Vebi Gümüşün Ilacı Draker - Kokusuz Ve Konsantre Sprey 400 Ml

189 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vebi Gümüşün Ilacı Draker - Kokusuz Ve Konsantre Sprey 400 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aysa Haşere İlaç & Bahçe Market Satıcı Ünvanı: AYSA TOPLUM SAĞLIĞI HAŞERE MÜCADELE SİSTEMLERİ UYGULAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0123110768500001 Vergi Kimlik Numarası: 1231107685
    Bu ürün Aysa Haşere İlaç & Bahçe Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver

Vebi Draker RTU Gümüşcün İlacı Haşere Öldürücü Kokusuz Sprey 400 ml Yorumları - Trendyol

Sağlıklı ve konforlu bir yaşam alanı yaratmak için haşerelerle mücadele etmek gerekebilir. Vebi Draker 400 ml kokusuz konsantre sprey, çok sayıda böceğin yaşam alanlarından uzaklaşmasını sağlar. Kolay ve konforlu bir kullanıma sahip olan bu ürün, etkili içeriği sayesinde ihtiyacınızı karşılar. Biyosidal yönetmeliğine göre İtalya’dan ithal edilen ürün, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlandırılmıştır. Bu ilaç, güvenilir ve etkili bir içeriğe sahiptir. Draker; 10 g piperonil butoksit, 10 g cypermethrin, 2 g tetramethrin, 100 g su ve birtakım başka maddeler içerir. 7 haşere türü üzerinde etkisini kanıtlayan sprey, üç adımda etkili koruma sağlar. Bunlar, böceklerin tespiti, ortadan kaldırılması ve üremesinin engellenmesi olarak sıralanabilir.

  • Miktar: Vebi Draker Kokusuz Konsantre Sprey 400 ml
  • Kullanım: 5 L Suya 50 - 75 ml İlaç Vebi Draker Kokusuz Konsantre Sprey
  • Uygulama Alanı: Sert ve Gözenekli Yüzeyler için Vebi Draker Kokusuz Konsantre Sprey

Vebi Draker Kokusuz Konsantre Spreyin Özellikleri Neler?

Vebi Draker Kokusuz Konsantre Spreyin Özellikleri Neler?

Vebi Draker 400 ml kokusuz konsantre sprey, özel içeriği sayesinde son derece etkili böcek ilaçlarının başında gelir. Doğrudan kullanıma hazır bir formüle sahip olan ürün, sprey ucu aracılığı ile yüzeylere kolayca uygulanır. Geniş alanlara uygulama yapmak için suyla çoğaltılabilen Draker, püskürtme cihazlarını tıkamaz. Yenilikçi ve etkili sprey, pire ve kene gibi haşerelere özel ektoparaziter formüle sahiptir. Bu ürün, böceklerin yuvalarını tespit ederek üremeyi engeller. Bu canlıları yuvalarından çıkarmakta etkili olan formül, yüzeyleri koruyarak uygulama sıklığını düşürür. Kokusuz ve lekesiz sprey, tahriş edici ve aşındırıcı herhangi bir etki göstermez. Bu ürün; kene, bit, pire, sivrisinek, tahta kurdu, tatarcık ve karınca gibi küçük ve saklanma yeteneği gelişmiş olan haşereleri kolayca etkisiz hâle getirir.

Vebi Draker Kokusuz Konsantre Sprey Nerelerde Kullanılır?

Vebi Draker 400 ml kokusuz konsantre sprey, haşereler ile mücadele etmek isteyen kişiler tarafından her alanda kullanılabilir. Ev, okul, hastane, ofis, gıda sanayi, depo, otel ve yeme içme mekânları uygulama alanlarından sadece birkaçıdır. Draker; kamu binaları, kamu taşımacılığı, depo, ahır, çiftlik ve bahçelerde de sık sık kullanılır. 5 litre su ile hazırlanan ilaç, büyüklüğü 100 – 150 metrekareye kadar çıkan kapalı alanlarda anlık ve uzun vadede kesin çözüm sağlar. Ancak daha geniş ve açık alanlar için su ve ilaç miktarını artırmak gerekir. Örneğin 5000 metrekarelik alanlarda 300 ml ilaç, 10 litre su ile çözülerek kullanılabilir. 50 mikrondan daha büyük damlacıklara sahip olan Draker, açık alanlarda 14 – 21 gün boyunca koruyucu etkisini sürdürür.

Vebi Draker Kokusuz Konsantre Sprey Her Yüzeye Uygulanır mı?

Vebi Draker 400 ml kokusuz konsantre sprey, hassas ve güçlü içeriği ile her yüzeye uygulanır. Bu ürün, yoğun formülü sayesinde böceklerin saklandıkları yerlerden çıkmasını sağlar. Vebi Draker kokusuz konsantre sprey, geniş alanlarda motorlu sırt atomizörü, blower makinesi ve sırt pompası ile uygulanabilir. Bu ürün, haşerelerin etkinliğini yitirmesine yardımcı olur. 50 mikrondan daha büyük kütiküller sayesinde yüzeyler tarafından yavaşça emilen ilaç, etkisini uzun bir süre boyunca sürdürür. Sert ve gözenekli yüzeylerde rahat ve etkili uygulama imkânı veren Draker; nem, ısı ve hava gibi dış etkenlere karşı dayanıklıdır. Bu özelliği sayesinde Vebi böcek ilacı, açık alanlarda etkisini bir aya kadar korur. Bunun yanı sıra gözenekli yüzeylerde bile en az 2 ay üremeye karşı koruyucu etki gösterir. Dilerseniz siz de Vebi Draker kokusuz konsantre sprey 400 ml yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bir hayli kullanışlı olan bu ürünü Trendyol’dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.