidir. Ürünün içerisinde insan sağlığına zarar verecek herhangi bir ağır kimyasal bulunmaz. Göz ile teması önlendiği ve gıda maddelerinin temizliğinde kullanılmadığı sürece oldukça güvenlidir. Dolayısıyla ürünü dilediğiniz her alanda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Temizlik personellerine hız kazandıracak bu mendiller, ev hanımlarına da kolay temizliğin kapılarını açar. Siz de Vebox Easy Wet Wipes kova ıslak mendili tercih ederek hızlı temizliğin tadını çıkarabilirsiniz. Dilerseniz Trendyol’da yer alan Vebox Easy Wet Wipes ıslak kova mendil 300 adet yorumlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilir, güvenli alışveriş deneyiminin tadına varabilirsiniz. Böylece Trendyol’un avantajlı fiyatlarından yararlanma fırsatını da elde edebilirsiniz.